Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety , z tego domu pod Wieliczka nici:shake:.
Dzwoniłam , tej kobiety nie było, była w pracy, odebrał mąż, bardzo zdziwiony i powiedział ,że on psa nie chce:diabloti:.
No i wiadomo,że bez akceptacji wszystkich domowników nie ma o czym mówić. Nawet dobrze,że tej kobiety nie było, bo tak, to pewnie bym się o tym nie dowiedziała .

Posted

Podnosze maluszki, może się znajdzie jakis domek docelowy:roll:.

Jeżeli nie , to pojadą w sobotę do Zabrza, do halbiny:loveu:, chociaz ona biedaczka jest tak zapsiona i zakocona ,że dobrze by było aby domki znalazły się jak najszybciej.

Na szczęście juz piątek po południu zabierze je do siebie i przenocuje czarna_zaba, której bardzo dziekuję:buzi:.
Ja chciałam to zrobić, ale w piątek jadę prosto po pracy zawieźć Maksia do Jędrzejowa i pewnie, jak bym wróciła , to brama hurtowni juz by była zamknieta.

Zaraz może mi się uda wyskoczyć nakarmić maluchy, pewnie sie znowu porozłaziły:cool3:.

Posted

Już drugi transporterek nie będzie potrzebny. Miał jechać jeszcze jeden szczeniorek do Bielska -Białej, ale jednak nie pojedzie.

Czyli pojadą tylko dwie małe szczeniorki.
Jutro będę chciała jeszcze zabezpieczyć je surowicą na wszelki wypadek.

Posted

erka napisał(a):
Już drugi transporterek nie będzie potrzebny. Miał jechać jeszcze jeden szczeniorek do Bielska -Białej, ale jednak nie pojedzie.

Czyli pojadą tylko dwie małe szczeniorki.
Jutro będę chciała jeszcze zabezpieczyć je surowicą na wszelki wypadek.

to ktory nie jedzie, a ktore jadą bo nie wiem:oops:

Posted

Andziu69, dzisiaj zgłosiła się chętna na Gonzo z Bielska -Białej, myśłałam,że może uda się go zawieźc razem z tymi suniami z hurtowni, ale to zbyt skomplikowane, mało czasu.
Ta dziewczyna ma myśleć nad transportem w przyszłym tygodniu, jeszce jej rodzice mają zobaczyć zdj ecia Gonzo.

Posted

POWTARZAM:
nie będzie mnie w piątek do późnego wieczora... wyjeżdżam o 4.00, wracam ze stolicy...?
wpadnę jak wrócę...
moja komórka 663745486... jeśli nie będę odbierać, wyślijcie sms, gdyby coś...
W sobotę będę w domu (Damrota 42/17 koło stadionu Górnika) i czekam na odbiór kontenerka? dwóch? ustalcie, proszę! a potem na psiaki...

Posted

Sorry:eviltong:, ja też nie ustalałam tej godziny. Jestem uzależniona od znajomych, którzy jadą w swoich sprawach, zabierając mnie ze szczeniorami przy okazji:p.

Posted

Dwie malutkie hurtownianki pojechały przed chwilą z czarną_zabą:loveu:. Na razie pojechały do weta, żeby zabezpieczyć sie surowicą na wszelką ewentualność.
Podobno bidulki śmiertelnie przerażone:p.

Mam nadzieję,że u czarnej_zaby sie rozkręcą:lol:, a jutro czeka je dalsza podróż i kolejny stres.

Posted

Akcja wyjazdowa odwołana, kolega erki , który miał ją wieźć do Krakowa , rozchorował się, więc nici z wyjazdu. Ale jest też dobra wiadomość , jedna suczka poszła już do swojego domku:multi:. A co będzie z drugą to nie wiem, musi się wypowiedzieć erka.
Więc halbino śpij jutro spokojnie, nie będę Cię budzić rano:evil_lol:, bo w tej sytuacji jak wiadomo transporterek nie będzie mi potrzebny.