Jump to content
Dogomania

Sochaczew - Apacz-owczarek bez odrobiny szczęścia - A JEDNAK MA DOM

Recommended Posts

• Replies 713
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majqa napisał(a):
Mnie by było szkoda oddać im nawet kury.:-(

Właśnie... Jak ktoś tak przebiera to nie potrafi naprawdę kochać. Potem się okaże, że piesek ma jakąś wadę, sierść mu wychodzi albo ubranie ci pobrudzi łapką i do schronu z powrotem, bo wymagań nie spełnia :shake:
A psy mają serca, w odróżnieniu od niektórych ludzi...

Posted

Ziutka napisał(a):
O tej godzinie to mnie jeszcze u Ciebie Apaczu nie było :shake: no to jestem :evil_lol:

o tej godzinie już jest możliwość natknąć się na promienie słoneczne :diabloti::evil_lol:

Posted

majqa napisał(a):
Kiedy kończy się allegro? Gdzie dziewczyny Apacz jest jeszcze poogłaszany???

Allegro to nie wiem kiedy się kończy bo Luka robi.
Ja daję Apacza co tydzień do Gazety Wyborczej i do Informatora Ożarowskiego gdzie prowadzę kącik adopcyjny, robiłam też ogłoszenia na gumtree, bono-polska, 4lapy, ojej i jeszcze parę innych portali.
I niestety...jeśli były telefony to tylko od rozmnażaczy jak pisała Luka.

Posted

Foteczki już znalazłam ;) co po ogłoszeniach widać ;) jak Folen tu nie było to wrzucę sunie jeszcze w parę miejsc. No i to OwP zostaje pod znakiem zapytania :hmmmm: a numer podawałam do luki tak jak to napisano pod Twoim tekstem Majgo ;)

PS. i już:
http://www.eoferty.com.pl/id69680.html
później będzie więcej jak tylko rozszyfruje o co chodzi z jedną stroną ogłoszeniową :hmmmm:

Posted

[quote=Wola;9713757(...) numer podawałam do luki tak jak to napisano pod Twoim tekstem Majgo ;)
I słusznie! Tylko ja - gamoń go przegapiłam.:evil_lol: