ocelot Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dla takich wiadomości warto żyć:loveu::loveu::loveu: Quote
rita60 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Mikser:lol:urocze imie,oby wiecej takich cudownych domkow:multi::multi::multi: Quote
ZUZANNA11 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Mam wieści od Buddiego. Oto mail od jego pańciostwa: Mmm...:loveu: Oby takich wieści jak najwięcej...:loveu: Quote
papudraczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 ale cudni zmiksowani właściciele!!:multi::multi: oby więcej takich!!!!!! Quote
ZUZANNA11 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Mam nadzieję, że wszystkim psom się tak poszczęści ! Quote
papudraczek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Daisy jedzie do domku!! ale inne pieski czekają na miłość!!!!!!!!! Quote
GrubbaRybba Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Zła wiadomość, właśnie dostałam smsa od Ocelot. Albi wróciła do schroniska. :( A właściwie patrol znalazł ją na ulicy, błąkającą się. :( Biedna sunia. :-( Quote
papudraczek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Biedna Albi!! ona jest taka kochana!!:angryy: co za ludzie!! a może suńka uciekła!! mam nadzieję że ludziska ktorzy ja wzieli dostaną za swoje!! Quote
GrubbaRybba Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Mam też dobrą wiadomość. Od rana aktualizowałam stronę schroniska i jest już gotowa. Zapraszam na http://schronisko-tomaszow.pl/ :lol: Quote
papudraczek Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 całkiem fajna stronka!! ale jednak nie ma wirtualnych adopcji!!? Quote
GrubbaRybba Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 papudraczek napisał(a):całkiem fajna stronka!! ale jednak nie ma wirtualnych adopcji!!? Nie ma, bo nie wiedziałam jak to prawnie rozwiązać. Schronisko należy do UM i panuje tam ogromna biurokracja. Więc my nie wpłacamy pieniędzy tylko wozimy dary. To ułatwia i przyśpiesza sprawę. A wirtualne adopcje to jednak kasa.... i biurokracja. Quote
ocelot Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Chciałam Bardzo podziękować Madziek, dyrektorce schroniska w Opolu, a przede weszystkim Holendenrkom. Takiej pomocy i takich darów jeszcze nigdy nie otrzymaliśmy Dary trudno zliczyć: ręczniki, masa leków, środków opatrunkowych i bardzo dużo karmy najlepszych firm. Karma dla dorosłych psów, dla szczeniaków, dla seniorów. Kości, przysmaki, obroże smycze... A przede wszystkim nadzieja, że nie jesteśmy sami;););) Quote
ocelot Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Zła wiadomość, właśnie dostałam smsa od Ocelot. Albi wróciła do schroniska. :( A właściwie patrol znalazł ją na ulicy, błąkającą się. :( Biedna sunia. :-( Albi od wczoraj w schronisku... Był tel. ze sklepu, Albisia tam weszła i nie chciała wyjść, chyba była głodna i uciekła z placu. Na placu prawdopodobnie byla sama i chyba zapomniano ją odwiedzać i jeść dawać. Może się mylę, może uciekła i wrócą po nią. Zobaczymy Rozpacza strasznie, ale z pracownikami i ze mną się dziewczyna elegancko witała. Quote
GrubbaRybba Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Cioteczki, bardzo bardzo pilnie zbieramy kasę na transport i dt dla Zuzi. Na jutro musimy mieć 650 zł. A mamy 300 zł. :placz: POMÓŻCIE, proszę. Jeśli każdy da choćby 5 zł, to już będzie coś! :modla: Quote
papudraczek Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Nie ma, bo nie wiedziałam jak to prawnie rozwiązać. Schronisko należy do UM i panuje tam ogromna biurokracja. Więc my nie wpłacamy pieniędzy tylko wozimy dary. To ułatwia i przyśpiesza sprawę. A wirtualne adopcje to jednak kasa.... i biurokracja. w weekend pogrzebię w "psich" przepisach i zorientuję się jak to wygląda!! Biedna Albusia!! jak można wziąć psa i zostawić go samego!! mam nadzieję że kierownik nie odpuści ludziskom którzy ją wzieli!! Quote
Kara. Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='ocelot']A i jeszcze jedna wiadomość: Lord to łobuz;)[/quote] ???:crazyeye: Quote
ocelot Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Kara.']???:crazyeye:[/quote] taki nieszkodliwy:loveu: Skacze na pracowników w czasie sprzątania boksu, podgryza... zachęca do zabawy jednym słowem, kolegów z boksu z resztą też. To żywioł nie pies;) Quote
ocelot Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Kara.']Podejrzewałam go o podrywanie suczek;)[/quote] Coś Ty, on za młody jeszcze;) Quote
ocelot Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Dzisiaj Daisy opuściła schron:loveu::loveu::loveu: Quote
papudraczek Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Powodzenia Deisy!!!:multi: Oby więcej takich szczęściarzy!!!!!!! Quote
GrubbaRybba Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 A ja wkleję zamierzchłe zdjęcia... Tofik Buba Emir Emir i Tofik Quote
GrubbaRybba Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 Zorro (ze swoją rozbrajającą czuprynką) Kilku małych chłopaków (ten w środku to straszna cholera, gryzie i szczerzy zęby) Quote
Recommended Posts