GrubbaRybba Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Pręgacz z kolegą z boksu Czarna podpalana Figa Sunia (chyba) w szpitaliku, po zabiegu Quote
GrubbaRybba Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 A to nie wiem, kto to? Ocelot, napisz coś więcej o tym psiaku Husky o imieniu Sybir już po kastracji Tego psa też nie znam... Quote
Argat Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 A nie ma czasem więcej zdjęć tej małej cholery? Quote
ocelot Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Pies tydzień po kastracji. Przyjazny, młody ok 1,5 roku. Można mu imię nadać Quote
ocelot Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Tego to znasz Rybko, to rottek z Loży Muszkieterów. Trzeba by info dać rottkom. Na chłopaka teoretycznie był chętny dom z ogrodem, ale chyba niewiele z tego wyszło Quote
GrubbaRybba Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='ocelot'] Pies tydzień po kastracji. Przyjazny, młody ok 1,5 roku. Można mu imię nadać[/quote] A czy on jest boksiowaty? Tak mi jakoś wygląda. Quote
ocelot Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Troszkę boksiowaty jest i bardzo przeżywa pobyt w schronisku... Quote
papudraczek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Biedne są te nasze psiaki!! i tak potrzebujące!!!!! Cioteczki chłopak mojej dziewczyny szuka doga niemieckiego, takiego do roku - może maci jakieś informacje o jakimś potrzebującym dogu??? Quote
GrubbaRybba Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='papudraczek']Biedne są te nasze psiaki!! i tak potrzebujące!!!!! Cioteczki chłopak mojej dziewczyny szuka doga niemieckiego, takiego do roku - może maci jakieś informacje o jakimś potrzebującym dogu??? Na oficjalnej stronie Palucha znalazłam takie ogłoszenie [FONT=tahoma]izabela oddam 1.5 rocznego doga niemieckiego w dobre rece [SIZE=1] data publikacji: 10-06-2008 kontakt: 506149274[/FONT] Wiem też, że na Paluchu jeszcze tydzień temu był piękny dog niemiecki merle. Nie wiem jednak, czy jest tam jeszcze. Quote
modliszka84 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='papudraczek']Biedne są te nasze psiaki!! i tak potrzebujące!!!!! Cioteczki chłopak mojej dziewczyny szuka doga niemieckiego, takiego do roku - może maci jakieś informacje o jakimś potrzebującym dogu???[/QUOTE] a moze cane corso by chcial :roll: ? Quote
ocelot Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Schronisko w Opolu chce nam przekazać budy (używane, ale w znacznie lepszym stanie niż nasze) Quote
papudraczek Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Powodzi im się;). chyba wszystkie są lepsze od tych naszych! tylko to dośc daleko a budy trzeba dowieść i zajmują troszkę miejsca!! Quote
ocelot Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 No i niestety mamy wakacje. Przy trasie w Studziankach błąka się duży psiak, prawdopodobnie mix labladora:shake: Bardzo podobno ufny, chodzi za dziećmi i ludźmi. Moja koleżanka z pracy nakarmiła go kanapką i tłumaczyła, że ma przez trasę nie przechodzić. Jeśli psiak będzie na przystanku po południu to jest szansa, że go zabierze do siebie. Oby był i zrozumiał, jak mu tłumaczyła, żeby na nią w bezpiecznym miejscu poczekał. Quote
GrubbaRybba Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='ocelot']No i niestety mamy wakacje. Przy trasie w Studziankach błąka się duży psiak, prawdopodobnie mix labladora:shake: Bardzo podobno ufny, chodzi za dziećmi i ludźmi. Moja koleżanka z pracy nakarmiła go kanapką i tłumaczyła, że ma przez trasę nie przechodzić. Jeśli psiak będzie na przystanku po południu to jest szansa, że go zabierze do siebie. Oby był i zrozumiał, jak mu tłumaczyła, żeby na nią w bezpiecznym miejscu poczekał.[/quote] O rany... i to na trasie Warszawa - Katowice. :crazyeye: Tam tyle samochodów jeździ. Biedny psiak. Ludzie to skur....ny. Oby ten psiak przeżył dzień i oby koleżanka go jeszcze spotkała i zabrała. Quote
ocelot Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 I dobra wiadomość dzwoniła kobietka z Łodzi i chce Damę;););):loveu::loveu::loveu: Dama jutro do sterylizacji i w weekend ze szwami do domku. Trzymajcie kciuki;) Quote
GrubbaRybba Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='ocelot']I dobra wiadomość dzwoniła kobietka z Łodzi i chce Damę;););):loveu::loveu::loveu: Dama jutro do sterylizacji i w weekend ze szwami do domku. Trzymajcie kciuki :) tylko zastanawiam sie, czy wiek Damy jej nie odstraszy. Ta sunia ma fatalne zęby, co sugeruje, że może być starsza niż kierownik twierdzi. Quote
ocelot Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='GrubbaRybba']O rany... i to na trasie Warszawa - Katowice. :crazyeye: Tam tyle samochodów jeździ. Biedny psiak. Ludzie to skur....ny. Oby ten psiak przeżył dzień i oby koleżanka go jeszcze spotkała i zabrała.[/quote] Dzwoniła do mnie, że zadzwoniła już do znajomego ze Studzianek, żeby się nim przez parę godz. zaopiekował. Zobaczymy Quote
Argat Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Zapraszam na bazarek z ROSICZKAMI (roslinami owadożernymi) [SIZE=2] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113082 Quote
GrubbaRybba Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Argat']Zapraszam na bazarek z ROSICZKAMI (roslinami owadożernymi) [SIZE=2] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=113082 Wiem, dziękuję! :loveu: Już tam byłam i pytanko zadałam. :) Quote
papudraczek Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 To straszne co ludzie wyprawiają ze zwiarzętami!! :crazyeye: brak słów:angryy: trzymaj się psiaku!! i z dala od drogi!! trzymam kciuki Dama!!! Quote
ocelot Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 Ciotki kochane czy któraś z Was wybiera się w ten weekend do schronu? Bo Kiiniia chce zabrać Tofika najlepiej w piątek, ale nie ma transportu z Warszawy Quote
Pestka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ej dziewczyny zobaczyłam na stronie pierwszej tego watku że potrzeba wolontariuszy? A może ja z moją przyjaciółką? Obie kochamy psy i wiemy o ncih duzo. Co taki wolontariusz miałby robić? I my mamy 14 lat. To za mało? Quote
GrubbaRybba Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Kinguska napisał(a):Ej dziewczyny zobaczyłam na stronie pierwszej tego watku że potrzeba wolontariuszy? A może ja z moją przyjaciółką? Obie kochamy psy i wiemy o ncih duzo. Co taki wolontariusz miałby robić? I my mamy 14 lat. To za mało? Kinga, Kierownik zgodził sie na wolontariuszy, ale tylko pełnoletnich. :( Bo za innych nie może odpowiadać. Może dałoby się to załatwić jakąś pisemną zgodą od rodziców, ale nie wiem. Zadzwoń do schroniska i zapytaj. Quote
papudraczek Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Ja miałam się wybrac w niedzielę do schronu ale mój wyjazd stoi pod dużym znakiem zapytania!:-(wróciłam do robotki i nie wiem gdzie mam ręce wlożyć, a ja mam terminową robotę, do poniedzialku muszę dużo rzeczy zrobic! jak uda mi się do soboty wyrobić ze wszystkim to w niedzielę bede jechala!! ale nic nie obiecuję:shake: Quote
Recommended Posts