Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tego to znasz Rybko, to rottek z Loży Muszkieterów.
Trzeba by info dać rottkom. Na chłopaka teoretycznie był chętny dom z ogrodem, ale chyba niewiele z tego wyszło

Posted

Biedne są te nasze psiaki!! i tak potrzebujące!!!!!
Cioteczki chłopak mojej dziewczyny szuka doga niemieckiego, takiego do roku - może maci jakieś informacje o jakimś potrzebującym dogu???

Posted

[quote name='papudraczek']Biedne są te nasze psiaki!! i tak potrzebujące!!!!!
Cioteczki chłopak mojej dziewczyny szuka doga niemieckiego, takiego do roku - może maci jakieś informacje o jakimś potrzebującym dogu???

Na oficjalnej stronie Palucha znalazłam takie ogłoszenie

[FONT=tahoma]izabela
oddam 1.5 rocznego doga niemieckiego w dobre rece

[SIZE=1] data publikacji: 10-06-2008
kontakt: 506149274
[/FONT]

Wiem też, że na Paluchu jeszcze tydzień temu był piękny dog niemiecki merle. Nie wiem jednak, czy jest tam jeszcze.

Posted

[quote name='papudraczek']Biedne są te nasze psiaki!! i tak potrzebujące!!!!!
Cioteczki chłopak mojej dziewczyny szuka doga niemieckiego, takiego do roku - może maci jakieś informacje o jakimś potrzebującym dogu???[/QUOTE]

a moze cane corso by chcial :roll: ?

Posted

No i niestety mamy wakacje.
Przy trasie w Studziankach błąka się duży psiak, prawdopodobnie mix labladora:shake:
Bardzo podobno ufny, chodzi za dziećmi i ludźmi. Moja koleżanka z pracy nakarmiła go kanapką i tłumaczyła, że ma przez trasę nie przechodzić. Jeśli psiak będzie na przystanku po południu to jest szansa, że go zabierze do siebie. Oby był i zrozumiał, jak mu tłumaczyła, żeby na nią w bezpiecznym miejscu poczekał.

Posted

[quote name='ocelot']No i niestety mamy wakacje.
Przy trasie w Studziankach błąka się duży psiak, prawdopodobnie mix labladora:shake:
Bardzo podobno ufny, chodzi za dziećmi i ludźmi. Moja koleżanka z pracy nakarmiła go kanapką i tłumaczyła, że ma przez trasę nie przechodzić. Jeśli psiak będzie na przystanku po południu to jest szansa, że go zabierze do siebie. Oby był i zrozumiał, jak mu tłumaczyła, żeby na nią w bezpiecznym miejscu poczekał.[/quote]

O rany... i to na trasie Warszawa - Katowice. :crazyeye: Tam tyle samochodów jeździ. Biedny psiak. Ludzie to skur....ny. Oby ten psiak przeżył dzień i oby koleżanka go jeszcze spotkała i zabrała.

Posted

I dobra wiadomość dzwoniła kobietka z Łodzi i chce Damę;););):loveu::loveu::loveu:
Dama jutro do sterylizacji i w weekend ze szwami do domku.
Trzymajcie kciuki;)

Posted

[quote name='ocelot']I dobra wiadomość dzwoniła kobietka z Łodzi i chce Damę;););):loveu::loveu::loveu:
Dama jutro do sterylizacji i w weekend ze szwami do domku.
Trzymajcie kciuki :) tylko zastanawiam sie, czy wiek Damy jej nie odstraszy. Ta sunia ma fatalne zęby, co sugeruje, że może być starsza niż kierownik twierdzi.

Posted

[quote name='GrubbaRybba']O rany... i to na trasie Warszawa - Katowice. :crazyeye: Tam tyle samochodów jeździ. Biedny psiak. Ludzie to skur....ny. Oby ten psiak przeżył dzień i oby koleżanka go jeszcze spotkała i zabrała.[/quote]
Dzwoniła do mnie, że zadzwoniła już do znajomego ze Studzianek, żeby się nim przez parę godz. zaopiekował. Zobaczymy

Posted

Ciotki kochane czy któraś z Was wybiera się w ten weekend do schronu?

Bo Kiiniia chce zabrać Tofika najlepiej w piątek, ale nie ma transportu z Warszawy

Posted

Ej dziewczyny zobaczyłam na stronie pierwszej tego watku że potrzeba wolontariuszy?
A może ja z moją przyjaciółką? Obie kochamy psy i wiemy o ncih duzo. Co taki wolontariusz miałby robić? I my mamy 14 lat. To za mało?

Posted

Kinguska napisał(a):
Ej dziewczyny zobaczyłam na stronie pierwszej tego watku że potrzeba wolontariuszy?
A może ja z moją przyjaciółką? Obie kochamy psy i wiemy o ncih duzo. Co taki wolontariusz miałby robić? I my mamy 14 lat. To za mało?

Kinga, Kierownik zgodził sie na wolontariuszy, ale tylko pełnoletnich. :( Bo za innych nie może odpowiadać. Może dałoby się to załatwić jakąś pisemną zgodą od rodziców, ale nie wiem. Zadzwoń do schroniska i zapytaj.

Posted

Ja miałam się wybrac w niedzielę do schronu ale mój wyjazd stoi pod dużym znakiem zapytania!:-(wróciłam do robotki i nie wiem gdzie mam ręce wlożyć, a ja mam terminową robotę, do poniedzialku muszę dużo rzeczy zrobic! jak uda mi się do soboty wyrobić ze wszystkim to w niedzielę bede jechala!! ale nic nie obiecuję:shake: