Jump to content
Dogomania

Wyżły szorstkowłose, krótkowłose - kto przygarnie?? W NOWYM DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

Witajcie. Piszę na tym wątku, ponieważ właśnie doczytałam się, że pointery należą do grupy wyżłów, więc chyba dobrze trafiłam:cool3: Mam w schronisku suczkę w typie pointera, ma około 2,5 roku. Jest przeraźliwie chuda, niewiele je. Jednak w trakcie robienia zdjęć wprost rzucała się na smakołyki. Nazwałam ją Benita. Jest u nas od kilku tygodni. Dzisiaj zrobiłam jej allegro, ale może moglibyście pomóc ją jeszcze gdzieś na forach tematycznych ogłosić?
Oto ona:loveu: MA JUŻ DOM

• Replies 252
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saskja napisał(a):
Ja tam myślę, że pointera to jej mama na oczy nie widziała. Jest raczej w typie dalmatyńczyka. Śliczna chudzinka.

Ja też tak w pierwszej chwili myślałam:lol: Ale weterynarz twierdzi, że pointer, koleżanka która interesuje się kynologią też, tylko że dziwne, że nakrapiana, a ja wczoraj w internecie właśnie znalazłam na jednej ze stron pointerów właśnie taka samą, nakrapianą z plamami:cool3:

Posted

Ale głowa, pysk... - zupełnie nie-pointerowe.
Mniejsza z tym, oby jej sie udało. Zamieściłaś ją na psach do adopcji? Tutaj jest mały ruch, na wyżłowym jeszcze mniejszy.

Posted

Jeszcze nie, dałam tutaj bo pomyślałam, że jak pointer to może na jakieś fora by się dało psów myśliwskich. Hmmm, na dalmatynkę za mała. Może mieszaniec pointera z dalmatyńczykiem:cool3:

• 1 month later...
Posted

numer: 852
numer chip: 953.000000899199
imię: Budrys
wielkość: duza
rasa: wyżeł
data przyjęcia: 2007-08-14
przebywa w boksie: parking - boksy
opis: Pies został wyrzucony z samochodu.
Łódż

PIES ADOPTOWANY!!!!

• 2 weeks later...
Posted

Do schroniska w Koszalinie zgłosił się własciciel 6-miesięcznego wyżła niemieckiego, którego zmuszony jest oddać z powodów rodzinnych. Pies urodził sie w kwietniu 2007. Ma jednolite
brązowe umaszczenie, długi ogon tak jak to widać na zdjęciu.
Uczy się bardzo szybko zawsze da znać kiedy chce na dwór, nie niszczy
mieszkania, ma swoje miejsce w domu i nie wskakuje na łóżko, nie
próbuje wykradać jedzenia:), otwierać szafek itp.

na prawdę ekspresowa adopcja- pies jest już w drodze do nowego domu do Warszawy!!!

[url=http://g.imageshack.us/g.php?h=510&i=dsc00200py7.jpg][IMG]

• 2 weeks later...
Posted

W schronisku w Jeleniej Gorze ( bylam tam w piatek wieczorem ) widzialam tego wyzla.
Wyglada na starszego juz ( to chyba pies ).
Dopiero musial przybyc, bo byl jeszcze w izolatce.
Ma cos z oczkiem.
Jest jak najbardziej rasowym pieknym wyzlem.
STARSZY PIES ZOSTAŁ UŚPIONY

I jest jeszcze taki slodziak .... nieco wyzelkowaty ( to chlopak ).
Siedzi w klateczce 1 m x 1 m razem z haszczakiem-suczka .... na dworze :placz: ( a w piatek padal deszcz :placz: ! ) . Pytalam, czemu tyle malych klateczek jest na dworze .... odpowiedzieli, ze nie moga ich wpuscic do kojcow jeszcze .... MA DOM