Esia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Podnoszę malucha, może ktoś się zlituje i da DT ? Quote
Neris Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Rzutem na taśmę - proszę o uwagi http://www.allegro.pl/show_item.php?item=294849122 Quote
olenka_f Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 już wczoraj obtrąbiłam wszystkich znajomych - cisza :shake: Quote
mawin Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 może na Miau ktoś by się znalzł? Może warto zapytać.. wysłałam allegro do ludzi z trójmiasta z mojej pracy ale cisza.... Może ta rodzina jak jej się wytłumaczy że nosówka nie szkodzi ludziom zatrzyma psa :-( Quote
brazowa1 Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 "szukamy dla niego DT bez psów i małych dzieci chocby płatnego DT" DT bez dzieci,bez psow,dla psa chorego na nosowke...i to na dziś. Ale sa pieski ,ktore maja swojego aniola stroza i ten piesek tego aniola ma :) Ciesze sie tak bardzo,jak dawno sie nie cieszylam.Jest DT z fajnymi ludzmi,uczuciowymi i beda go leczyc.DT wcale nie mial ochoty byc DT,zadzwonil ogolnie w sprawie pieskow schroniskowych i o naszym czarnuszku nic nie wiedział. irma,dziekuje za czas,serce,za to wszystko,co poswiecilas dla ratowania malucha. Quote
mawin Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 no i się poryczałam z radości dziewczyny jesteście :angel: Quote
basia0607 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Brązowa z wątku nie wynikalo, że pies jest leczony,ani slowa o Irmie. Nie mialam zamiaru nic złego pisać o niej , zwłaszcza że na pewno uratowala psu życie !!! Dobrze ,że jesteście i nie pozostałyście obojetne na krzywde psiaka i dobrze, że wszystko tak się skończylo. Quote
irma Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 no i zdarzył się CUD dzięki brązowej pies został prawie rodowodowym owczarkiem :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ;) no a dzięki mojemu sprostowaniu, został owczarkiem belgijskim no cóż owczarek czy nie dostał swoją szansę na życie Quote
olenka_f Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Edi100 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Cudownie!:multi:Alez się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
irma Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 no no no dopiero teraz przeczytałam uwagi na temat leczenia psa no cóż ..... chyba jednak skomentuję pies od samego początku był leczony - w schronisku dostał surowice (i to go zapewne uratowało) a po wyjściu ze schroniska był pod opieką 'mojego' weta codziennie go tam woziłam, dostawał antybityki i różne inne nie jest prawdą to co piszecie, że nosówka jest bezpieczna dla ludzi otóz weterynarze twierdzą, że badania kliniczne wskazują na możliwość powikłań u ludzi związanych z nosówka u ich psa, nie na zarażenie nosówką ale na możliwość różnych powikłań i to nawet po kilku latach zdaniem mojego weta pies z nosówką i cieknącym nosem nie powinien mieć kontaktu z małym, w naszym przypadku niespełna dwuletnim, dzieckiem, które co do zasady nie umyje rąk po kontakcie z psem, przytula buzię do jego nosa, wręcz je ze współnej miski wybaczcie, ale ja nie narażę żadnego dziecka na cokolwiek w imię dobra jakiegokolwiek psa no i jeszcze choć zwykle jestem niespotykanie spokojną kobietą - dywagacje na temat leczenia lub nie psa, który opuścił schron pod patronatem brązowej są troszeczkę nie na miejscu o tym, że brązowa ma coś współnego z wyjściem psa ze schronu było oczywiste - czy myślicie, że Wiola patrzyłaby spokojnie jak pies sobie choruje na nosówkę? Quote
akucha Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Anioły trójmiejskie + św. Antonii i stał sie CUD!!!!!!!!!!! Irmo, Wiola - jesteście KOCHANE :calus::Rose: Quote
Neris Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Z mojego Allegro odezwała się jedna pani - przytrzymam ją, może się na innego malucha przyda? Nie ma psów, wyłącznie kota. Quote
Esia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Neris, a ta Pani chce szczeniaka ? Może Niusia, albo któreś z jej dzieci ?? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102482 Quote
Neris Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Allegro było z apelem o ratowanie życia, nie o adopcję. Pani zgłosiła się po tym apelu właśnie... Quote
Recommended Posts