maggie1971 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Ok, więc czekam na info, byłoby super gdyby malutka od razu znalazła domek;) Quote
erka Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 No niestety , z tego domu pod Wieliczka nici:shake:. Dzwoniłam , tej kobiety nie było, była w pracy, odebrał mąż, bardzo zdziwiony i powiedział ,że on psa nie chce:diabloti:. No i wiadomo,że bez akceptacji wszystkich domowników nie ma o czym mówić. Nawet dobrze,że tej kobiety nie było, bo tak, to pewnie bym się o tym nie dowiedziała . Quote
maggie1971 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 szkoda:-(, tak więc zabieram oba pieseczki;) Quote
DuDziaczek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Erko ja sie naprawde dzwie jak spotykam takie sytuacje :roll: dlaczego bez zgody wszystkich w domu chca psaa potem bedzie ze agresywny albo zaduzy :cool1: I koniecznie na JUZ chca oddac :shake: Quote
andzia69 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 no to ja nocny marek podnoszę maluszki! wrzucilam je na wątek, gdzie w Katowicach ktoś szuka coś maluśkiego Quote
erka Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Podnosze maluszki, może się znajdzie jakis domek docelowy:roll:. Jeżeli nie , to pojadą w sobotę do Zabrza, do halbiny:loveu:, chociaz ona biedaczka jest tak zapsiona i zakocona ,że dobrze by było aby domki znalazły się jak najszybciej. Na szczęście juz piątek po południu zabierze je do siebie i przenocuje czarna_zaba, której bardzo dziekuję:buzi:. Ja chciałam to zrobić, ale w piątek jadę prosto po pracy zawieźć Maksia do Jędrzejowa i pewnie, jak bym wróciła , to brama hurtowni juz by była zamknieta. Zaraz może mi się uda wyskoczyć nakarmić maluchy, pewnie sie znowu porozłaziły:cool3:. Quote
maggie1971 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Halbina , ty masz dwa transporterki? Powiedz jakie one są duże, bo nie wiem jak mi się zmieszczą do auta:cool3: Quote
halbina Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 mam dwa< kocie> jeden taki duży< drugi mniejszy a pieski podobno malutkie Quote
erka Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Już drugi transporterek nie będzie potrzebny. Miał jechać jeszcze jeden szczeniorek do Bielska -Białej, ale jednak nie pojedzie. Czyli pojadą tylko dwie małe szczeniorki. Jutro będę chciała jeszcze zabezpieczyć je surowicą na wszelki wypadek. Quote
andzia69 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 erka napisał(a):Już drugi transporterek nie będzie potrzebny. Miał jechać jeszcze jeden szczeniorek do Bielska -Białej, ale jednak nie pojedzie. Czyli pojadą tylko dwie małe szczeniorki. Jutro będę chciała jeszcze zabezpieczyć je surowicą na wszelki wypadek. to ktory nie jedzie, a ktore jadą bo nie wiem:oops: Quote
erka Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Andziu69, dzisiaj zgłosiła się chętna na Gonzo z Bielska -Białej, myśłałam,że może uda się go zawieźc razem z tymi suniami z hurtowni, ale to zbyt skomplikowane, mało czasu. Ta dziewczyna ma myśleć nad transportem w przyszłym tygodniu, jeszce jej rodzice mają zobaczyć zdj ecia Gonzo. Quote
halbina Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 POWTARZAM: nie będzie mnie w piątek do późnego wieczora... wyjeżdżam o 4.00, wracam ze stolicy...? wpadnę jak wrócę... moja komórka 663745486... jeśli nie będę odbierać, wyślijcie sms, gdyby coś... W sobotę będę w domu (Damrota 42/17 koło stadionu Górnika) i czekam na odbiór kontenerka? dwóch? ustalcie, proszę! a potem na psiaki... Quote
maggie1971 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Halbina , będzie mi potrzebny tylko jeden kontenerek na dwa psiaki, w krakowie mam byc na 10:30 więc będę u Ciebie między 8:30 a 9:00 po kontenerek Quote
halbina Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 O Boże... wyciągniesz mnie z łóżka... :evil_lol: dzwoń do oporu, na pewno będę! Quote
maggie1971 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Sorki , ja też będę musiała wstać tak wcześnie, a myślałam,że się wyśpię:p, ale to nie ustaliłam godzinę odbioru szczeniaków w krakowie:diabloti: Quote
halbina Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 nie zniechęcaj się tylko u drzwi... w końcu otworzę... :evil_lol: Quote
erka Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Sorry:eviltong:, ja też nie ustalałam tej godziny. Jestem uzależniona od znajomych, którzy jadą w swoich sprawach, zabierając mnie ze szczeniorami przy okazji:p. Quote
erka Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Dwie malutkie hurtownianki pojechały przed chwilą z czarną_zabą:loveu:. Na razie pojechały do weta, żeby zabezpieczyć sie surowicą na wszelką ewentualność. Podobno bidulki śmiertelnie przerażone:p. Mam nadzieję,że u czarnej_zaby sie rozkręcą:lol:, a jutro czeka je dalsza podróż i kolejny stres. Quote
maggie1971 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Może nie będzie tak źle z tą podróżą.:evil_lol: Quote
maggie1971 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Akcja wyjazdowa odwołana, kolega erki , który miał ją wieźć do Krakowa , rozchorował się, więc nici z wyjazdu. Ale jest też dobra wiadomość , jedna suczka poszła już do swojego domku:multi:. A co będzie z drugą to nie wiem, musi się wypowiedzieć erka. Więc halbino śpij jutro spokojnie, nie będę Cię budzić rano:evil_lol:, bo w tej sytuacji jak wiadomo transporterek nie będzie mi potrzebny. Quote
mestudio Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 a która sunia została i gdzie teraz jest maleństwo Quote
Recommended Posts