graynew Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Nie gotuje normalne. Dostal wczoraj kubek ryzu oczywisice ugotowany z kielbasa bo akurat mialam z pracy( na ten kubek 5 kielbasek pokrojonyc w kostke) Kielbasy takie normalne wielkosc jak na grilla. No i cztery garsci suszkow bo juz nie mialam nic innego ale to byla ostatni resztka jaka mialam RC Hepatic. Dzis zjadla taka sama ilosc ryzu z kielbasa. A nie mam juz suszkownie wiem czy mu gotowac znowu ryz z kurczakiem czy uznac ze mu to ma wystarczyc??? Quote
alekso Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: aż chciałam zapytać co to za pies!!!! To naprawdę jest Kiro na tych zdjęciach.....:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
graynew Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 TAK ;) no nie chwalac sie zajmujemy sie troche zarobkowo robieniem zdjec, ale raczej w takim mniejszym srodowisku po znajomych i ich rodzinach :) No moze sie wezme za fotografie psow? :) No to teraz tylko szukamy domu dla Kirusia!!!! Quote
alekso Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 wygląda niesamowicie!!!!!!!!!! naprawde!!!!!!!!!!!!!!! :p Quote
graynew Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Bo to piekny Owczarek Niemiecki jest. Ma jedna wade jest stary!!! No ale trzeba mu znalezc takiego pasjonate leciwych onkow jakim ja jestem :) Jak widac sa tacy. Moze uda sie zmodernizowac pierwsz post i tytul??? Quote
ElzaMilicz Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Jak dasz za dużo do zjedzenia będzie biegunka. Myślę, że na razie postępujesz ok. We Wrocławiu będzie Tz dopiero w piątek. Wtedy może podrzucić suchą karmę. Zdążysz z diagnozą do wtorku ? Quote
paros Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 graynew napisał(a):Bo to piekny Owczarek Niemiecki jest. Ma jedna wade jest stary!!! No ale trzeba mu znalezc takiego pasjonate leciwych onkow jakim ja jestem :) Jak widac sa tacy. Moze uda sie zmodernizowac pierwsz post i tytul??? Tytuł trochę zmieniłam :roll: Napisz, co napisać w 1-wszym poście i propozycję tytułu, to poprawię :lol: Quote
graynew Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Paros nie wiem co napisac. To wy jestescie bardziej tutaj obeznane :) Ja bym napisala moze:Kiro starszy Owczarek Niemiceki szuka domu? I jakby sie dalo to jego zdjecie gdzie go widac calego dac jako pierwsze bo ono chyba takie zachecajace jest. I moze jakbys potem mogla napisac ze jest z Cieszyna ze teraz na tymczasie pieknieje i takie tam. Ze jest grzeczny usluchany ladnie chodzi na smyczy i bez :) Ze lubi jezdzic autem. Uwielbia sie przytulac i bardzo bardzo garnie sie do glaskania i czesania.No ze kotow nie lubi za bardzo to tez chyba nalezy napisac. Na dzieci nie zwraca zadnej uwagi. Nawet daje sie glaskac obcym na ulicy dwie osoby nas wziely z zaskoczenia a on caly zadowolony. Elza do wtorku mysle ze zdaze. Jakbym miala miec jakas obsuwe to dam znac kolo piatku soboty. Quote
paros Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Ja go ciągle ogłaszam :-( Teraz trochę więcej o nim wiadomo, to uzupełnię opis i fotki są ładniejsze :lol: Zrobię nowe ogłoszenia, do kogo podać namiary?? :roll: Quote
graynew Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 namiary... hmm nie wiem. mozesz do mnie, ale on za chwile ma jechac do Elzy. Moj tel 606 66 12 44 lub gg 3425464. Quote
ElzaMilicz Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Pewnie do mnie , hmm ? 692 438657 [email protected] Quote
Dea Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 No nareszcie weszłam na dogo!!!:multi: Nie wiem co to jest, ale nie ładuje mi się strona logowania i koniec. Wzięłam ją podstępem, przez link przesłany mi na gadu do jakiegoś wątku i tak się udało zalogować. Przeczytałam wszystko z zapartym tchem. Fotki cudne, tzn Kiro cudny:loveu: Wiosna prawie ja weterynarz, a graynew z mężem idealna rodzina zastępcza. Super. Alekso jak tam mamy jeszcze jakieś "czynne" bazarki? Kasę trza zarabiać:p Ja mam jeszcze parę rzeczy do wystawienia, mogłabym ci przesłać zdjęcia? Bo sama nie ręczę, kiedy znowu na dogo wejdę. Quote
