Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczne, grzeczne, dobruduszne kotki: Salome - czarnulka po sterylce, ok. 14 miesięcy i Kaskader- burasek ok.8 miesięcy szukają domków.
Koteczki są pod opieką Fundacji w Obronie Zwierząt „Maja”.

W sprawie adopcji prosimy tel. 507 132 363 lub 501 635 782

Kontakt do fundacji:
Fundacja w Obronie Zwierząt "MAJA"
Zielonka, ul. Wesoła 4

Zajrzyj na wątek Pomoc dla Przytuliska w Zielonce

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podnosze cudaczki..

Darku czy tam jest wiecej kotów- czy to wszystko w tej chwili??miałam pojechac do asi i porobic fotki kotom.. ale jesli wiecej ich niema to nie bede sie fatygowac..;-)

Posted

elainfo napisał(a):
podnosze cudaczki..

Darku czy tam jest wiecej kotów- czy to wszystko w tej chwili??miałam pojechac do asi i porobic fotki kotom.. ale jesli wiecej ich niema to nie bede sie fatygowac..;-)

Tylko te są... albo aż, bo jeszcze trochę piesków

Posted

Też podnoszę.. Są prześłiczne i zasługują na najwspanialsze domki na świecie. Domki odezwijcie się pliss... To tak fajnie jak w zimę w domku czeka cieplutkie futerko.. I jak się łasi z ogonkiem do góry.. A grzeje lepiej niż niejeden piec... KOmu ślicznoty ???

Posted

BasiaD napisał(a):
Też podnoszę.. Są prześłiczne i zasługują na najwspanialsze domki na świecie. Domki odezwijcie się pliss... To tak fajnie jak w zimę w domku czeka cieplutkie futerko.. I jak się łasi z ogonkiem do góry.. A grzeje lepiej niż niejeden piec... KOmu ślicznoty ???

Dobrze powiedziane:loveu:

Posted

mam sentyment do takich slicznych czarnulców.. choc ostatnio przybył mi burasek;-))

ale dobrze by było aby te kociaki znalazły nowy dom..przytulisko to dla nich cięzkie warunki...

czy ktos da im szansę na lepszy los???

• 2 weeks later...