Marlena:) Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 No jeszcze domku nie ma :crazyeye: .... Domku do nogi!:mad: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 A no nie ma Marlenko, bo nie ciekawie się porobiło. W końcu nie wiadomo w jakim wieku jest Amcia i jaki ma charakter. Małgosia ma to wszystko sprawdzić. Także czekam na wieści od niej. Quote
Paulina_mickey Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):A no nie ma Marlenko, bo nie ciekawie się porobiło. W końcu nie wiadomo w jakim wieku jest Amcia i jaki ma charakter. Małgosia ma to wszystko sprawdzić. Także czekam na wieści od niej.wiadomo już coś? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Nie, nic nie wiadomo. Gosia milczy jak zaklęta. Ale ja to musze sie o wszystko upominac... ale ok, zaraz napiszę do niej smsa... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 cicho bo nie wiadomo co tam w sprawie Amci, a właściwie w sprawie jej charakteru. Gosia miała jechać do Mielca pogadać. Ale czy pojechała nie wiem, jeszcze nie dała mi znać, a więc stoimy w miejscu Quote
Ulka18 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Taka wiadomosc przyszla wczoraj ze schroniska. Temat: Re: Wera (i buda)] Od: "Profil1" <[email protected]> Data: So Stycznia 26 2008, 1:45 pm Do: [email protected] [SIZE="3"]Wery już nie ma, adoptowana tak jak z pierwszej strony doberman z Łańcuta, amstaf suka brązowa, husky.Szczeniaki jeszcze są tylko pstrykniemy aktualne. Quote
Tengusia Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 wiec chyba mozna sie cieszyc i wierzyc ze trafila do dobrego domku ;) Quote
Ulka18 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Nt. adopcji amstaffki moglaby sie dowiedziec tylko Malgosia ze Stowarzyszenia. Mnie kierownik nie udzieli zadnych informacji. Quote
Marlena:) Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ja już się cieszę..mimo wszystko :) Napewno znalazła suepr domek :loveu:. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Pogadam z Małgosią bo oczywiście nikt mi nic nie napisał... Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Tak, Amcia znalazła już domek. Oczywiście gdybym się nie dopytała nikt nie raczył by mi powiedzieć. Ale ok, Gośka zapracowana mogła zapomnieć. Także Amciu wszystkiego najlepszego :) Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 to dobrze że znalazła domek.:loveu: Quote
Recommended Posts