paros Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Podam oba namiary :lol: przecież wspólnie szukamy domku dla Kirusia:roll: Quote
magdyska25 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Dawno tu nie byłam (aż wstyd.....:razz:).......już naprawiam błędy. Psiak wygląda przepięknie!!! Ostatnie ze zdjęć w schroniskowej klatce było okropne i zapadło mi głęboko w sercu....a teraz piękny, dostojny onek!!! Musi się w końcu udać z DS bo kto się oprze tak pięknemu psu?:cool3: http://img128.imageshack.us/img128/1517/kirosmall3za4.jpg Quote
alekso Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Dea napisał(a):Alekso jak tam mamy jeszcze jakieś "czynne" bazarki? Kasę trza zarabiać:p Ja mam jeszcze parę rzeczy do wystawienia, mogłabym ci przesłać zdjęcia? Bo sama nie ręczę, kiedy znowu na dogo wejdę. mamy książki, kosmetyczkę, świeczkę, plecak i rower. w rowerze ostatnio był jakiś ruch, ale te osoby które licytowały gdzieś zaginęły i coś sie nie odzywają :shake: wydaje mi sie że staneło na 105 zł, ale że znikneły to teraz już nie wiem... jeśli coś masz to pewnie, że mi wyślij, postaram się bardzo szybko zrobić nowy bazarek. bo prawda, kasę trzeba zarabiać ;) Quote
ElzaMilicz Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Alekso, poszły zdjęcia porcelany. Dostałaś je ? Quote
alekso Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Alekso, poszły zdjęcia porcelany. Dostałaś je ? tak dostałam, miałam tylko wątpliwości czy kaska z porcelany będzie na Kiro czy na Żaka, już teraz wiem, że na Kiro :) Quote
Dea Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Kurcze to nie kojec, to pałac:loveu: Choć mimo, że piękny, mam trochę obaw, czy Kiro w kojcu znowu nie będzie się czuł jak w schronie... Słuchajcie, nie mamy wieści od graynew, miała być wczoraj u weta!!! Ja się denerwuję. Ale jeżeli jest w miarę dobrze, trzeba robić chłopakowi ogłoszenia, nawet najlepszy kojec nie zastąpi mu domu:shake: Quote
graynew Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Kiro byl u weta jest po ogolnym przegladzie ma zrobione zdjecie pluc i EKG serca. Na zdjeciu wyszlo, ze ma zrosty w kregach juz na wysokosci piersiowej. Na zdjeciu wyszlo ze pluca ok ale powiekszone serce dlatego mial zrobione EKG w ktorym wyszlo, ze ma powiekszona lewa komore serca, Tachykardia, dodatkowe pobudzenie nadkomorowe i zmiany niedokrwienne. Czyli albo bedzie mial zawal albo bedzie zyc :) zartuje dostal leki na umiarowienie Enarenal no i tyle. Wet powiedzial,ze jest w miare ok ze ze stawami nic nie robimy bo to przez te zrosty i ze uwaza ze nie ma sensu psa lekami faszerowac bo jak on taki ruchliwy to sie ma dobrze. Nie wiem czy o czym zapomnialam. A wiem jeszcze badanie krwi ale kolezanka wraca dopiero w niedziele wiec od pon sie tym zajme.CO wy na to????? Moge podac jeszcze cene za badania i wizyte nie wiem czy to duzo czy malo 115zl za wszystko lacznie z lekiem(byl akurat najtanszy) 55 wczoraj za wizyte zdjecie i zastrzyki no i dzis 56 za EKG i wizyte no leki :) Quote
graynew Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Przepraszam ze sie nie odzywam ale mam taki nawal roboty ze nie wiem co ze soba zrobic. Rodzinka(szwagier) sie zjechala i mamy ciagle kogos albo my gdzies dotego nadgodziny w pracy jakies inne konferencje i jestem ze tak powiem u dup........ :( Kiro ma sie niezle ale kojec to faktycznie bedzie dla niego jakies zle wspomnienie. On woli siedziec w kagancu i chodzic po calym domu niz isc do ponad 15m lazienki. Niemniej kojec przesliczny!!!!!Elza jestes wielka. Zmieniajcie poczatek watku i robimy ogloszenia. Wychodzi na to ze Kiro jest w nienajgorszym stanie :D Quote
ElzaMilicz Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Nie panikujcie. Kiro będzie pod dobrą opieką, codziennych spacerów i zabaw z dziećmi będzie miał po dziurki w nosie. Posesja duża, tylko nieogrodzona. Tam jest kilka kotów !!! Będzie ubaw. :lol: Te zrosty to przypadłość ON ? Quote
alekso Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10148051#post10148051 to już miałam gotowe wcześniej... ;) porcelanę postarma się jeszcze dzisiaj wieczorkiem wrzucić, albo jutro :) Quote
Recommended Posts