Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie aż taki młody, bo ok. 5 lat, ale proszę, spójrzcie na tego biedaka, inne psy strasznie się nad nim znęcają, ma takie małe, czarne jak smoła oczy,widać, że cierpi. Nazwałam go Guciem.

Posted

[quote name='Ola164']W imieniu lutona dziękuje za nadsyłanie, jak narazie podoba się piesek z Mielca, choć czekamy na dalsze propozycje ;)[/quote]

Cieszę się, w razie czego służę pomocą przy adopcji ;)

Posted

[FONT=Arial]W Tomaszowie Mazowieckim, w schronisku przebywa cudna sunia jamnikowata. Sunia przeciskała mi nosek przez kraty do głaskania. A przy tym tak się trzęsła bidulka. Ona musi strasznie marznąć. Mieszka w wielkiej budzie (takiej dla ONka) bez słomy. Strach pomyśleć, co dzieje się z nią w mrozy. Oby przeżyła zimę lub szybko znalazła domek.

Sunia jest cudowna, przytula się, wskakuje na kolanka. Ona tak bardzo chce, aby ktoś ją zabrał z tego koszmaru, jakim musi być dla niej schronisko.
[/FONT][FONT=Arial]
W sprawie adopcji suni, kontakt ze mną: 500 160 728.

[/FONT][FONT=Arial]

[/FONT][FONT=Arial]

[/FONT][FONT=Arial][/FONT]

Posted

no i jeszcze Milanowek k. wWarszawy
JULEK, 8 letni, przerazony psiak wlasnie trafil do schroniska, jest osowialy i zdezorientowany, prawdopodobnie komus sie znudzil...poza tym jest mily i lagodny, dosc spokojny ale uwaga! ma basowy szczek ;) nie szczeka zbyt czesto ale jak juz szzceknie-powoduje smiech dokola...jest jak Carreras-w malym cialku duzy dzwiek:)zachecam i polecam, choc jest tylko jamnikowaty..kontakt 607 584 763

Posted

Dzwonił w sprawie psiaków z Częstochowy, ale czekamy jeszcze na kandydatów ;) Jak się jakis odpowiedni pojawi to napewno będzie wiedział że to ełaśnie TEN pies ;)

Posted

dziękuje , że mnie reprezentujesz na forum ja cały czas zagladam na forum i na pewno jeżeli któregoś pieska wybiore dam znać ale na razie nie ma takiego no może ten koło częstochowy ale mieli zamieścić więcej zdjęć i nic 9 muszę jeszcze do nich zadzwonić )

Taką wiadomość otrzymałam na GG

Wracam za tydzień ;) Może będzie już decyzja :)

Posted

to może Szyszka? :razz:
[SIZE=3]Szyszka - maleńka sunia, ma ok. 2,5 miesiąca. Została podrzucona na teren zakładu razem z drugą sunią, która już na szczęście znalazła dom. Szyszka jest uroczym malutkim szczeniaczkiem, chętnym do zabawy, ale wyjątkowo spokojnym i grzecznym. Taka przylepka i całuśnica. Jej ukochane miejsce to kolana. Oczywiście jak to szczeniak gania, gryzie i bawi się, ale co ważne - nic nie poniszczyła, nie gryzie butów - wie, ze nie wolno. Najbardziej lubi być głaskana. Godzinami śpi na kolanach. Bardzo spragniona czułości i uwagi. Dobrze znosi jazdę samochodem. Jest odrobaczona. Przebywa w domu tymczasowym.

Szyszkowy watek: (Więcej zdjęć i informacji)
http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104074