GrubbaRybba Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Ocelot, ta samoyedka, to na 100% haszczak i to bardzo ładny. :loveu: Quote
ocelot Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Acha ja zrobiłam zdjęcia dwóm psom w sobotę, temu co ślepł gwałtownie ze stresu i suni podobnej do jamnika. Ale bazyliah z aparatem szalała, więc będzie zdjęć dużo. Co dalej, mamy dwa szczęśliwe psy w schronisku (niemożliwe, a jednak) - Bazyliah m na zdjęciach. Nasze mix kaukazy to chłopak i dziewczyna - Fiodor ok. 6 lat, dziewczyna ok. dwóch. Fiodor odmlodniał, adoruje ją cały czas:loveu: Quote
GrubbaRybba Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Aniu, a ta biała sunia z Konewki jest jeszcze? Ta terierka. Quote
masienka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 pamietam, pamietam...:shake: ona taka dosyc haskowato-grenlandowata... niestety chetnych brak na razie Quote
ocelot Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Aniu, a ta biała sunia z Konewki jest jeszcze? Ta terierka. jest i będzie mieć sterylkę, Maciek dąży do tego imają ją zabrać za jakieś trzy tygodnie, ale co z nią zrobią nie wiem. Quote
Madziek Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Ale malamuciki szczęśliwe :):):) dzwoniła właśnie Ellen, żeby przekazać, że psiaki mają się dobrze. Gandhi odmłodniał! wcale nie zachowuje się jak staruszek, od razu poczuł się jak w domu. Wczoraj wieczorem po przyjeżdzie miał małe spięcie z Lopkiem, ale to pewnie z wrażenia i emocji. Staruszek z rzeki ma zapędy seksualne wobec wszystkiego łaćznie z królikiem ;-) stara sunia jest jeszcze ciągle wystraszona i osowiała. Próbowała ugryźć Janette (mnie wczoraj też), ale to po prostu ze strachu. Trudno jej ogarnąć wszsytko co się dzieje. Dyzio nie bardzo lubi chodzić na smyczy, ale jest bardzo szczęśliwy w domu. Reszta psiaków też dobrze, Kelo jest pieskiem nakolankowym w 100% ;-) Quote
Madziek Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Macie mały błąd na stronie - jest napisane, że Lusia pojechała, ale ona niestety została w schronisku :( Quote
ocelot Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Madziek napisał(a):Macie mały błąd na stronie - jest napisane, że Lusia pojechała, ale ona niestety została w schronisku :( To Rybba jutro poprawi, ja ją w błąd niechcący wprowadziłam. Quote
GrubbaRybba Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Madziek, dzieki za relacje. :loveu: Który to Kelo? Poprawię na stronie, że pojechało 9 psów. A teraz wstawiam zdjęcia. Ocelot, proszę, pomóż w opisach. GANDHI - pojechał do Holandii Ta sunia też pojechała i ten staruszek Dyzio pojechał Bowie - też pojechał Quote
GrubbaRybba Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Ocelot, pomóż... Nie znam tych psów Quote
GrubbaRybba Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Tych też nie znam tego ONka też nie znam Quote
GrubbaRybba Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Nasza amstafka LOLA wyrosła, już nie wygląda jak szczeniak. Jakie to przykre, że bidulka spędza w schronie najlepsze miesiące swego życia. :( Tu na pierwszym planie Duduś, ale ONka nie znam Fiodor i jego dziewczyna ;). Trzeba jej imię wymyśleć. Może też coś z rosyjskiego? Może Anastazja. Co wy na to? A swoją drogą Fiodor na pewno nie ma 6 lat. Max ma ok 4. On ma piękne białe zęby. Wiem, bo go strzygłam i czesałam i zajrzałam mu wtedy wszędzie. :cool3: Quote
GrubbaRybba Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 To chyba pies z jagiellońskiej Tego nie znam Ten po lewek to psiak z jagiellońskiej. Po prawej nie znam, ale jest przepiekny. Tych nie znam Quote
GrubbaRybba Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Nie znam Ocelot, a to co za psiak? Uwielbiam takie szorściaki. Quote
ocelot Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Juz pomagam;) To nie Dyzio - to DyzioII wszycy mylą, nawet ja przez moment - ten jest ciut grubszy i ma ładniejszą sierść i jest chyba niższy Quote
GrubbaRybba Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Nasza piekna DONka. Widać, że ma nużycę. :( Trzeba ją wyciągnąć ze schronu, bo za kilka tygodni będzie cała łysa. :( Quote
ocelot Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Młodziutki piesek po kastracji, bez imienia - dominuje inne psy w boksie Quote
ocelot Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Dwa młode ok roczne, po kastracji psiaki, ten na dole to może być Dyzio II Quote
GrubbaRybba Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Od lewej: Bejbi (w Holandii), Lusia (w schronisku), Kleo (w Holandii), Sylia (w Holandii) Momo Quote
ocelot Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Tu nie jestem pewna ale chyba pies On-ek po kastracji Quote
ocelot Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Młodziutki piesek z mojego osiedla czeka na zabieg. Kiedyś biały, ale usmarował się olejem którym są wysmarowane budy Quote
GrubbaRybba Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Tego nie znam To kierownik jednak wysmarował te budy olejem? Myślałam, że po spięciu z Maćkiem, je zmył.:angryy: Quote
ocelot Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Tak - Ciapek - nowy mój faworyt - on mało co sobie krzywdy nie zrobił tak do nas chciał wyjść. Jest malutki, łapeczki króciutkie no cudo Quote
Recommended Posts