Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz co chyba tak bo oni wygladali jak mi to mowili, ze to cos prawie oczywistego przy jego wygladzie i wieku. Poza tym ze ma to nie tylko w ledzwiowym. Przepraszam was ale chora jestem odezwe sie jak nabiore sily. Kiro ma sie dobrze.

• Replies 709
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kiro wcina tabletki i ma sie niezle. Ile ten pies ma sily i energi. Ciagnie jak kon no i wszystkie zapachy jego :)
Poza tym mamy jeszcze do zalatwienia badania krwi i moczu. Bedziemy sie odywac od czasu do czasu.

Posted

Paros mozesz zmienic tytul watku?? Ten jest taki srednio zachecajacy :( przepraszam, ale ja jakbym szukala nowego psa to chyba jak kazdy chcialabym cudo ktore moze ma i troche lat i pewne wady ale jest cudem :)
Napisz prosze jakos tak zeby kazdy chcial wejsc i zobaczyc :)
I czy jestes wstanie wstawic do pierwszego swojego posta jego aktualne zdjecie??

Posted

Czyli chcialabys zabrac Kiro juz we wtorek? A o ktorej bedziesz bo ja do 16.30 pracuje+ dojazd to tak na 17 jestem w domu.
No i jeszcze musze badania krwi zrobic. Mam nadzieje ze uda mi sie je ustawic na poniedzialek. Zadzwonie do Ciebie w poniedzialek wieczorem wtedy bede wiedziec juz konkrety.
Kiro pozdrawia cieplo :)
Przestal jesc koty od czwartku spi w pokoju bez kaganca i tak tez zostaje w domu :) Kot wprawdzie wystawia jego cierpliwosc na takie proby jak tylko kot moze a Kiro dzielnie lezy i nie reaguje!!!Mysle, ze nie powinno byc problemu z waszymi kotami.
No i powoli wraca mu pamiec do komend. Dzis odkrylismy(tzn ja i Kiro) ze nie wie co do znaczy wroc ale zna komende do mnie :) Jednak dlugi czas w schronisku zrobil swoje ale powoli mu sie wszystko przypomina. A jak sie ma kawalek kielbasy albo mieska w rece to w domu umie wszystkie jakie trzeba :D

Posted

Rano.
Jeszcze pogadamy jutro, po moim powrocie z Lublina.
Upadłam na głowę :roll: i wiozę ON-kę dziś z Wrocławia do DS.

Przecież ja lubię kaukazy, bernardyny, berneńczyki :lol: i wszystkie molosy, a nie ON-y.

Posted

Czemu Wy nic nie mowicie!!! Dzis do Tarnowa jechal szwagier jakbym poprosila to pewnie by wzial a a z Tarnowa do Lublina to juz nie tak daleko jakies polaczenie by sie znalazlo.
A ONki sa tak samo fajne jak wszystkie molosy :)
CZyli jestesmy umowone jutro wieczorkiem na tel. Jezor od Kira, ale on sie zrobil calusny i miziasty :D

Posted

graynew napisał(a):
Paros mozesz zmienic tytul watku?? Ten jest taki srednio zachecajacy :( przepraszam, ale ja jakbym szukala nowego psa to chyba jak kazdy chcialabym cudo ktore moze ma i troche lat i pewne wady ale jest cudem :)
Napisz prosze jakos tak zeby kazdy chcial wejsc i zobaczyc :)
I czy jestes wstanie wstawic do pierwszego swojego posta jego aktualne zdjecie??

A teraz dobrze?? Zmieniony tytuł i pierwszy post :lol:
Co jeszcze dopisać? Bo muszę teraz "nowemu Kirusiowi" zrobić nowe ogłoszenia ;)

Posted

Superasnie :) mnie sie bardzo podoba. Teraz to jest o prawdziwym pieknym ONku a nie tylko o biduli ze schronu ktory ma sie ciezko.

Elza z watkiem transportowym na dogo to ja mam problem ja go nigdy nie umiem znalezc. Jak sprawdzisz to moje dane sa skopiowane i podane przez kogos innego z forum kociego. Tam zawsze pisze jak ktos jedzie ode mnie na trasie.
A z tego co wiem to nie ja jedna mam problem ze nzalezieniem watku o transporcie :D

Posted

Jaja jak berety, wyobrazcie sobie ze ja wlasnie wrocilam od weterynarza. Kiro dzielni zniosl pobranie krwi krwe juz oddana do laboratorium do szpitala. Niestety nie udalo mi sie tego zalatwic za darmo, ale to juz biore na siebie. Co do reszty badan to tak jak pisalam wczesniej. Wyniki z krwi bede miec na jutro, ale chyba nie uda mi sie ich przekazac Elzie wiec je potem podesle do Milicza(mailem albo poczta :) )
Ciesze sie bardzo ze nowy DT az tak czeka i sie cieszy z tego co zrozumialam to jacys Twoi znajomi Elza?? :) Moze uda sie ich przerobic na dom staly :D
Kiro miewa swoje humory niech sie tylko nie zraza ale mysle ze jako pieszczoch zrekompensuje wszystko. Jest bardziej miziasty niz nie jeden kot :D
No to do jutra.

Posted

nareszcie się zalogowałam. Czyli Kiro jutro jedzie do Milicza??? Alekso cała kasę jaką udało się do tej pory zebrać trzymaj, prześle się Elzie na wydatki. Ja mam od mala002 jeszcze 100 zł z euro. Graynew proszę podaj mi konto, prześlę ci za weta. Jedna osoba obiecała jeszcze bazarek i parę złotych, to później doślę ci resztę ok?

Posted

Ok ale po dlugim weekendzie bo ja jutro wyjezdzam a nie mam juz sily szukac teraz numeru. Kiro jest w Mielcu juz dzis pojechal. Podobno smutny i wyglada jakby troche tesknil, ale szybko sie przyzwyczai trzymamy kciuki za niego i jego nowy DT :) To superany psiak.

Posted

chyba czuje się zawiedziony, i znowu opuszczony. Niby kilka dni, ale jednak...miał przez chwilę dom. Elza napisz czy zaakceptował kojec:cool3: