madcat1981 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Dostałam dziś od Wiosny pieniądze za bazarek, serdecznie dziękuję. Chciałabym najpierw uprzedzić Dorotę, że przelewam, by nie było potem niespodzianek - nie każdy ma konto internetowe, gdzie wszystko czarno na białym;) Ale Dorotka od 20. nie była na dogo :nerwy: Nie wiem jak wyniki Tima :nerwy:. Trochę sie denerwuję, a jednocześnie wierze, że po prostu tak dobrze im ze sobą że już nic więcej nie potrzeba:) W każdym razie poczekam jeszcze kilka dni, może się Dorota tu pojawi:) Quote
grazyna9915 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Oglądając zdjęcia szczęśliwego TIMO, muszę jeszcze raz Wam podziękować za CUD. Dziękuję, dziękuję, dziękuję. Przy okazji mam malutką prośbę, to tak żeby nie zapeszać, czy można wykasować ogłoszenie z petsy.pl: MISIOWATY starszy słodki TIMO bardzo potrzebuje domku. Psy Szczeniaki Kundelki - Petsy Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam! Quote
Mada:) Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Wspaniały Timo i jaki szczęśliwy!! :loveu: DZIĘKUJEMY! :lol: Quote
bumel Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Mada, Kongul od kwietnia też w swoim domku, najwyższy czas usunąć go z podpisu;) Quote
madcat1981 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Dziś posłałam 95 zł dla Timo. Brakuje mi tylko informacji jak sie ma nasz chłopak i czy mu wiecej nie potrzeba na dalsze badania:oops:... Doroto? Quote
madcat1981 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Kochani, większość osób, które tu zagląda dostała już ode mnie pm, ale chyba jednak za namową Agaty51:loveu: skrobnę i tu słów kilka. Wczoraj przegadałam prawie 40 minut z Pańcią Tima. Timo ma się bardzo dobrze. Timowi powolutku poprawia się sierść, był nawet u psiego fryzjera:-o, choć na łapkach ma jeszcze placki pokryte puszkiem. Weterynarz twierdzi, że to może być tez np. efekt długotrwałego niedożywienia i "niedopicia" albo może mieć podłoże genetyczne, ustalili że to nie hormony tarczycy:crazyeye: . Timo prawdę mówiąc, ma chyba raj na ziemi - żywi się tylko gotowanym mięsem drobiowym (indyczek:smile: i karmą weterynaryjną, która sam sobie wybrał (:evil_lol:) Jest rozpieszczany i kochany, łobuzuje i zaczepia - podobno z charakteru zmienił się nie do poznania gdy poczuł, że jest u siebie. Mimo wieku jest zwinny jak kot:crazyeye: Potrafi np. wejść na szafkę kuchenną i zjeść masło z maselniczki, ponieważ bardzo lubi chleb z masłem:loveu: Domyślam się, że takie zachcianki wpływają na jego sierść i zaokrąglają boczki;-) Dorota kupuje mu omegan i lek przepisany przez weterynarza (nazwy nie zapisałam i wyleciało mi z głowy:oops:), drogi ale podobno działający cuda. Dba, by Timowi niczego nie brakło, prawdę mówiąc ja jadam gorsze rzeczy niż on;-). Timo będzie miał wkrótce kastrację. Dorotko, dobre wieści, dzięki kilku gorącym serduchom na kastrację już mamy:D W następnym tygodniu Dorota ma wstawić zdjęcia:cool1:z urodzin Tima:loveu::loveu::loveu:, które zdecydowali się świętować co roku 5 maja (tak symbolicznie, bo przecież nie wiemy kiedy dokładnie się urodził:evil_lol:). Za pół roku, jeżeli weterynarz nie stwierdzi poprawy, Timo będzie będzie miał wycinany kawałek tkanki do specjalistycznego badania. Jednak może w ogóle te badanie nie będzie potrzebne, więc nie wybiegajmy tak daleko w przyszłość. "Mniut na serce", co?:loveu::cool3::cool3::cool3: Pozdrawiam Kasia Quote
acha44 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Dobrze Timusiowil, nareszcie ma swoich ukochanych ludzi. Quote
agata51 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Jak dobrze poczytać czasem takie wieści "ku pokrzepieniu serc". A mój TŻ też ma urodziny 5 maja!!! Szkoda, że nie robiłam zdjęć, też bym wstawiła. :evil_lol: Quote
madcat1981 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Agatko, brakuje mi Ciebie na dogo:-( Gdzie się podziewasz? Timek jutro dostanie przelewik:multi: Quote
agata51 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 madcat1981 napisał(a):Agatko, brakuje mi Ciebie na dogo:-( Gdzie się podziewasz? Timek jutro dostanie przelewik:multi: Ło matko, tak mam,że pracuję 24/24. Skończyłam. Gdzie jestem potrzebna? Natychmiast się zjawię. Quote
madcat1981 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ja tylko zatęskniłam okrutnie, acz bezinteresownie;):loveu: Zabrakło mi tych obrazeczków i nocnych żarcików... Dobrze, ze Cię tylko jeden czy dwa dni nie było :nerwy: Quote
agata51 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Są jakieś wieści od Timka? Widzisz, madcat, jestem! Quote
madcat1981 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Dorota ma teraz ograniczony dostęp do komputera i po prostu jak nic się nie dzieje nowego, to nie pisze. W tym przypadku brak wiadomości to dobra wiadomość;) Pozdrawiam Dorotko:) Quote
madcat1981 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 agata51 napisał(a):Widzisz, madcat, jestem! Dzięki, że jesteś :) Nawet nie wiedziałam, że tak mocno zatęsknię :D Quote
Gogonek Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Dawno nie pisałam, ale wątek śledzę:p Może tak oprócz nowych wieści jakieś foteczki Timka z cyklu "mniut na serce":):loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madcat1981 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Jajć, na śmierć zapomniałam przepraszam:oops: Zadzwonię jak tylko będę w domu, bo na razie jestem w rozjazdach i nie mam zbyt dobrych warunków na dłuuugie rozmowy:) Dorotko, a moze tu zaglądasz? :razz: Quote
madcat1981 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Jejjju, przepraszam, wiem, że miałam zadzwonić:oops::oops::oops: Tylko tak strasznie nie mam kiedy... umawiałam sie z Dorota, ze jesli nie będzie potrzeby, to nie będzie dzwoniła... mam więc nadzieję, że Timowi wszystko sie układa jak najlepiej... jak tylko znajdę gdzies numer i chwilę czasu to zadzwonię:oops: Quote
Recommended Posts