tomcug Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Nie widziałam wątku :oops:. Napiszcie, proszę parę zdań o charrrrrakterrrrku kotecka - poogłaszam go gdzie się da. Quote
Zmysł Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 tomcug napisał(a):Nie widziałam wątku :oops:. Napiszcie, proszę parę zdań o charrrrrakterrrrku kotecka - poogłaszam go gdzie się da. bardzo grzeczny i przyjazny. niestety, cierpi bez Salome, która niedawno znalazła domek Quote
Zmysł Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 tomcug napisał(a):Nie widziałam wątku :oops:. Napiszcie, proszę parę zdań o charrrrrakterrrrku kotecka - poogłaszam go gdzie się da. Przypomniałem sobie, że na miau Cioteczki poogłaszały trochę Kaskaderka. Sprawdzę, gdzie. Quote
tomcug Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Zmysł napisał(a):Przypomniałem sobie, że na miau Cioteczki poogłaszały trochę Kaskaderka. Sprawdzę, gdzie. No to zapytaj :p. Dzisiaj ogłaszałam zwierzaki na pinesce, wychodzą śliczne ogłoszenia. Tylko nie wiadomo, jakie tam zainteresowanie. Zmysł, możesz robić po kilka fotek każdego zwierzaka, na niektórych portalach można i po 5 umieszczać - im więcej, tym lepiej. :lol: Quote
Zmysł Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 tomcug napisał(a):No to zapytaj :p. Dzisiaj ogłaszałam zwierzaki na pinesce, wychodzą śliczne ogłoszenia. Tylko nie wiadomo, jakie tam zainteresowanie. Zmysł, możesz robić po kilka fotek każdego zwierzaka, na niektórych portalach można i po 5 umieszczać - im więcej, tym lepiej. :lol: Jasne, staram się cykać jak najwięcej, ale jakość moich zdjęć... sama wiesz Quote
tomcug Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Nie żartuj nawet. Zwierzaki są żywe, wiercą się a Twoje zdjęcia są "w porzo". :loveu: Quote
Zmysł Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 tomcug napisał(a):Nie żartuj nawet. Zwierzaki są żywe, wiercą się a Twoje zdjęcia są "w porzo". :loveu: Dzięki. A ja zaraz wchodzę na miau i sprawdzam ogłoszenia Quote
Zmysł Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Kaskaderek już nie ma ogłoszeń. Jedynie w GW. Quote
Zmysł Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Dzięki. Bo Kaskaderek bardzo smutny:shake: Quote
Argat Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 A mnie wykasowało... Kaskaderek ładne kolorki ma. Quote
BasiaD Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Śliczny Burasek-Słodziak - KASKADEREK-bardzo prosi cioteczki o domek! Quote
anouk92 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Czu Kaskader ma wątek na miau? Bo ja się próbowałam zalogować ale chyba zapomniałam hasła:oops: Quote
Zmysł Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 anouk92 napisał(a):Czu Kaskader ma wątek na miau? Bo ja się próbowałam zalogować ale chyba zapomniałam hasła:oops: Tak, ma wątek Quote
BasiaD Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Kaskaderek bardzo bardzo prosi cioteczki.... On chce do domku... Help pliss.... Quote
Recommended Posts