Jump to content
Dogomania

Dlaczego warto adoptować psa ze schroniska? Metamorfozy str 1-2. Zdj str 329-331.

Recommended Posts

Posted

Ocelot ja mogę ogłaszać, ale nie mam czasu na pisanie tekstów.
Nie mam też czasu szukać zdjęć na watku.
Jak ktoś napisze i wybierze najlepsze zdjęcia, ja wrzucę w internet.
Mogę robić allegro, alegratka, gumtree, animalia, 4łapy.
Muszę tylko mieć teksty i zdjęcia.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
O to chodzi, że teksty to Ty najlepsze piszesz

Och, dziekuję :oops: ale ja naprawdę nie mam czasu na myślenie kreatywne. :shake: Ostatnio mam w pracy tyle roboty, że nawet czasem na dogo nie mam czasu wejść. A w domu nadal nie mam netu. :-( Też wolałabym mieć czas i porobić ogłoszenia, ale niestety ...

Posted

Ogłoszenia allegro mają:
Timon: Niezidentyfikowany obiekt szczekający - TIMON. (477409689) - Aukcje internetowe Allegro
Sara:Smutne oczy Sary... Nadzieja umiera ostatnia. (475900223) - Aukcje internetowe Allegro
Emir: Terrier niemiecki gładkowłosy 1 rok - do adopcji (470732122) - Aukcje internetowe Allegro

Ogłoszenia alegratka mają:
Sara, Delta, Berta, Buba, Rex, Mazi, Bunny, Denis, Czarna Podpalana, Ralf, Kosmo, Lord, Przylepa, Pręgacz, Pepe, Rafi, Hienek.

Posted

Wczoraj w nocy został zagryziony nasz ukochany pies: mój I GrubbejRybby.
Od początku był z nami w schronisku, szukałyśmy mu domku, choć nie był już najmłodszy.

Nie zdążyłyśmy mu pomóc..................:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

To był cichy, skromny, nie rzucający się w oczy pies, o bardzo mądrym spojrzeniu.

Momo już nikt Cię nie skrzywdzi, już nikt Cię nie porzuci, już nigdy nie odejdziesz w bólu i samotności....

Momo przepraszam kochany, że nie zdążyłyśmy Ci pomóc.

[SIZE=3][IMG]http://schronisko-tomaszow.pl/images/Momo%20-%20%C5%82%C4%85czony.jpg[/IMG][/SIZE]

Posted

Właśnie te oczy...
W schronisku nie ma wesołych oczu...

Ale w oczach Momo widać było cały ból i smutek świata...:shake::-(

I ryczę i raz bym chciała, żeby nie był anonimowy.

Posted

Dla Was był ważny. A jeśli ktoś jest ważny chociaż dla jednej osoby, to nie jest anonimowy.

Tak mi przykro:-(
Momo (*)

Przeraża to, że takie sytuacje się nie skończą, dopóki nie skończy się głupota ludzka. A ta jak wiadomo jest nieskończona:shake:

Posted

Zawsze u nas od czasu do czasu zdarzały się pogryzienia, przy takim zagęszczeniu nie można tego uniknąć. jednak...

Mocno to boli, jak spotka to naszego ulubieńca.
Przy każdej wizycie zawsze zaczynałam oglądanie psiaków i głaskanie od pierwszego boksu... Potem szłam, szłam... i prawie przy końcu był on - Momo...

Wczoraj go już nie było...

Posted

Biedny Momo [']. Aż serce mi się ścisnęło, gdy o tym usłyszałam.
To był pierwszy pies, na którego zwróciłam uwagę w grudniu 2007, gdy zaczęła się nasza przygoda ze schroniskiem. Pierwszy, który złamał mi serce. Przykro mi piesku. [']

Posted

Szczeniaków koło 10. Sunia z Konewki hotelikowana drugi miesiąc. Dzieciaki ma bardzo fajne, ale jeden do niej tylko podobny.
Bardzo dużo nowych psów na stronę po zabiegach. Zdjęć nie zrobiłam, bo zabrałam aparat bez baterii. Kierownik obiecał, że porobi im zdjęcia i prześle na maila, ale akurat w to nie wierzę. Ponoć mu zależy, żeby strona www nie była martwa.

Posted

Biedny Momo :-( Ostatnio tyle złych wieści i mój brązowy staruszek i Momo :-(

Z dalszego ciągu złych wieści: serwis orzekł, że jakieś 2-3 tygodnie zajmie mu jeszcze naprawa mojego aparatu i karty. A tyle było fotek, w tym mojej ulubionej kudłatej parki, Lorda i tego wycofanego wielkiego cudnego psiska.

Posted

Wielki wycofany to ten czekoladowy z kwarantanny,czy ten dziki w dredach?

Czekoladowy zaczął podchodzić już do ręki.
Dziki patrzył mi w oczy i słuchał co do niego mówię kucając, jak się ruszyłam to wtedy uciekł dopiero.

Zdjęcia ocaleją czy nie?

Posted

Czekoladowy :loveu:

Nie wiem na razie, co z fotkami - czekam na info z serwisu.

Jakbyście miały nadmiar chętnych na szczeniury, które będą średnimi lub niewielkimi psami rozdawajcie namiary na mnie - pierwszy baner w moim podpisie ;)

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Jaki czekoladowy? :razz:

Moja ulubienica to sunia terierkowa z Konewki. Jestem w niej po uszy zakochana.[/quote]

Na kwarantannie jest przepiękny, ogromny kudłaty pies.

Było spęcie między Maćkiem a kierownikiem o Twoją ulubienicę.