Zmysł Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 W środę być może będzie wielki dzień Kaskaderka Quote
tomcug Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 O nic nie pytam, chociaż jestem bardzo ciekawa. Zapytam w środę. Quote
Zmysł Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 To jest ten dzień. Obym wieczorem miał dobre wieści Quote
Ania W Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Dopiero wieczorem...No nic czekam niecierpliwie ! Quote
tomcug Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Ania W napisał(a):Dopiero wieczorem...No nic czekam niecierpliwie ! Ja też, chociaż nie wiem, czy cierpliwie. :razz: Quote
Zmysł Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Kaskader ma dom!!!!!!!!!!!! Został u swojej nowej Opiekunki, która zajmuje ok.60 metrowe mieszkanie na warszawskiej Pradze Południe. Pani jest zakochana w koteczku, trochę trwało, zanim go przyjęła, bo montowała zabezpieczenia w oknach. Kaskaderek w lecie będzie jeździł w szeleczkach do domku letniskowego, gdzie Pani lubi wypoczywać. Przedstawiciel Fundacji Maja wychodząc zostawił Panią na dywanie miziającą Kaskaderka :multi::multi::multi: Quote
tomcug Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Zmysł napisał(a):Kaskader ma dom!!!!!!!!!!!! Został u swojej nowej Opiekunki, która zajmuje ok.60 metrowe mieszkanie na warszawskiej Pradze Południe. Pani jest zakochana w koteczku, trochę trwało, zanim go przyjęła, bo montowała zabezpieczenia w oknach. Kaskaderek w lecie będzie jeździł w szeleczkach do domku letniskowego, gdzie Pani lubi wypoczywać. Przedstawiciel Fundacji Maja wychodząc zostawił Panią na dywanie miziającą Kaskaderka :multi::multi::multi: Kaskaderku - wszystkiego najlepszego. :loveu: :multi: :loveu: Obyś już nigdy nie zaznał bezdomności. Quote
Zmysł Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 I oczywiście to, co na dogo lubię najbardziej: Bardzo proszę o przeniesienie wątku Quote
Zmysł Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Oj, ja też! Bardzo, bardzo. Akurat ten kociak cierpiał w samotności. Teraz będzie mu dobrze Quote
tomcug Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Zmysł napisał(a):I oczywiście to, co na dogo lubię najbardziej: Bardzo proszę o przeniesienie wątku A ja zaraz zdejmuję Kaskaderka z Allegro. :lol: Czułam, ze się uda, już go nie wystawiałam na "animalsach", bo wiedziałam, że nie będzie potrzeba. Jak się cieszę, jejejej :laola: Quote
Panca Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 ja tez sie bardzo ciesze i mam nadzieje ze bedzie mu tam dobrze mimo krat.... Quote
Zmysł Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Na pewno będzie otoczony miłością, nie będzie już czuł się samotny:multi: Quote
Panca Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 to najwazniejsze zajrzyjcie tu: http://www.koalicja.org.pl/ swiatelko w tunelu... Quote
Zmysł Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Panca napisał(a):to najwazniejsze zajrzyjcie tu: http://www.koalicja.org.pl/ swiatelko w tunelu... rzeczywiście, może "silna grupa" coś ruszy Quote
anouk92 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Super wieści - bardzo się cieszę on naprawdę zasługuje na super domek:multi: Quote
Agnie Koty Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 patrzyłam codziennie na tytuł tego wątki i myślałam "kiedy". No i się doczekałam...:multi: Quote
Recommended Posts