Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amcia ma ok. 9-miesięcy. Prawdopodobnie ktoś ją porzucił :(
Niunia jest strasznie przyjacielska i kochana :) Nauczona czystości :)To jeszcze taki mały głupek, uwielbia się bawić i troszkę ciągnie na smyczy (ale da się temu zaradzić:) ).
Przyzwyczajona jest do gotowanego jedzonka.
Amcia obecnie przebywa w jednym z naszych kojców :( Nie bardzo się jej tam podoba i nie bardzo może zrozumieć dlaczego tam jest....

Szukamy dla niej odpowiedzialnego właściciela

Kontakt:
TARNOBRZESKIE STOWARZYSZENIE PRZYJACIÓŁ ZWIERZĄT
"OGRÓD ŚW. FRANCISZKA"
tel. 0509 257 404

moje gg w razie czego: 5410163

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na forum o amstafach był odzew, jednak za daleko:(
Ale może jeszcze uda mi się namówić kolegę :) zainteresowany jest, ale boi się... jak to powiedział odpowiedzialności... ehh.. no ale się zobaczy.

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Najważniejsze, żeby domek znalazł się blisko tak do 100 km, żeby można było jeździć i sprawdzać.

Lub daleko ale u kogoś z dogomaniaków, kogoś, kto dał się poznać innym z jak najlepszej strony, wtedy odpadłaby panika o los ślicznoty...
Faktycznie, pychol cudo i ufność w oczkach...

Posted

majqa napisał(a):
Lub daleko ale u kogoś z dogomaniaków, kogoś, kto dał się poznać innym z jak najlepszej strony, wtedy odpadłaby panika o los ślicznoty...
Faktycznie, pychol cudo i ufność w oczkach...

Dokładnie. Jak już rozmawiałam z Pauliną, ludzie mogą połasić się na suczkę, a że jeszcze młoda to zawsze można wykorzystać ją w wiadomo jaki sposób.
Dlatego sterylka przed oddaniem moim zdaniem musi być (i zapewne będzie)

Posted

Oj u takiego psa sterylka to obowiązek bo inaczej nowego właściciela mogło by kusić na nieuczciwy zarobek :roll: A że takie psy są modne to tym bardziej :shake:

Posted

Luzia&Funia napisał(a):
Na allegro może lepiej nie bo wiadomo kto się zgłosi :roll:

No wypraszam ja sobie, hahaha :evil_lol:...Mam sunię z allegro :evil_lol::evil_lol::evil_lol:!!!
A na poważnie, jasne, że sterylka, bo to gwarancja spokoju...a co do allegro, wszędzie można trafić na potwora...Kwestią jest umiejętne sprawdzenie człowieka...Właśnie wyhaczyłam na allegro psiaka, dziewczyny wolonatriuszki chcą dać mi go bez mydła, a powinny mieć wątpliwości...Teraz toczę bardzo podjazdową walkę z TZ o psinkę...
Póki co przegrywam ale okopałam się na swojej pozycji :evil_lol:...
Jak rozmawiałam z kolei z tymi wolontariuszkami, to one praktycznie nie wchodzą na dogo, ten psiak nie ma tu wątku...Do czego zmierzam...próbować trzeba wszędzie i robić twardą selekcję, bo można przegapić prawdziwą okazję na dobry domek...a co człowiek to pogląd na sprawę...
Amstafeczko w górę !!!

Posted

[quote name='Ulka18']Z Tarnobrzega przyjechala do Mielca taka bezdomna amstaffka

Ulka nie pokazuje mi się fotka którą wstawiłaś spróbuj jeszcze raz.
A tak w ogóle to Amcia właśnie jest w Mielcu bo u nas nie było już miejsc.... to pewnie ona...
ale wstaw jeszcze raz tą fotke