alekso Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::laola::cunao::cunao: aż mnie przytkało z radości!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Elu to Twoje skarbeczki tak wcinają lody? :loveu: Quote
paros Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Kochany Kiruś jest u siebie w domku :multi: :sweetCyb::sweetCyb::laola::laola::sweetCyb: Quote
Dea Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 jaki ten pies jest szczęśliwy!!! A pamiętacie zdjęcia w ostatnim czasie w schronie - był już całkiem apatyczny i zrezygnowany. Tak jakby się poddał... a teraz pycholek radosny, chce mu się żyć :multi: Jak wyszły badania krwi, jest w miarę dobrze? Quote
graynew Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Hmmm co do badan krwi to ja sie nie znam :( a na kartce mam normy ale ludzkie wiec to chyba nie to samo. Mam jak Elza bedzie u mnie w przyszlym tyg to jej dam a ona z to da wlascicielowi Kira ( jak to super brzmi, wlascicielowi !!!) Elza faks doszedl Milan widzial ale narazie nic nie mowil poza tym, ze mu sie nazwa podoba :D Jak sie umawiamy na spotkanie? proponuje wtorek albo piatek chyba lepiej piatek no chyba ze bardzo chcesz to ewentualnie czwartek. Buziaki dla Kira od nas i naszej "minionki" czyli mini ONki ;) Quote
ElzaMilicz Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 W piątek ? Super. Ok. 19-tej ? Kiro porcję buziaków dostał i na dodatek kota w galarecie, na słodko. Quote
agamika Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Kiro widzę ma dom(:multi: - kibicowałam po cichu :oops:) , to ja z prywatą przyjdę ... :oops: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10240536#post10240536 Judo , jakbyście mieli jakiś odzew z ogłoszeń Kira to proszę pamiętajcie o JUdo , mu nieoficjalnie chyba tyka zegar .. Quote
graynew Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 alekso ja juz wczesniej pisalam ile mi wyszlo za badania. Krew ktora robilam ostatnia doloze od siebie :) niech tez cos ma od ciotki ;) Dzis bylam z moja Bora na szczepieniu i pokazalam wyniki ma swietne podobno jak na swoje lata to wrecz genialne!!! :D Nasz wet to skomentowal, ze on jak Kira widzial pierwszy raz to wiedzial, ze u nas nie zostanie bo za dobrze wygladal i w swietnym zdrowiu byl :D niezle ma o nas zdanie. Numer mojego konta wysylam na pw Elza piatek juz nam nie pasuje :( bo musimy jechac do tesciowej w ten weekend troche nam sie poplatalo. Czyli co moze w czwartek?? albo niestety za tydzien. Quote
mala002 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 :crazyeye: jak on wypieknial!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:jak ja sie ciesze, ze ma DOM JUZ NA ZAWSZE :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:. Przyznam sie, ze sledzilam jego watek od samego poczatku, jeszcze jak nasza sunia byla w schronisku, nawet nie wiecie jak sie ciesze, ze znalazl DOM!!! Jestescie wspaniali!!!! Quote
alekso Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 graynew napisał(a):alekso ja juz wczesniej pisalam ile mi wyszlo za badania. Krew ktora robilam ostatnia doloze od siebie :) niech tez cos ma od ciotki ;) Dzis bylam z moja Bora na szczepieniu i pokazalam wyniki ma swietne podobno jak na swoje lata to wrecz genialne!!! :D Nasz wet to skomentowal, ze on jak Kira widzial pierwszy raz to wiedzial, ze u nas nie zostanie bo za dobrze wygladal i w swietnym zdrowiu byl :D niezle ma o nas zdanie. Numer mojego konta wysylam na pw Elza piatek juz nam nie pasuje :( bo musimy jechac do tesciowej w ten weekend troche nam sie poplatalo. Czyli co moze w czwartek?? albo niestety za tydzien. mi się już wszytko myli, czyli mam Ci przelać coś czy nie? przypomnij mi proszę.... Quote
graynew Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='graynew']Moge podac jeszcze cene za badania i wizyte nie wiem czy to duzo czy malo 115zl za wszystko lacznie z lekiem(byl akurat najtanszy) 55 wczoraj za wizyte zdjecie i zastrzyki no i dzis 56 za EKG i wizyte no leki :) No i do tego jeszcze bylo za badanie krwi ale to placiclam juz po wyjezdzie Kira. Tak jak pisałam to wezme na siebie. Wiec poprosze o zwrot tych 115zł tak jak sie wcześniej umawailiśmy. Jeżeli można. Quote
alekso Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 umawiałyśmy się na zwrot kosztów, zwrot kosztów będzie :p tak jak napisałam, jestem ostatnio nieprzytomna więc trzeba się do mnie zwracać dużymi literami i prosto z mostu ;O) Quote
graynew Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Elza pewnie napisze. Ale jak byla u mnie w czwartek to mówiła, że ma sie świetnie, że jest bardzo kochany i wogóle cudowna jesień życia mu sie trafiła. JA przekazałam kartkę ze szczepiniami i wyniki badania krwi ( ja tez mam skleroze :) ) Wyniki jak już pisałam ma świetne!!! Nasz wet powiedział, że nie jeden młody by chciał mieć takie :) Ale ja sie cieszę, że Ci ludzie go zatrzymają. Jak go oddawaliśmy to ciagle walczyłam ze sobą czy to dobrze czy trafi w dobre rece czy znajdzie DS. No i prosze jak sie cudownie udało. :D Quote
ElzaMilicz Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Za każdym razem gdy się widzimy z Kasią zastajemy Kira wszędzie, tylko nie w kojcu. :evil_lol: Poustawiał ;) rodzinkę jak "trza". Poza tym oni ciągle wyciągaja Kira gdzieś na spacery, toteż gdy wstępujemy, przejeżdżając obok, nie zawsze uda nam się go zobaczyć. :) Quote
Dea Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 NO TO MA NARESZCIE CHŁOPAK RUCH:multi: A pamiętam pewną rozmowę... niektórzy myśleli, że powinno się go uśpić, że już nie ma dla niego szans. Jednak nie powinno się oceniać po zachowaniu psa w schronisku:shake: Quote
graynew Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 To napewno masz Dea 100% racji. Kiro jak byl u mnie to wam mowilam ze ciagnie jak kon :) i biega :D To tez nie chcialyscie chyba tak do konca wierzyc ! No ale najwazniejsze, ze jest jak jest. Dlugich latek zyczymy KIrusiowi!!!! Quote
alekso Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 graynew - wysłałam Ci dzisiaj 115 zł. dopiero dzisiaj bo nie mogłam się tutaj zalogować.... Quote
ElzaMilicz Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Nie było czasu pojechać do Kasi, więc dziś zjawiła się u nas. :oops: Opowiadałam jej o ON-ce, którą wieźliśmy do Lublina i o szczęściu jakie spotkało psinę na drugim końcu Polski. Odpowiedziała tylko : " Kochamy Kiro, on dał nam więcej niż my jemu, jest taki wspaniały." Quote
alekso Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Elza wysłałam Ci 135 zł za Kiro. u mnie na rachunku Kiro zostało 55,31 zł Quote
Recommended Posts