Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Powiem tylko S U P E R !!!
Mój Bolek też wakacje spędza w szelkach ;)
Aha! Kiedyś na dogo wpadłam na link do forum miau na wątek też kota Bolka, który jest sobowtórem mojego. Tylko , że miał mniej szczęścia. Tamten jest głuchy i prawdopodobnie chory na białaczkę. Czy ktoś wie o jakiego kota chodzi? Jeżeli tak to poprosze o linka.

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł napisał(a):
Wiadomości z domku:

Bardzo się pokochaliśmy. Kaskaderek chodzi za mną krok w krok. Ja też za nim świata nie widzę.

Bardzo się cieszę :loveu: :loveu: :multi:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Burasku, pewnie ci teraz dobrze - mam taką nadzieję.
Zmysł, a Bari - złoty pies? Ja to się normalnie w nim zakochałam i codziennie zastanawiam się, jak mu się wiedzie. Dla tych wątków warto to wszystko robić...:multi:

Posted

tomcug napisał(a):
Burasku, pewnie ci teraz dobrze - mam taką nadzieję.
Zmysł, a Bari - złoty pies? Ja to się normalnie w nim zakochałam i codziennie zastanawiam się, jak mu się wiedzie. Dla tych wątków warto to wszystko robić...:multi:

Ostatnio się nie dowiadywałem o Bariego, ale spróbuję.

Posted

Wynikł problem. Nowa Opiekunka Kaskaderka musi wyjechać w grudniu na pół roku za granicę. Trwają negocjacje z Opiekunką Salome, aby odpłatnie przez ten czas przyjęła pod swój dach Kaskederka

Posted

Zmysł napisał(a):
Wynikł problem. Nowa Opiekunka Kaskaderka musi wyjechać w grudniu na pół roku za granicę. Trwają negocjacje z Opiekunką Salome, aby odpłatnie przez ten czas przyjęła pod swój dach Kaskederka

ojej..to niezadobrze....

Posted

Zmysł napisał(a):

I wcześniej o tym nie wiedziała?:angryy:

• 4 months later...
Posted

Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji.