fiorsteinbock Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Eddie jagdterrier jest w moim banerku, jeszcze jako mix pinczera - ale zmienie to w wolnej chwili. Dzisiaj bylysmy na wystepach goscinnych w szkole gimnazjalnej w Przyleku, fajna akcja i niezła zabawa. Mam mase zdjęc i biore sie za obrobienia ale wpierw pokaże Wam Perełke, która dzielnie znosiła towarzystwo gimnazjalistów oraz przedszkolaków: Myśle, że słodzinka długo nie bedzie szukala domku :) Quote
fiorsteinbock Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Takie trzy maluchy szukają domkow na cito: Quote
fiorsteinbock Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 aanka napisał(a):są może kocurki ?.. Tak, jeden kocurek i dwie kotki. Ale zabij, nie wiem ze zdjec kto jest kto :( Kotki przebywaja w Ratajnie kolo Łagiewnik. Jesli nie znajdziemy domow boje sie, ze ludzie je wyrzuca... Quote
aanka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 spytam się brata o te go kocurka . nie dawno stracili swojego .....:-( Quote
fiorsteinbock Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 O tym przypadku wspomiala nam wolontariuszka, podczas dzisiejszego pobytu w Przyłeku. Bardo - miasto cudów: http://ekostraz.pl/portal/miasto_cudow Quote
monika083 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='fiorsteinbock']O tym przypadku wspomiala nam wolontariuszka, podczas dzisiejszego pobytu w Przyłeku. Bardo - miasto cudów: http://ekostraz.pl/portal/miasto_cudow o ludzie...fior..niepotrzebnie kliknelam w ten link..teraz bede myslec o tym biedaku:shake::-( szok.. Quote
giselle4 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 monika083 napisał(a):o ludzie...fior..niepotrzebnie kliknelam w ten link..teraz bede myslec o tym biedaku:shake::-( szok.. my tez myslimy ju bylam u sasiadow:( Quote
giselle4 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 aanka napisał(a):spytam się brata o te go kocurka . nie dawno stracili swojego .....:-( Ty kobieto masz dzisiaj powody do zadowolenia:):) Dante pojechal do domku do Piławy.... fotki jutro z pozegnania schronu....ufff jego miejsce ma czarnuszek ,bo nie toleruje innych pieskow,Wasz piesek...tez jutro zrobie fotki dzisiaj jestem dziwnie padnięta ...zbyt wiele wrazen:) Quote
giselle4 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Eddie jagdterrier jest w moim banerku, jeszcze jako mix pinczera - ale zmienie to w wolnej chwili. Dzisiaj bylysmy na wystepach goscinnych w szkole gimnazjalnej w Przyleku, fajna akcja i niezła zabawa. Mam mase zdjęc i biore sie za obrobienia ale wpierw pokaże Wam Perełke, która dzielnie znosiła towarzystwo gimnazjalistów oraz przedszkolaków: Myśle, że słodzinka długo nie bedzie szukala domku :) dziewczynka ma na imię Wera i wieczorem watek:) Quote
wieso Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 giselle4 napisał(a):dziewczynka ma na imię Wera i wieczorem watek:) jaka calineczka sliczna ale taka smutniutka.... Quote
giselle4 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='wieso']jaka calineczka sliczna ale taka smutniutka.... tak Wiesiu wracamy do schronu Poprzedni Następny Quote
wieso Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 plakac sie chce na widok takiego nieszczesnego malenstwa :( Quote
basia34 Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Wera napewno znajdzie szybko domek ,bo to cudowna sunia. Quote
aanka Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Bardzo się ciesze :bigcool::cunao: . To wspaniały , mądry i przyjazny pies. I piekny . Dzięki za info . Chciałabym przyjechać , ale moze w przyszlym tyg , nie wiem dokładnie. .....Ja też mam dziś wiele wrażen . .:mdleje: Quote
Poker Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Napiszcie mi coś o Tołpim, ile ma lat, ile w kłębie i orientacyjną wagę. Quote
dorota k. Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 giselle4 napisał(a):Ty kobieto masz dzisiaj powody do zadowolenia:):) Dante pojechal do domku do Piławy.... fotki jutro z pozegnania schronu....ufff jego miejsce ma czarnuszek ,bo nie toleruje innych pieskow,Wasz piesek...tez jutro zrobie fotki dzisiaj jestem dziwnie padnięta ...zbyt wiele wrazen:) Dzięki dziki i jeszcze raz ....:multi::calus: A ten Czarnuszek to nasz Cygan? Quote
kurylec Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 KTOŚ TU SZUKA CZARNEGO PIESKA http://www.dogomania.pl/threads/208336-Czarny-PIESEK-do-2-lat-do-10-kg-poszukiwany-od-zaraz!!! Quote
fiorsteinbock Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 [quote name='kurylec']KTOŚ TU SZUKA CZARNEGO PIESKA http://www.dogomania.pl/threads/208336-Czarny-PIESEK-do-2-lat-do-10-kg-poszukiwany-od-zaraz!!! Dzieki wielkie. Wlasnie dwa posty wyżej zalozycielka tego watku pyta o czarnego Tołpiego :) Quote
giselle4 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 wieso napisał(a):a gdzie watek Wery ? zaraz Wiesiu.....nie dalam rady wczoraj Quote
basia34 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Chlopoki i dziewczyny na gore prosze.Dorotko czarny to Cygan i ma jedynke po Dante. Quote
giselle4 Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 dorota k. napisał(a):Dzięki, czyli następna zadziora...... i to najwieksza... Bandzior przy nim to pętak:) Quote
Recommended Posts