Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A Tobie ciotka chemik do czego potrzebny? Chcesz się nauczyć jak małe bombki robić?:evil_lol:
No wtedy to Ci nikt nie podskoczy! Takie uzbrojone TWA to coś! Chyba wstąpię w Wasze szeregi,jak już będą te bombki naprodukowane:diabloti:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='epe']A Tobie ciotka chemik do czego potrzebny? Chcesz się nauczyć jak małe bombki robić?:evil_lol:
No wtedy to Ci nikt nie podskoczy! Takie uzbrojone TWA to coś! Chyba wstąpię w Wasze szeregi,jak już będą te bombki naprodukowane:diabloti:[/quote]

Kochana ja Cię nie chcę martwić..........ale Ty od dawna zalicznona w poczet jesteś:-). Mnie się ta nazwa bardzo, bardzo podoba i oświadczam, ze zamierzam jej użyć:-).

Kiedyś była taka reklama "ludzie to nie wiedzą jakie siły drzemią w naturze"

A niektóre to jako ten Faust.......zła pragnąć dobro czynią :diabloti:nazwy wymyślają np:-)

Posted

To cieszę się bardzo,że jestem zaliczana,bo ja jestem prekursorką uczestnictwa w TWA!:eviltong:
Nazwę znam od dawna-jako,ze trochę wiosen już zaliczyłam-wymyśliła je nasza babka od geografii w średniej szkole!
Pewną grupkę dziewczyn tak nazwała,wśród których byłam i ja!:evil_lol:
Więc ja wiem,jak jest super być w TWA! Jeszcze powiedziała,że nas "odbrązowi":evil_lol:
W TWA zawsze fajni ludzie są,sama przyjemność należeć do TWA!

Posted

To, to ja wiem......
I tak sobie myślę, ze skoro to taka elitarna szajka, to wcale nie będzie się tam teraz łatwo dostać.......:razz:Trzeba się będzie wykazać hihihi

Posted

Mnie strrasznie takie bombki się spodobały! Ja mogłabym robić!:lol:
Mam pomysła- one najbardziej przydałyby się w zaprowadzaniu porządku!
Po co nam nowa ustawa- jak jeden z drugim,zwłaszcza na wsi,dostanie "wyrok z natychmiastowym wykonaniem" za dręczenie zwierząt,to sąsiedzi zaczną myśleć:evil_lol:
Niechby nawet tylko ze strachu dbali o zwierzaki,chodzi o efekt końcowy!
Może być Al-Kaida,może też być TWA!:diabloti:

Posted

[quote name='epe']Mnie strrasznie takie bombki się spodobały! Ja mogłabym robić!:lol:
Mam pomysła- one najbardziej przydałyby się w zaprowadzaniu porządku!
Po co nam nowa ustawa- jak jeden z drugim,zwłaszcza na wsi,dostanie "wyrok z natychmiastowym wykonaniem" za dręczenie zwierząt,to sąsiedzi zaczną myśleć:evil_lol:
Niechby nawet tylko ze strachu dbali o zwierzaki,chodzi o efekt końcowy!
Może być Al-Kaida,może też być TWA!:diabloti:[/quote]

Taki rodzaj Komando Czarne Foki.........phiii to ja już dawno o tym myślałam:-)

Posted

No to od myślenia do realizacji!:evil_lol: Pojedzie się na interwencję odbierać psa i takie 2 in1! Sądy 24-godzinne z natychmiastowym wyrokiem!:diabloti:
My tu sobie marzymy,a Malizna pewnie znowu coś ciotce Neris narobiła w międzyczasie- ze złości,że się o niej nie mówi!:evil_lol:

Posted

To ja mam już jeden typ - ten mój sąsiad ktremu po ciemku z Ybotami kradlismy Pikusia. Teraz ma pekinkopodobną sunię bez oka.

WYPADŁO JEJ SAMO jak miała cieczkę.

Neigh wie którzy

I ci obok co mają tę bokserkę, ci też.

