Jump to content
Dogomania

Cierpiał potwornie! Był w hoteliku. Teraz ma DOM ten jeden jedyny!! HURAAA!!!

Recommended Posts

Posted

Dostałam dziś od Wiosny pieniądze za bazarek, serdecznie dziękuję.
Chciałabym najpierw uprzedzić Dorotę, że przelewam, by nie było potem niespodzianek - nie każdy ma konto internetowe, gdzie wszystko czarno na białym;) Ale Dorotka od 20. nie była na dogo :nerwy: Nie wiem jak wyniki Tima :nerwy:. Trochę sie denerwuję, a jednocześnie wierze, że po prostu tak dobrze im ze sobą że już nic więcej nie potrzeba:) W każdym razie poczekam jeszcze kilka dni, może się Dorota tu pojawi:)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani, większość osób, które tu zagląda dostała już ode mnie pm, ale chyba jednak za namową Agaty51:loveu: skrobnę i tu słów kilka.

Wczoraj przegadałam prawie 40 minut z Pańcią Tima.

Timo ma się bardzo dobrze. Timowi powolutku poprawia się sierść, był nawet u psiego fryzjera:-o, choć na łapkach ma jeszcze placki pokryte puszkiem. Weterynarz twierdzi, że to może być tez np. efekt długotrwałego niedożywienia i "niedopicia" albo może mieć podłoże genetyczne, ustalili że to nie hormony tarczycy:crazyeye: .

Timo prawdę mówiąc, ma chyba raj na ziemi - żywi się tylko gotowanym mięsem drobiowym (indyczek:smile: i karmą weterynaryjną, która sam sobie wybrał (:evil_lol:) Jest rozpieszczany i kochany, łobuzuje i zaczepia - podobno z charakteru zmienił się nie do poznania gdy poczuł, że jest u siebie. Mimo wieku jest zwinny jak kot:crazyeye: Potrafi np. wejść na szafkę kuchenną i zjeść masło z maselniczki, ponieważ bardzo lubi chleb z masłem:loveu: Domyślam się, że takie zachcianki wpływają na jego sierść i zaokrąglają boczki;-)

Dorota kupuje mu omegan i lek przepisany przez weterynarza (nazwy nie zapisałam i wyleciało mi z głowy:oops:), drogi ale podobno działający cuda.
Dba, by Timowi niczego nie brakło, prawdę mówiąc ja jadam gorsze rzeczy niż on;-).

Timo będzie miał wkrótce kastrację. Dorotko, dobre wieści, dzięki kilku gorącym serduchom na kastrację już mamy:D

W następnym tygodniu Dorota ma wstawić zdjęcia:cool1:z urodzin Tima:loveu::loveu::loveu:, które zdecydowali się świętować co roku 5 maja (tak symbolicznie, bo przecież nie wiemy kiedy dokładnie się urodził:evil_lol:).

Za pół roku, jeżeli weterynarz nie stwierdzi poprawy, Timo będzie będzie miał wycinany kawałek tkanki do specjalistycznego badania. Jednak może w ogóle te badanie nie będzie potrzebne, więc nie wybiegajmy tak daleko w przyszłość.

"Mniut na serce", co?:loveu::cool3::cool3::cool3:
Pozdrawiam Kasia

Posted

Jak dobrze poczytać czasem takie wieści "ku pokrzepieniu serc".

A mój TŻ też ma urodziny 5 maja!!! Szkoda, że nie robiłam zdjęć, też bym wstawiła. :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

madcat1981 napisał(a):
Agatko, brakuje mi Ciebie na dogo:-( Gdzie się podziewasz?

Timek jutro dostanie przelewik:multi:

Ło matko, tak mam,że pracuję 24/24. Skończyłam. Gdzie jestem potrzebna? Natychmiast się zjawię.

Posted

Dorota ma teraz ograniczony dostęp do komputera i po prostu jak nic się nie dzieje nowego, to nie pisze. W tym przypadku brak wiadomości to dobra wiadomość;) Pozdrawiam Dorotko:)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dawno nie pisałam, ale wątek śledzę:p Może tak oprócz nowych wieści jakieś foteczki Timka z cyklu "mniut na serce":):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jajć, na śmierć zapomniałam przepraszam:oops: Zadzwonię jak tylko będę w domu, bo na razie jestem w rozjazdach i nie mam zbyt dobrych warunków na dłuuugie rozmowy:) Dorotko, a moze tu zaglądasz? :razz:

• 4 weeks later...
Posted

Jejjju, przepraszam, wiem, że miałam zadzwonić:oops::oops::oops: Tylko tak strasznie nie mam kiedy... umawiałam sie z Dorota, ze jesli nie będzie potrzeby, to nie będzie dzwoniła... mam więc nadzieję, że Timowi wszystko sie układa jak najlepiej... jak tylko znajdę gdzies numer i chwilę czasu to zadzwonię:oops: