Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Acha ja zrobiłam zdjęcia dwóm psom w sobotę, temu co ślepł gwałtownie ze stresu i suni podobnej do jamnika.
Ale bazyliah z aparatem szalała, więc będzie zdjęć dużo.

Co dalej, mamy dwa szczęśliwe psy w schronisku (niemożliwe, a jednak) - Bazyliah m na zdjęciach.
Nasze mix kaukazy to chłopak i dziewczyna - Fiodor ok. 6 lat, dziewczyna ok. dwóch. Fiodor odmlodniał, adoruje ją cały czas:loveu:

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Aniu, a ta biała sunia z Konewki jest jeszcze? Ta terierka.

jest i będzie mieć sterylkę, Maciek dąży do tego imają ją zabrać za jakieś trzy tygodnie, ale co z nią zrobią nie wiem.

Posted

Ale malamuciki szczęśliwe :):):)

dzwoniła właśnie Ellen, żeby przekazać, że psiaki mają się dobrze. Gandhi odmłodniał! wcale nie zachowuje się jak staruszek, od razu poczuł się jak w domu. Wczoraj wieczorem po przyjeżdzie miał małe spięcie z Lopkiem, ale to pewnie z wrażenia i emocji. Staruszek z rzeki ma zapędy seksualne wobec wszystkiego łaćznie z królikiem ;-) stara sunia jest jeszcze ciągle wystraszona i osowiała. Próbowała ugryźć Janette (mnie wczoraj też), ale to po prostu ze strachu. Trudno jej ogarnąć wszsytko co się dzieje.
Dyzio nie bardzo lubi chodzić na smyczy, ale jest bardzo szczęśliwy w domu.
Reszta psiaków też dobrze, Kelo jest pieskiem nakolankowym w 100% ;-)

Posted

Madziek napisał(a):
Macie mały błąd na stronie - jest napisane, że Lusia pojechała, ale ona niestety została w schronisku :(

To Rybba jutro poprawi, ja ją w błąd niechcący wprowadziłam.

Posted

Madziek, dzieki za relacje. :loveu:
Który to Kelo?
Poprawię na stronie, że pojechało 9 psów.

A teraz wstawiam zdjęcia. Ocelot, proszę, pomóż w opisach.

GANDHI - pojechał do Holandii

Ta sunia też pojechała

i ten staruszek

Dyzio pojechał

Bowie - też pojechał

Posted

Nasza amstafka LOLA wyrosła, już nie wygląda jak szczeniak. Jakie to przykre, że bidulka spędza w schronie najlepsze miesiące swego życia. :(

Tu na pierwszym planie Duduś, ale ONka nie znam

Fiodor i jego dziewczyna ;). Trzeba jej imię wymyśleć. Może też coś z rosyjskiego? Może Anastazja. Co wy na to?

A swoją drogą Fiodor na pewno nie ma 6 lat. Max ma ok 4. On ma piękne białe zęby. Wiem, bo go strzygłam i czesałam i zajrzałam mu wtedy wszędzie. :cool3: