Agama Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Okta caly czas mysle o Jacuszku-jak zaradzic z tym sikaniem-grzywki to typowe zaszczance,to znaczy chetnie znacza sprzety,ale moje nie robia przez sen na lozko o takich zachowaniach slyszalam u chartow,ale im to z wiekiem przechodzi dalej upieram sie ,ze Jacunio ma cos z charta ogladajac jego rodzenstwo to krzyzowka chartopodobnego z onkiem ,moze jeszcze inny dokryl Quote
Charly Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Oktawia mówiłaś kiedys cos o you tube, ze nie mozesz tam wstawiac filmow czy cos....chyba nie tylko ty jedna: [URL]http://youtube.com/watch?v=5OFrT7u-4Ks&feature=related[/URL] Quote
oktawia6 Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 [quote name='Charly'] Oktawia mówiłaś kiedys cos o you tube, ze nie mozesz tam wstawiac filmow czy cos....chyba nie tylko ty jedna: [URL]http://youtube.com/watch?v=5OFrT7u-4Ks&feature=related[/URL] [/quote] no nie:niewiem:nie mogę-bardzo dziwne nic nie mogę wgrac!:comp26: Agama Jacuś to typowy wielopokoleniowy kundel-tylko jeszcze młodziutki-pełno takich w schroniskach-szaro bure lub czarne-niczym nie zwracające uwagi-to ja ładnie go określam jako w "typie Dobermana"-pamiętam jak dzwonili z ogłoszeń to tylko pytali o Agatkę o Jacusia ani jedna osoba:shake:-gdy były 2 ogłaszane - dosłownie nikt! ja i tak kocham Jacusia:loveu: nawet jakby był waranem z Komodo od maleńkości jest u mnie-wypieszczonywycałowany. Jacusio zdjęcia z wczorajszej nocy-tak śpi:sleep2:: [IMG]http://img233.imageshack.us/img233/8342/tnp4210306np6.jpg[/IMG] [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/8382/tnp4210308td9.jpg[/IMG] i z dzisiaj (nie widac tego ale Jacuś się uśmiecha!): [IMG]http://img182.imageshack.us/img182/8210/tnp4210317nt8.jpg[/IMG] [IMG]http://img233.imageshack.us/img233/6783/tnp4210316ux0.jpg[/IMG] [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4894/tnp4210311dr8.jpg[/IMG] Quote
halbina Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 szczęśliwe psiaki... szczęśliwe, jeśli tylko mają przy sobie kogoś... Quote
emilia2280 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Oktawia ma w kompie wirusa typu kaspersky (cos mi sié z tym ruskim jasnowidzem kasparowem kojarzy ;)). Przed chwilá dostalam krótká wiadomosc na gg: "jutro Liszka ma zabieg i konsultacjê slepa Viktoria. Napisz na wátku Jacusia, ze siknál dzisiaj w domu i zdobywa sympatiê na osiedlu. dzisiaj nie dam rady dostac siê do netu" Quote
Charly Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ale skoro mistrz szachowy, to musi byc jasnowidzem:lol: eee??? to mialo byc pod Gameboy. Bez sensu... Quote
GameBoy Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='emilia2280']Oktawia ma w kompie wirusa typu kaspersky (cos mi sié z tym ruskim jasnowidzem kasparowem kojarzy ;)). [/quote] kasparov to mistrz szachowy a jasnowidz kaszpirowski ;) Quote
emilia2280 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ozesz :oops: wiedzialam ze dzwoniá tylko nie wiedzialam w jakiej parafii :evil_lol: Quote
GameBoy Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='emilia2280']ozesz :oops: wiedzialam ze dzwoniá tylko nie wiedzialam w jakiej parafii :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
oktawia6 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='emilia2280'] Oktawia ma w kompie wirusa typu kaspersky (cos mi sié z tym ruskim jasnowidzem kasparowem kojarzy ;)). Przed chwilá dostalam krótká wiadomosc na gg: "jutro Liszka ma zabieg i konsultacjê slepa Viktoria. Napisz na wátku Jacusia, ze siknál dzisiaj w domu i zdobywa sympatiê na osiedlu. dzisiaj nie dam rady dostac siê do netu" [/quote] dzięki Emila-ale to nie kaspersky-kasper to program antyvirusowy tylko wirus o nazwie koń trojański wyjątkowo agresywny i zmutowany-udało się nieco powalczyc ale w połowie:shake: Jacunio dzisiaj brykał jak to przy ładnej pogodzie na dworze, śmieciuch z niego okrutny-na każdym kroku trzeba coś wyjmowac z pyska - ale daje sobie-bo jest kochany:loveu: gdy szliśmy powiedziałam do niego: "Jacuniu kochany idziemy na obiadek" młody sąsiad na to że też ma tak na imię:evil_lol:akurat obok przechodził, dzieciak z dołu grzecznie zapytał:" przepraszam panią jaka to rasa?" tak się dzieje:razz:-ale ze mną każdy pies wygląda na wyrwanego z wystawy:diabloti:nawet ślepą Viktorię ze spondylozą i cyckami do ziemi chwalono, że taka zadbana i śliczną bródkę ma och i ach:eviltong: Quote
