Jump to content
Dogomania

Pierwszy i niepowtarzalny FotoBlog Czarnej Flatki TOSCI :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='smallpati']ale z Tizzy chudzinka jest

Jak wam idzie klikerowanie? dalej boi się dźwięku ?

no ale wyobraź sobie ze przytyla od kwietnia 6kg :) to jaka wczesniej była :razz:

narazie nie mialam siły sie do tego zabrać-przez prawko i jeszcze mniej czasu dla siebie.
Ale ostatnio na czym skoczylismy to przy cichym klikaniu bylo ok :) nie uciekala, jadla z reki^^

bociek ;d niestety nie mam az takiego zoomu tego obiektywu zeby jeszcze wieksze zrobic zblizenie :/

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']biedula wygłodzona musiała być :(

Ja niestety też nei mam tele, a dziś były bażanty na polu ;/ dla mojego aparatu było to za daleko niestety

Czemu Tośkę masz na lince?

No i z babeszja nam ja dali ale to szczegół...

eh ale wiesz moze niedlugo bedzie nas stac na cos porządnego :diabloti:

przez las biegnie wolno, wychdoze na łąki.. a tam 3 trupy saren :evil_lol: i Tosca uwielbia do nich biegac i sie perfumowac, ostatnio nawet cos chrupala. Wiec linka to moj niezbędnik. Pod koniec łąk puszczam ja luzem-tam wiem ze nic nie ma pysznego ;) Wtedy Tizzy ma 20 metrow swobody :)

zew natury :>

Posted

[quote name='sunshine']http://img718.imageshack.us/img718/4487/img1349oc.jpg
Piękna:D:D Nie musze mówić dlaczego:D.

A te sarny to czyja sprawka?

dziekujemy;> no wiadomo :cool3: dlaczego. Troche sa do siebie podobne-moja i Twoja :)
Saren dzis nie bylo . Ale obrazek zatytulowalam tak bo własnie to wyglada tak jakby za nimi patrzyla :) albo ogolnie w siną dal z rozmarzeniem :)

a ja jestem po dosc gruntownej pielegnacji Tosci. Zrobilam jej cały tułów i ogon. Zostaly uszy i szyja. Nie mam juz sily po poltorej godzinie(Grey byłby ze mnie dumny :megagrin: )plus pożądne wyczesywanie Tizzy z ktorej wata schdozi garściami ;) jeszcze trzeba powtorzyc kapanie Tizzy bo łupiez ma jakis zaschnięty-nie wiem moze to od poprzedniego szamponu-tzn od poprzedniego mycia.

Tosca sie rypie w trawie :>

Dwa grzeczne pieski :) (fot.by Ania W.)

Posted

[quote name='sunshine']http://img43.imageshack.us/img43/2943/img1368h.jpg
żeby to tak było na prawde jak się wydaje :evil_lol:

A mi chodziło o te trupy:diabloti:

oj cii udajmy ze przez chwile byly wymarzonymi pieskami :>

aa o trupy :P nie załapałam. Nie wiem, moze zdechły z jakiegos powodu? tzn jedna jak podeszlam to wedlug mnie bylo młode zwierzątko. Moze psy jakies rozszarpaly? do reszty nie podchdozilam, tylko czulam smrod i szcześliwą Tosce do góry nogami :loveu: :angryy:

zdjęcia Ani Więckowskiej

juz moje zdjecia

Posted

[quote name='sunshine']http://img168.imageshack.us/img168/8272/img1370p.jpg
DA WAJ smaka! :D

hehehe:) No tak fajnie śmierdzi:D Shira też mi ostatnio w jakiejść padlinie się wytarzała... juz chyba wolę jak wykula się w gównach niż padlinie... tego smrodu tak ciężko się pozbyć że szok...:/

az kieł jej sie odsłonił :D

nie wiem co lepsze tak naprawde. Ale prawda ze po padlinie nie zeszedl smrod tak całkowicie. Planuje powtorzyc niebawem kapiel. Choć jak sucha to nic nie czuć :)
Ja tak sobie kiedys myslalam ze jak wybierac to lepsze jest jak pies cos zeżre niz sie wytarza :evil_lol: oczywiscie mowa o kupach i padlinie :grins:

Posted

WeronikaM napisał(a):
no pewnie :knajpa:

tylko jedno zdjęcie ???:-o

:knajpa: :razz:

jak to ..jedno? a co na poprzednich stronach zamiescilam? :>

ps. niedobrze mi sie zaczyna robic :( (mam na mysli emocjonalnie) wiec chyba musze iść spać.

Posted

betty_labrador napisał(a):
tzn ze ja z Tosia? ni mam.

To trzeba to jak najszybciej nadrobić ! :diabloti:

ps. niedobrze mi sie zaczyna robic :( (mam na mysli emocjonalnie) wiec chyba musze iść spać.

Mam nadzieję, że ten piękny dzień zaczął się lepiej niż wczorajszy się skończył ;)

A Tosia specjalnie dla mnie :loveu:

Posted

Justa napisał(a):
To trzeba to jak najszybciej nadrobić ! :diabloti:

Mam nadzieję, że ten piękny dzień zaczął się lepiej niż wczorajszy się skończył ;)

A Tosia specjalnie dla mnie :loveu:

moze.. jak ktos bedzie chcial wykonac takie zdjecie :D

Oj o wiele lepiej sie zaczął. Kwas trawiący wnętrzności uspokoił się w nocy podczas snu, I o malo co nie zaspałam! :P

pewnie ze dla Ciebie. Dzis wieczorem dam wiecej :)

Posted

moze.. jak ktos bedzie chcial wykonac takie zdjecie :D

Oj o wiele lepiej sie zaczął. Kwas trawiący wnętrzności uspokoił się w nocy podczas snu, I o malo co nie zaspałam! :P

pewnie ze dla Ciebie. Dzis wieczorem dam wiecej :)

Ja Wam zrobię ! Jak tylko będzie okazja ! :loveu:

To bardzo dobrze, widzisz - czasem lepiej po prostu odejść od komputera.

Czekamy !