Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rufi dobrze, nie kaszle. Zajrzałam na wątek Smajla i teraz się nie dziwię, że tak pytacie o zdrowie Rufiego :(
Widać, że te stawy mu dokuczają, bo śmiga co prawda z Brawurką, ale jak chodzi powoli to jest taki lekko skulony. Nasz Borysek ma to samo. Odzywają się zimy spędzone w schronisku :(
Dzisiaj może będę mieć już aspicam to bedę dawać Rufiemu. Może zakupić mu też witaminy na stawy, takie jak dostawał Krówek?

Posted

[quote name='Murka']Dzisiaj może będę mieć już aspicam to bedę dawać Rufiemu. Może zakupić mu też witaminy na stawy, takie jak dostawał Krówek?[/QUOTE] Jasna, jak bede wplacac na mielczaki, to wplace tez i na ten cel. Ile na te witaminy potrzeba kasy?

Posted

Cioteczki, to jest biżuterkowy bazarek dla Rufiego i Halusia - zapraszamy:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/179232-Kup-zA-ote-serduszko-dla-Halusia-i-Rufiego-u-Murki-do-10-02-Do-23-00?p=14029824#post14029824[/url]

Posted

Rufikowi kończą się szczepienia... Jutro będzie u nas wet szczepił Fridę, więc doszczepi też Rufiego. Oprócz wścieklizny wirusówki też?

[B]Przyszły wpłaty:
30 zł eloise
200 zł Malibo57
50 zł Ulka18[/B]

Posted

Dla Rufiego i Halusia właśnie się otworzył fajny bazarek z damskimi fatałaszkami - zapraszam serdecznie:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/179436-SpA-dniczki-i-inne-kobiece-fataA-aszki-na-Halusia-i-Rufiego-u-Murki-do-14-02-g-21?p=14051595#post14051595[/url]

Posted

Rufi już zaszczepiony kompletem. Dostaje już aspicam i zamówiłam witaminy na stawy (wet twierdzi, że powinny mu bardzo pomóc). Na razie daję mu te, które mam (pasę nimi też naszego Boryska ;) on też ma problemy ze stawami... ).

Posted

To może Rufiemu trzeba specjalną karmę na stawy? Na mojego Sonego (11 lat) zadziałała rewelacyjnie!

Allegro Rufiego strasznie marnie, mimo, że wyróżnione. Raduniu, może pomyślałabyś nad nową jego koncepcją, teraz jest ta psi terapeuta!

Posted

już od dłuższego czasu myślę, że trzeba pomyśleć nad nową koncepcją...
Dzisiaj mam wieczór wolniejszy to może sobie zrobię grzane winkoi (bo ziiimnooo) i jakiś nostalgiczny tekst mi się uda sklecić...