ElzaMilicz Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='graynew']No to pierwsze zdjecie cudne!!!! A to drugie nie fajne ? :razz: Policz ile ogonów wokół. Zziajany, ale szczęśliwy Kiruś , po przejściu na własnych nogach ok. 200 m. :) Pędził za suniami aż się kurzyło. ;) Quote
graynew Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Elza a jak on po tych lekach??? Lepiej mu jest taka poprawa jak wet oczekiwal??? Bo siedze tu jak na szpilkach a to juz bedzie czas zeby wiedziec. Quote
ElzaMilicz Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Niestety stan Kiro poprawił się tylko na kilka dni. Trzeba było podjąć trudną decyzję. Odszedł dziś, po południu. Miał najpiękniejszą jesień życia. Żegnaj starszy panie ! Wspomnienie... Quote
Herspri Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Kiruś :-( ... pamiętam jeszcze jak głowiłyśmy się co z nim zrobić kiedy był w schronisku. Otrzymał od was najpiękniejszy dar - mógł spędzić część swojej starości w cudownym domku będąc kochanym i za to wam wielkie dzięki . Quote
bela51 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Kirusiu, miałes byc moim psem.:-( I tak samo po Tobie dzis płacze :-( Na pewno miałes piękną jesień, ale myśłałam, że jeszcze zobaczę Cie latem:-(. Quote
BajkaB Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Bardzo mi przykro..Na pewno ostatnie miesiące przezył najszczęśliwiej w swoim zyciu.I odszedł kochany,a to najwazniejsze Quote
graynew Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Elza wczoraj dzwonila, zeby powiedziec ze taka decyzja zostala podjeta. Wszysycy wiemy, ze Kiro mial piekna jesien zycia i wlasnie o taki dom chodzilo. Tak czy inacz mimo tego ze Kiro byl u mnie tylko 3 tyg tez sie poplakalam raz przy telefonie i teraz jak przeczytalam posty wasze. Kirus wszystkiego cudownego za TM zebys mogl znowu szybko biegac i wszystkie suczki byly twoje. Quote
Dea Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Kiro Los podarował Ci dobre, wspaniałe ostatnie miesiące życia, i godną śmierć wśród życzliwych ludzi, to ważne. Żegnaj staruszku:-( Quote
Recommended Posts