Malizna wypruła siedzenie ze skórzanego fotela. Ona się po prostu rozwija. Neigh pożycz luminalu :evil_lol:

Posted

[quote name='Neris']To ja mam już jeden typ - ten mój sąsiad ktremu po ciemku z Ybotami kradlismy Pikusia. Teraz ma pekinkopodobną sunię bez oka.

WYPADŁO JEJ SAMO jak miała cieczkę.

Neigh wie którzy

I ci obok co mają tę bokserkę, ci też.

Malizna wypruła siedzenie ze skórzanego fotela. Ona się po prostu rozwija. Neigh pożycz luminalu :evil_lol:[/quote]

Wiem którzy, to ci którym usiłowałam ukraść psa, tak?
Jakby jeszcze z 10 m za mną przelazła, to bym ją rąbnęła jak dogo kocham:-)W końcu znana jestem z różnorakich przestępstw.

Ale Nerisie spoko.........dziś dostałam paczke od Ewusek.............10 nowiuteńkich opakowań. Wpadaj busem........zrobimy imprezę:-)

Ja się tak wygłupiam ale mnie w........rzono.

Cleo ma ponad 600 wejść na allegro. Jedna pani mi napisała "zdecydowałyśmy się ze starszą córką ze ją weźmiemy"

kurna łaskawcy..........
odpisałam ze bardzo się cieszę, ale ja się jeszcze nie zdecydowałam, ze ją im oddam. I ze nie wydaję kotów w ciemno........
Bo oni są z Konina.......Moze to dobrzy ludzie. Ale mnie wpienia na maksa - takie robienie łachy. Dodam, ze pani nie raczyła nawet swojego imienia podać ani żadnych info na temat warunków. ...........no nic. Się po prostu zdecydowali........

Posted

Ja już nie mogę........słowo a to pogrzebany żywcem, a to zatłuczony .......
Słowo honoru......już nie mogę.

Wejdzcie pliss na wątek Cleo i Indii i skomentujcie moje wywody.......bo moze ja się czepiam tych ludzi co chcą "moją" persicę brać.

Posted

[quote name='auraa']wiesz...., czasami ktoś tak się skupi na treści, że zapomina o formie:razz:[/quote]

Jakbyś chciała wziąc zwierzaka, to byś nie napisała - mieszkam w domu z ogoródkiem, mam psa i 2 koty, nie ma mnie 9 h dziennie....ale bardzo kocham koty.....i bla bla bla......pozdrawiam Aura?
Ja bym napisała......

Posted

Się melduję.....Ja to nawet dzisiaj myślę Neigh, że sobie ze mnie jaja robiłaś wczoraj:) Zara google przeszperam, jak nie znajdę, to macie z Nerisem wpiernicz:) Sławek Króliczego pewnie by wziął szybko, ale teraz Agama jest na topie - jeszcze trochę i zamieszka z nią w terrarium :D

Posted

[quote name='Neris']No bo on ma z jamnika tyle co ja z honelderskiej rolniczki mniej więcej.

A Malizna się rozwija, ale w jakimś dziwnym kierunku.
Wczoraj wskakiwała na blat w kuchni - NIE WIEM JAK ale myślałam, że ją zabiję. Jak sprawić żeby tego nie robiła?
I jeszcze właziła do zlewozmywaka i wywalała na podłogę sztućce.

TO NIE JEST PIES.[/quote]
Może to jakiś kociopies? :crazyeye:

Posted

Ja bym ja podała oględzinom........mówię Wam różne mutanty teraz po świecie grasują.......Helloween się zbliża......

Na miejscu Neris, to bym się barykadowała, a nie pod kołdrę TOTO brała.....

Posted

Tak dziś doszłyśmy do wniosku, ze to jest pitbull ino miniaturowy. A taki to wiadomo pozera........

Co i raz słyszy sie o napaściach na właścieli..........ja bym tego gryla przemyślała
Tak dla bezpieczeństwa:-)