tomcug Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Kaskaderek szuka domku, a ja dzisiaj znalazłam bardzo dobry domek dla koteczki, która przybłąkała się do naszej szkoły. Była podejrzanie gruba i tak przyjaźnie nastawiona do świata, że nie mogłam jej zostawić. Dokarmiałam, szukałam no i znalazłam - dzisiaj zabrał ją przemiły Pan z dobytkiem (ma 4 kociaki - w piwnicy się okociła). Po odchowaniu małych zabieram na sterylkę (Pan wyraził zgodę bez najmniejszych protestów) a mnie taaaaaaaki kamień z serca spadł, że chyba w Warszawie było słychać. :evil_lol: Quote
Zmysł Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 tomcug napisał(a):Kaskaderek szuka domku, a ja dzisiaj znalazłam bardzo dobry domek dla koteczki, która przybłąkała się do naszej szkoły. Była podejrzanie gruba i tak przyjaźnie nastawiona do świata, że nie mogłam jej zostawić. Dokarmiałam, szukałam no i znalazłam - dzisiaj zabrał ją przemiły Pan z dobytkiem (ma 4 kociaki - w piwnicy się okociła). Po odchowaniu małych zabieram na sterylkę (Pan wyraził zgodę bez najmniejszych protestów) a mnie taaaaaaaki kamień z serca spadł, że chyba w Warszawie było słychać. :evil_lol: A się nie chwaliłaś;). Bardzo się cieszę:multi: Quote
tomcug Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Zmysł napisał(a):A się nie chwaliłaś;). Bardzo się cieszę:multi: Zmysł, a nie było słychać tego kamienia? :lol: Quote
Zmysł Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Na miau Cioteczki wznowiły allegro Kaskaderkowi. Teraz też czekają na zdjęcia i mają być ogłoszenia na gumtree i szukajzwierza(czy jakoś tak). Quote
Zmysł Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 tomcug napisał(a):Zmysł, a nie było słychać tego kamienia? :lol: Słychać, ale nie wiedziałem wtedy, co to było Quote
tomcug Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Zmysł napisał(a):Na miau Cioteczki wznowiły allegro Kaskaderkowi. Teraz też czekają na zdjęcia i mają być ogłoszenia na gumtree i szukajzwierza(czy jakoś tak). No fajnie, my poogłaszamy gdzie indziej. Quote
Zmysł Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Jestem po odwiedzinach u Kaskaderka. Ale to jest kochany kocinek, przyjazny, dobry, grzeczny, lubi wszystkich. I samotny:-( Quote
BasiaD Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 ojejku jaki smutny piękny Kaskaderek! I jak pięknie prosi o domek! Wracaj Niuniu na początek niech ten domek wreszcie Cię wypatrzy! Quote
Recommended Posts