Zosia4 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Oktawia - koń trojański to "cóś" takiego, że obce osoby mogą Ci buszować po komputerze i zrobić z jego zasobami co im się podoba. Jest kilka darmowych, naprawdę dobrych programów antywirusowych.Można je ściągnąć z neta i sobie bezkarnie zamontować. Zawsze to jakaś ochrona jest. Podnoszę Jacuszka. Quote
oktawia6 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Wiem Zosia właśnie trojan to najgorszy syf:roll:-mam Kasperskiego inne nie wybiją tego goowna już próbowałam-trojan już zaatkował Windows ledwo co piszę. Rozkoszniak Jacuś dzisiaj siknął w domu dokładnie na łóżko-biedulek kiedy już mu to przejdzie:-( Quote
malagos Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Oktawia, Twoje psy przejmują Twój urok, ot co :cool3: :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 a czy ktos z Was mial do czynienia z psem,ktory tak sikał? Quote
epe Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Witaj Jacusiu z mamą Oktawią! Powiedz mamusi,że jeśli w nowym domku nie będzie takiego pięknego,dużego łóżka-to nigdzie się nie wyprowadzasz!:evil_lol: A poza tym,to gdzie Ci będzie tak dobrze,jak u Oktawii? Quote
oktawia6 Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 Epe bardzo go kocham:placz:zasypia na mnie i koło mnie się budzi a co do łóżka-to powiem Ci szczerze nieco za małe się jakoś zrobiło-Jacuszek nieco waży razem 4 psy czasem Liszka dołączy teraz cierpiąca jest po zabiegu:roll: P.S.jeśli możecie czasem podnieśc dziewczęta to mam prośbę zajrzycie też do malutkiego pieska: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110170[/URL] Quote
ARKA Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='brazowa1']a czy ktos z Was mial do czynienia z psem,ktory tak sikał?[/quote] Ja mialam z kotką, moją, krotko, jak ja przygarnelam. Nawet zsikala sie na kolana mojego meza we snie:roll: Furagin wszystko zalatwil bezpowrotnie,bez badan. Quote
leskoaga Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 :Cool!:Jacuś, :cool2:Jacuś, :sweetCyb:Jacuś, :Cool!:Jacuś...:loveu: Quote
brazowa1 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 zobaczylam wpis i az mnie poderwalo,ze Jacek w nowym domu....ale to tylko sponaniczne skandowanie jego imienia,prawda?.... podnosze. Quote
leskoaga Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Zgadza się brazowa1. Zobaczyłam, że na Jacusia stronie mały zastój, więc jako zagorzała fanka i również opiekun jego braciszka postanowiłam trochę poskandować jego imię, więc jeszcze raz :hand:Jacuś :happy1:Jacuś :sweetCyb:Jacuś :iloveyou:Jacuś:laola: Quote
oktawia6 Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Tak Brązowa-Leskagoga jest wierną fanką Jacusiową:loveu:-Jacuszek dzisiaj jak codzień miał przechadzkę po drogach leśnych tuż za osiedlem, piękna słoneczna pogoda, jutro biorę bukłak z wodą - to specjalny bukłak na wodę psi: można go za pasek do spodni przymocowac-po rozłożeniu sprytnie zamienia się w poidło-niezastąpione gdy jest ciepło i jest się na dłuższym spacerze (widziałam, że chce mu się bardzo pić). Spacerowaliśmy, Jacuszek każe źdżbło trawy obwąchiwał ale jak zrobiłam w końcu zwrot w stronę osiedla to tylko:nerwy::painting:aż furczało za nami jak rozpoczął kłus a ja równie spragniona za nim-był na długiej smyczy ale tak rwał do domu jak naspidowany:crazyeye:-tak do domu pędził! Quote
leskoaga Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Jacuszek super trafił. Nie dość, że ma super opiekunkę, wygody w domku to jeszcze super okolice na długie i wyczerpujące spacerki.:loveu::multi: Oktawia, gdzie on będzie miał tak dobrze, jak u ciebie?:roll: Pomimo, że to tymczaswy mieszkaniec twoje domu, to nie szczędzisz mu czasu i miłości. Na pewno bardzo mocno cię kocha:loveu::loveu::loveu: Quote
oktawia6 Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Dzięki Leskagoga:lol:dzisiaj zrobiłam zdjęcia na dworku-i Jacuszek skorzystał z momentu i zabrał dzieciakowi z wózka paluszek a potem drugi i potem chicał jeszcze:crazyeye:podleciałam mowię mu, że tak nie można a matka dziecka mówi:"podziel się z pieskiem!":evil_lol:powiedziałam, że ja chyba zacznę wyjadać z jego miski jak on taki cwaniaczek:evil_lol::eviltong:-uśmiali się. Quote
Recommended Posts