fiorsteinbock Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 [quote name='diuna_wro']Fundacja 2plus4 zaprasza na DOG FUN FEST 19 czerwca. Zapraszamy do uczestnictwa, ale przede wszystkim do współdziałania. Potrzebujemy wolontariuszy. Będzie szansa na rozpropagowanie naszych idei, prezentację psów do adopcji, roznoszenie ulotek. w planach jest prezentacja multimedialna, ławeczka "senior i pies", zabawy i konkursy dla dzieci, nabór wolontariuszy, wykłady, stanowiska groomerskie, akcje artystyczne w stylu street art, aukcja obrazów, malowanie karykatur, pantomima, etc. Pomysły są, potrzeba ludzi. Ktokolwiek z Was zainteresowany imprezą, proszę o kontakt ze mną na e-mail: [email protected] Numer do organizatorki: [quote name='diuna_wro']zapraszamy. Mój numer tel 0 694 795 026 jakby co byleby psiurki nadawały się w zbiorowiska ludzi. Kagańce dla dużych, a małe muszą być spokojne, bo tam dzieciaki będą i nie może się zdarzyć pogryzienie Wolontariusze, wspaniała okazja do pokazania swiatu podopiecznych Azyla, czy ktoś znajdzie czas i ochote aby pojechac chocby na 2-3godzinki? Quote
monika083 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczko w dzisiejszym wydaniu? Na ktorej stronie, nie moge sie doszukac? w srodowym, na 6stej stronie Quote
fiorsteinbock Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 monika083 napisał(a):w srodowym, na 6stej stronie :multi::multi::multi: Dzieki Monika za wiadomosc! A wiesz może jakimi kryteriami kieruja sie wybierajac ogloszenie do druku? Bo one sa na pewno z cafeanimal, losowo wybierane czy jak? Quote
monika083 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 tak, losowo, wiesz co, nie mam pojecia,od szczescia chyba zalezy:) Quote
Drzagodha Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 monika083 napisał(a):w srodowym, na 6stej stronie Nasz Feler też jest! :loveu: Quote
Mysza2 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 OSTRZEŻENIE z FB. "Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Ceglarek Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !" Quote
giselle4 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 dorota k. napisał(a):Też do Was zaglądam... Ciocia Giselka da radę z tymi zdjęciami z adopcjia Dantego.... Dziewczyny, a miałyście czas zaglądnąć do Bandziora, Cygana, Kazana i Boryska.... przepraszam ale nie dam rady z fotkami z adopcji Dantego i bardzo zaluje ale stary gamon zgubul;am karte pamieci sorry ale Boryska mam na ogolnym i innym zrobie ale głowy nie urywajcie chyba ze znajde karte....co moze byc Quote
giselle4 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 a tak na marginesie to trzymajcie kciuki bo dzisiaj ma przyjechac pan i albo Bona,Bandzior albo Dzesi.....:) znajdze domek Quote
giselle4 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Borysek na ogolnym Poprzedni Następny kolezanki i koledzy Boryska Poprzedni Następny Poprzedni Następny Borysek Poprzedni Następny caly wybieg Poprzedni Następny Quote
aanka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 robię aktualnie ogłoszenia lokalne -... . Zaczęłłam od Borysa- wygląda na zadowolonego:p. dzięki na fotki.... a kto się Bandziorkiem interesuje /?.. Quote
giselle4 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 aanka napisał(a):robię aktualnie ogłoszenia lokalne -... . Zaczęłłam od Borysa- wygląda na zadowolonego:p. dzięki na fotki.... a kto się Bandziorkiem interesuje /?.. Fajna rodzinka ale malo zdecydowana i ma 4 psiaki na oku dzisiaj beda wybierac Quote
dorota k. Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Borysek tak raczej niepewny i z tyłu się trzyma.... no cóż nowe otoczenie i nowi koledzy.... Anka mam nadzieję, że dzięki ogłoszeniom ktoś Chłopaka wypatrzy. Mam też nadzieję, że Ciocia znajdzie tą kartę pamięci i zobaczymy zdjęcia z adopcji Dantego.. Trzymam Kciuki zza Bandziora i Kazana. Quote
giselle4 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 dorota k. napisał(a):Borysek tak raczej niepewny i z tyłu się trzyma.... no cóż nowe otoczenie i nowi koledzy.... Anka mam nadzieję, że dzięki ogłoszeniom ktoś Chłopaka wypatrzy. Mam też nadzieję, że Ciocia znajdzie tą kartę pamięci i zobaczymy zdjęcia z adopcji Dantego.. Trzymam Kciuki zza Bandziora i Kazana. Borysek jest zbyt pewny i juz nawet sonie za pysia zlapał....łobuziak to ta ruda suczka. On jest tam przywodca stada i On rządzi. Quote
giselle4 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 poczekajcie ,dzisiaj ma byc Edytka to fotki beda super.... Quote
basia34 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 A ja coz hopam z moimipieskami bo Grasia napisala wszystko.Niestety do domku poszla panienka czekoladka. Quote
dorota k. Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 giselle4 napisał(a):Borysek jest zbyt pewny i juz nawet sonie za pysia zlapał....łobuziak to ta ruda suczka. On jest tam przywodca stada i On rządzi. O kurcze:shake: Chłopie bądź grzeczny... nie tego ciotki cię uczyły, tym bardziej do dziewczynek..... Quote
giselle4 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 dorota k. napisał(a):O kurcze:shake: Chłopie bądź grzeczny... nie tego ciotki cię uczyły, tym bardziej do dziewczynek..... to bylo tylko raz i Sonia sie pozaliła...:0 ale juz ok Quote
basia34 Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Dzisiaj domki znalazly cztery pieski i domki bardzo dobre,to Tryni ,Werka ,puszek i Mafik.Szczescia moje pieski. Quote
dorota k. Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Oj szczęścia, szczęścia dla wszystkich naszych psiaczków. Quote
dorota k. Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Mysza2 napisał(a):Jaki Borysek do mojej Saby podobny Jeśli Saba to Niunia z Twojego awatarka, to powiedziałabym, że prawie bliźniaki. Quote
NikaEla Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Cioteczki pomoc i rada pilnie potrzebna : http://www.dogomania.pl/threads/208966-B%C5%81AGAMY-O-POMOC-chudziutka-suczka-ma-kleszcze-%C5%9AWIDNICA-dolno%C5%9Bl%C4%85skie Quote
Recommended Posts