Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ja mam troche lepsze wiesci :p
Wlasnie rozmawialam z Elza i podobno u Kira jest ladna poprawa.
W piatek byl kulig u nich i Kiro nie chcial byc w domu tylko lezal na materacu przy ognisku przy dzieciach. Podobno sam sie juz zalatwia tylne nogi bezwladne ale sie na nich podpiera :) Ma jakies pozostalosci tzn trzesie glowa ale ma sie lepiej !!!! Nigdy mlody juz nie bedzie, ale ten wielki kryzys chyba przeszedl. Cala rodzina bardzo bardzo sie cieszy, a my razem z nimi.

Posted

No to teraz mogę odrobinę odetchnąć, choć prawdę mówiąc niedawno odszedł Szaki na tymczasie, wcześniej miał podobne dolegliwości, i nadal się boję, że sytuacja się powtórzy, bo on także miał poprawę. Oby nie!

Posted

Dea jak sama wiesz zawsze moze sie tak stac, ze po poprawie przychodzi najgorsze. Kiro to juz stary pies i wszyscy zyczymy mu jak najlepiej no ale wiemy ,ze nie bedzie zyc wiecznie. Najwazniejsze, ze jest bardzo szczesliwy i kochany w swoim domku. Trzymamy za niego mocno kciuki.

Posted

Wiem, cokolwiek się stanie najważniejsze, że nie jest sam, że go kochają! Mimo wszystko jednak mam nadzieję, że jeszcze trochę nacieszy się życiem, wiosną, może i latem:p

• 1 month later...
Posted

Mam nadzieję, że wszystkich ucieszą te fotki. :)
Są z wczoraj. :)

Najpierw groźne pomruki...

Potem szepty na uszko. :cool3:

Wyjaśniam na wstępie, że to czarne nie jest moje.

Czy ktoś się domyśli o co chodzi w tej historii ? :smokin:

Posted

KIrowi sie rodzina powieksza :)

Juz sie nie moge doczekac odwiedzin Kira u nas no dla niego to napewno nie bedzie mila wizyta ale i tak sie ciesze. Kiro przyjedzie na badania do weta a ja mu pare fotek zrobie :eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

No to pierwsze zdjecie cudne!!!!
A ja widzialam dzis Kirusia osobiscie no moze w nie najlepszych dla niego okolicznosciach bo przyjechal do weta :evil_lol: ale byl.
No coz tu duzo sciemniac od zeszlego roku bardzo sie Kiro postarzal no ale to jak wszyscy jestesmy starsi a nie mlodsi. Chociaz czasami chcialoby sie zeby sie czas dla naszych pupili zatrzymal w miejscu.

Kiro dostal leki i miejmy nadzieje, ze to mu da taka namiastke drugiej mlodosci :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Może się i postarzał, co taaaam, ale za to jaką ma piękną starość:p Oby te leki dały mu jeszcze chociaż do zimy nacieszyć się życiem...