Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poker napisał(a):
Szukam pieska do bardzo dobrego domku.Może macie kandydata? Ma mieć do 2 lat, do 10 kg ,najchętniej czarny z krótką sierścią , może być niskopodwoziowy.Dom w domku z ogródkiem, bez kotów i dzieci u 65.letniej pani, która właśnie straciła pieska po 14 latach i bardzo jej smutno.Chce znaleźć przyjaciela jak najszybciej. Domek jest 30 km od Wrocławia.

Poker, a Edi z postu #5567? Troszke kuleje na łapkę, jest bardzo przytulaśny i sympatyczny. Zaraz wkleje wiecej zdjec.

Grazynko, wykupilam mu 50 ogloszen.

Posted

Edi:

w dowód, że przytulaśny i ciut większy od kieszonkowca :)

Grunt to dobra zabawa pod chmurką:

Nawet boląca łapka nie zepsuje humoru, taki jestem pogodny :)

Wielkości jestem grubo poniżej kolana:

I portretówka, dla mojego przyszłego domku :)

Posted

Pierwszej młodości to nie jest, mysle, że jakieś 7 lat. Wydaje mi się, że trwa kwarantanna bo on jest króciutko w Azylu, zgadza sie Basiu?
Basiu a gdzie on dokladnie został znaleziony? Zrobiłam juz ogloszenia, rozwiesiłabym w okolicy.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Pierwszej młodości to nie jest, mysle, że jakieś 7 lat. Wydaje mi się, że trwa kwarantanna bo on jest króciutko w Azylu, zgadza sie Basiu?
Basiu a gdzie on dokladnie został znaleziony? Zrobiłam juz ogloszenia, rozwiesiłabym w okolicy.

w DZierzoniowie i jest na kwarantannie
ale ze potrącony przez auto
to odpoczywa na izolatce....

Posted

MaM prośbę , proszę opiszcie dokładnie charakter owczarka . z Bolesławca -Kazana. Po wizycie wet . zaczał się zachowywać agresywnie - podejrzewam ,ze się bardzo wystraszył zabiegów i wet. Miał Łapę mocno skaleczoną . i nie dał potem podejsć nikomu . . Przed wet było dobrze , był spokojny .., tyllko niepewny ...Może wykupic im ogloszenia ,tak myślę ........

Posted

aanka napisał(a):
MaM prośbę , proszę opiszcie dokładnie charakter owczarka . z Bolesławca -Kazana. Po wizycie wet . zaczał się zachowywać agresywnie - podejrzewam ,ze się bardzo wystraszył zabiegów i wet. Miał Łapę mocno skaleczoną . i nie dał potem podejsć nikomu . . Przed wet było dobrze , był spokojny .., tyllko niepewny ...Może wykupic im ogloszenia ,tak myślę ........

spokojny i kolezenski
nie rozrabia na boksie i nie widac w nim agresji,wrecz przeciwnie
jest przyjecielski ,kocha ludzi,nadaje sie do domu z dziecmi
ale bez kotow.Zaszczepiony i odrobaczony,odpchlony ,czeka na dom....

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Basia ma jeszcze jednego kandydata i kandydatke, jutro beda fotki - znacznie mlodsze psiaki, może spodobają sie Pani.

Tymczasem zapraszam do Eddiego, tradycyjnie z prośba o pomoc w oglaszaniu:

http://www.dogomania.pl/threads/208355-Eddie-dojrza%C5%82y-Pan-u-wr%C3%B3t-niepewnej-przysz%C5%82o%C5%9Bci.-Pom%C3%B3%C5%BCcie-og%C5%82asza%C4%87!

To ja powtórze swoj wpis z założonym watkiem Eddiego. Teraz są dwa, Grazynki i moj...

Posted

Dawajcie te młodsze czarnuszki.Pani się uparła na całkiem czarnego i krótkowłosego psa do 2 lat.To i tak sukces, bo na początku chciała szczeniaka,a le ją przekonałam do dorosłego.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
To ja powtórze swoj wpis z założonym watkiem Eddiego. Teraz są dwa, Grazynki i moj...

moj juz zamknięty
sorry
jakos nie dogadalysmy sie
ale to zakrecona jak sloik jestem....
sorry:)