Zmysł Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Śliczne, grzeczne, dobruduszne kotki: Salome - czarnulka po sterylce, ok. 14 miesięcy i Kaskader- burasek ok.8 miesięcy szukają domków. Koteczki są pod opieką Fundacji w Obronie Zwierząt „Maja”. W sprawie adopcji prosimy tel. 507 132 363 lub 501 635 782 Kontakt do fundacji: Fundacja w Obronie Zwierząt "MAJA" Zielonka, ul. Wesoła 4 Zajrzyj na wątek Pomoc dla Przytuliska w Zielonce Quote
elainfo Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 podnosze cudaczki.. Darku czy tam jest wiecej kotów- czy to wszystko w tej chwili??miałam pojechac do asi i porobic fotki kotom.. ale jesli wiecej ich niema to nie bede sie fatygowac..;-) Quote
Zmysł Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 elainfo napisał(a):podnosze cudaczki.. Darku czy tam jest wiecej kotów- czy to wszystko w tej chwili??miałam pojechac do asi i porobic fotki kotom.. ale jesli wiecej ich niema to nie bede sie fatygowac..;-) Tylko te są... albo aż, bo jeszcze trochę piesków Quote
Zmysł Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Kto przygarnie grzeczniutkie koteczki? Quote
BasiaD Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Też podnoszę.. Są prześłiczne i zasługują na najwspanialsze domki na świecie. Domki odezwijcie się pliss... To tak fajnie jak w zimę w domku czeka cieplutkie futerko.. I jak się łasi z ogonkiem do góry.. A grzeje lepiej niż niejeden piec... KOmu ślicznoty ??? Quote
Zmysł Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 BasiaD napisał(a):Też podnoszę.. Są prześłiczne i zasługują na najwspanialsze domki na świecie. Domki odezwijcie się pliss... To tak fajnie jak w zimę w domku czeka cieplutkie futerko.. I jak się łasi z ogonkiem do góry.. A grzeje lepiej niż niejeden piec... KOmu ślicznoty ??? Dobrze powiedziane:loveu: Quote
elainfo Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 mam sentyment do takich slicznych czarnulców.. choc ostatnio przybył mi burasek;-)) ale dobrze by było aby te kociaki znalazły nowy dom..przytulisko to dla nich cięzkie warunki... czy ktos da im szansę na lepszy los??? Quote
BasiaD Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 No cotki takie piękne kitki be4z domku?? A fe.. Podnoszę do góry, domki zgłaszajcie się pliss... Quote
Zmysł Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Sam się dziwię, że takie cudeńka bez domków Quote
Zmysł Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Dziękuję Basiu, że pamiętasz o koteczkach Quote
Zmysł Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Salome ma DT, Kaskader wciąż czeka na swojego człowieka. Quote
Agnie Koty Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Dopiero teraz je zauważyłam, fajne okrąglutkie koteczki... Ale te domy takie teraz są, niezdecydowane..... Quote
Recommended Posts