Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='diuna_wro']Fundacja 2plus4 zaprasza na DOG FUN FEST 19 czerwca. Zapraszamy do uczestnictwa, ale przede wszystkim do współdziałania.
Potrzebujemy wolontariuszy. Będzie szansa na rozpropagowanie naszych idei, prezentację psów do adopcji, roznoszenie ulotek.

w planach jest prezentacja multimedialna, ławeczka "senior i pies", zabawy i konkursy dla dzieci, nabór wolontariuszy, wykłady, stanowiska groomerskie, akcje artystyczne w stylu street art, aukcja obrazów, malowanie karykatur, pantomima, etc.

Pomysły są, potrzeba ludzi.

Ktokolwiek z Was zainteresowany imprezą, proszę o kontakt ze mną na e-mail: [email protected]

Numer do organizatorki:

[quote name='diuna_wro']zapraszamy. Mój numer tel 0 694 795 026 jakby co

byleby psiurki nadawały się w zbiorowiska ludzi. Kagańce dla dużych, a małe muszą być spokojne, bo tam dzieciaki będą i nie może się zdarzyć pogryzienie

Wolontariusze, wspaniała okazja do pokazania swiatu podopiecznych Azyla, czy ktoś znajdzie czas i ochote aby pojechac chocby na 2-3godzinki?

Posted

monika083 napisał(a):
w srodowym, na 6stej stronie

:multi::multi::multi:

Dzieki Monika za wiadomosc! A wiesz może jakimi kryteriami kieruja sie wybierajac ogloszenie do druku? Bo one sa na pewno z cafeanimal, losowo wybierane czy jak?

Posted

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Ceglarek Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

Posted

dorota k. napisał(a):
Też do Was zaglądam... Ciocia Giselka da radę z tymi zdjęciami z adopcjia Dantego.... Dziewczyny, a miałyście czas zaglądnąć do Bandziora, Cygana, Kazana i Boryska....

przepraszam ale nie dam rady z fotkami z adopcji Dantego i bardzo zaluje
ale stary gamon
zgubul;am karte pamieci
sorry
ale Boryska mam na ogolnym
i innym zrobie
ale głowy nie urywajcie
chyba ze znajde karte....co moze byc

Posted

robię aktualnie ogłoszenia lokalne -... . Zaczęłłam od Borysa- wygląda na zadowolonego:p. dzięki na fotki....
a kto się Bandziorkiem interesuje /?..

Posted

aanka napisał(a):
robię aktualnie ogłoszenia lokalne -... . Zaczęłłam od Borysa- wygląda na zadowolonego:p. dzięki na fotki....
a kto się Bandziorkiem interesuje /?..

Fajna rodzinka
ale malo zdecydowana
i ma 4 psiaki na oku
dzisiaj beda wybierac

Posted

Borysek tak raczej niepewny i z tyłu się trzyma.... no cóż nowe otoczenie i nowi koledzy.... Anka mam nadzieję, że dzięki ogłoszeniom ktoś Chłopaka wypatrzy.
Mam też nadzieję, że Ciocia znajdzie tą kartę pamięci i zobaczymy zdjęcia z adopcji Dantego..
Trzymam Kciuki zza Bandziora i Kazana.

Posted

dorota k. napisał(a):
Borysek tak raczej niepewny i z tyłu się trzyma.... no cóż nowe otoczenie i nowi koledzy.... Anka mam nadzieję, że dzięki ogłoszeniom ktoś Chłopaka wypatrzy.
Mam też nadzieję, że Ciocia znajdzie tą kartę pamięci i zobaczymy zdjęcia z adopcji Dantego..
Trzymam Kciuki zza Bandziora i Kazana.

Borysek jest zbyt pewny i juz nawet sonie za pysia zlapał....łobuziak
to ta ruda suczka.
On jest tam przywodca stada i On rządzi.

Posted

giselle4 napisał(a):
Borysek jest zbyt pewny i juz nawet sonie za pysia zlapał....łobuziak
to ta ruda suczka.
On jest tam przywodca stada i On rządzi.

O kurcze:shake: Chłopie bądź grzeczny... nie tego ciotki cię uczyły, tym bardziej do dziewczynek.....

Posted

dorota k. napisał(a):
O kurcze:shake: Chłopie bądź grzeczny... nie tego ciotki cię uczyły, tym bardziej do dziewczynek.....

to bylo tylko raz
i Sonia sie pozaliła...:0
ale juz ok