Ania W Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Powiem tylko S U P E R !!! Mój Bolek też wakacje spędza w szelkach ;) Aha! Kiedyś na dogo wpadłam na link do forum miau na wątek też kota Bolka, który jest sobowtórem mojego. Tylko , że miał mniej szczęścia. Tamten jest głuchy i prawdopodobnie chory na białaczkę. Czy ktoś wie o jakiego kota chodzi? Jeżeli tak to poprosze o linka. Quote
Isabel Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Czy chodzi Co o tego kotka Bolka? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113088 Quote
Zmysł Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Wiadomości z domku: Bardzo się pokochaliśmy. Kaskaderek chodzi za mną krok w krok. Ja też za nim świata nie widzę. Quote
tomcug Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Zmysł napisał(a):Wiadomości z domku: Bardzo się pokochaliśmy. Kaskaderek chodzi za mną krok w krok. Ja też za nim świata nie widzę. Bardzo się cieszę :loveu: :loveu: :multi: Quote
Zmysł Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Nie ma zdjęć, ale ma wieści. Myślę, że streszczę to jednym zdaniem: Kaskaderek jest szczęśliwy. Quote
tomcug Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Zmysł napisał(a):Nie ma zdjęć, ale ma wieści. Myślę, że streszczę to jednym zdaniem: Kaskaderek jest szczęśliwy. I o to chodzi!!!!!!!!!!!!!! Quote
Zmysł Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Zdjęcia to będę, jak pojadę do Kaskaderka Quote
Zmysł Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Zapraszam na bazarek na rzecz psiaków z Zielonki. Piękne art decou: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=118087 Quote
tomcug Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 Burasku, pewnie ci teraz dobrze - mam taką nadzieję. Zmysł, a Bari - złoty pies? Ja to się normalnie w nim zakochałam i codziennie zastanawiam się, jak mu się wiedzie. Dla tych wątków warto to wszystko robić...:multi: Quote
Zmysł Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 tomcug napisał(a):Burasku, pewnie ci teraz dobrze - mam taką nadzieję. Zmysł, a Bari - złoty pies? Ja to się normalnie w nim zakochałam i codziennie zastanawiam się, jak mu się wiedzie. Dla tych wątków warto to wszystko robić...:multi: Ostatnio się nie dowiadywałem o Bariego, ale spróbuję. Quote
Zmysł Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Wynikł problem. Nowa Opiekunka Kaskaderka musi wyjechać w grudniu na pół roku za granicę. Trwają negocjacje z Opiekunką Salome, aby odpłatnie przez ten czas przyjęła pod swój dach Kaskederka Quote
elainfo Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Zmysł napisał(a):Wynikł problem. Nowa Opiekunka Kaskaderka musi wyjechać w grudniu na pół roku za granicę. Trwają negocjacje z Opiekunką Salome, aby odpłatnie przez ten czas przyjęła pod swój dach Kaskederka ojej..to niezadobrze.... Quote
anouk92 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Zmysł napisał(a):Wynikł problem. Nowa Opiekunka Kaskaderka musi wyjechać w grudniu na pół roku za granicę. Trwają negocjacje z Opiekunką Salome, aby odpłatnie przez ten czas przyjęła pod swój dach Kaskederka I wcześniej o tym nie wiedziała?:angryy: Quote
Zmysł Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 anouk92 napisał(a):I wcześniej o tym nie wiedziała?:angryy: podobno to coś nagłego Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji. Quote
Recommended Posts