GrubbaRybba Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Ocelot ja mogę ogłaszać, ale nie mam czasu na pisanie tekstów. Nie mam też czasu szukać zdjęć na watku. Jak ktoś napisze i wybierze najlepsze zdjęcia, ja wrzucę w internet. Mogę robić allegro, alegratka, gumtree, animalia, 4łapy. Muszę tylko mieć teksty i zdjęcia. Quote
ocelot Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 O to chodzi, że teksty to Ty najlepsze piszesz Quote
GrubbaRybba Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 ocelot napisał(a):O to chodzi, że teksty to Ty najlepsze piszesz Och, dziekuję :oops: ale ja naprawdę nie mam czasu na myślenie kreatywne. :shake: Ostatnio mam w pracy tyle roboty, że nawet czasem na dogo nie mam czasu wejść. A w domu nadal nie mam netu. :-( Też wolałabym mieć czas i porobić ogłoszenia, ale niestety ... Quote
ocelot Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 UM nie zfodził się na gabinet w schronisku, tzn. taki, w którym będą robione operacje. Quote
GrubbaRybba Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Dlaczego? :-o Przecież to znacznie wygodniej dla psów i weta. A także oszczędność kosztów. Quote
ocelot Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Nie rozumiem tego. Coś mało osób do nas zagląda. Rybko może napisz w tytule, że pomoc w ogłoszeniach potrzebna. Quote
GrubbaRybba Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Ogłoszenia allegro mają: Timon: Niezidentyfikowany obiekt szczekający - TIMON. (477409689) - Aukcje internetowe Allegro Sara:Smutne oczy Sary... Nadzieja umiera ostatnia. (475900223) - Aukcje internetowe Allegro Emir: Terrier niemiecki gładkowłosy 1 rok - do adopcji (470732122) - Aukcje internetowe Allegro Ogłoszenia alegratka mają: Sara, Delta, Berta, Buba, Rex, Mazi, Bunny, Denis, Czarna Podpalana, Ralf, Kosmo, Lord, Przylepa, Pręgacz, Pepe, Rafi, Hienek. Quote
ocelot Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Wczoraj w nocy został zagryziony nasz ukochany pies: mój I GrubbejRybby. Od początku był z nami w schronisku, szukałyśmy mu domku, choć nie był już najmłodszy. Nie zdążyłyśmy mu pomóc..................:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( To był cichy, skromny, nie rzucający się w oczy pies, o bardzo mądrym spojrzeniu. Momo już nikt Cię nie skrzywdzi, już nikt Cię nie porzuci, już nigdy nie odejdziesz w bólu i samotności.... Momo przepraszam kochany, że nie zdążyłyśmy Ci pomóc. [SIZE=3][IMG]http://schronisko-tomaszow.pl/images/Momo%20-%20%C5%82%C4%85czony.jpg[/IMG][/SIZE] Quote
rita60 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Bosze co za oczy i spojrzenie:-(przykro mi piesku:-(:-(:-( Quote
ocelot Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Właśnie te oczy... W schronisku nie ma wesołych oczu... Ale w oczach Momo widać było cały ból i smutek świata...:shake::-( I ryczę i raz bym chciała, żeby nie był anonimowy. Quote
Kara. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Dla Was był ważny. A jeśli ktoś jest ważny chociaż dla jednej osoby, to nie jest anonimowy. Tak mi przykro:-( Momo (*) Przeraża to, że takie sytuacje się nie skończą, dopóki nie skończy się głupota ludzka. A ta jak wiadomo jest nieskończona:shake: Quote
ocelot Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Zawsze u nas od czasu do czasu zdarzały się pogryzienia, przy takim zagęszczeniu nie można tego uniknąć. jednak... Mocno to boli, jak spotka to naszego ulubieńca. Przy każdej wizycie zawsze zaczynałam oglądanie psiaków i głaskanie od pierwszego boksu... Potem szłam, szłam... i prawie przy końcu był on - Momo... Wczoraj go już nie było... Quote
maggiejan Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 To straszna wiadomość, Aniu...:-( Taki mądrą mordkę miał ten pies, takie mądre oczy... Quote
GrubbaRybba Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Biedny Momo [']. Aż serce mi się ścisnęło, gdy o tym usłyszałam. To był pierwszy pies, na którego zwróciłam uwagę w grudniu 2007, gdy zaczęła się nasza przygoda ze schroniskiem. Pierwszy, który złamał mi serce. Przykro mi piesku. ['] Quote
GrubbaRybba Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 Ocelot, co jeszcze słychać w schronie? Ile jest szczeniaków? Jakieś nowe psy? Co z białą sunią z Konewki? Quote
ocelot Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Szczeniaków koło 10. Sunia z Konewki hotelikowana drugi miesiąc. Dzieciaki ma bardzo fajne, ale jeden do niej tylko podobny. Bardzo dużo nowych psów na stronę po zabiegach. Zdjęć nie zrobiłam, bo zabrałam aparat bez baterii. Kierownik obiecał, że porobi im zdjęcia i prześle na maila, ale akurat w to nie wierzę. Ponoć mu zależy, żeby strona www nie była martwa. Quote
Bazyliah Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Biedny Momo :-( Ostatnio tyle złych wieści i mój brązowy staruszek i Momo :-( Z dalszego ciągu złych wieści: serwis orzekł, że jakieś 2-3 tygodnie zajmie mu jeszcze naprawa mojego aparatu i karty. A tyle było fotek, w tym mojej ulubionej kudłatej parki, Lorda i tego wycofanego wielkiego cudnego psiska. Quote
ocelot Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Wielki wycofany to ten czekoladowy z kwarantanny,czy ten dziki w dredach? Czekoladowy zaczął podchodzić już do ręki. Dziki patrzył mi w oczy i słuchał co do niego mówię kucając, jak się ruszyłam to wtedy uciekł dopiero. Zdjęcia ocaleją czy nie? Quote
Bazyliah Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Czekoladowy :loveu: Nie wiem na razie, co z fotkami - czekam na info z serwisu. Jakbyście miały nadmiar chętnych na szczeniury, które będą średnimi lub niewielkimi psami rozdawajcie namiary na mnie - pierwszy baner w moim podpisie ;) Quote
GrubbaRybba Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 Jaki czekoladowy? :razz: Moja ulubienica to sunia terierkowa z Konewki. Jestem w niej po uszy zakochana. Quote
ocelot Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='GrubbaRybba']Jaki czekoladowy? :razz: Moja ulubienica to sunia terierkowa z Konewki. Jestem w niej po uszy zakochana.[/quote] Na kwarantannie jest przepiękny, ogromny kudłaty pies. Było spęcie między Maćkiem a kierownikiem o Twoją ulubienicę. Quote
Recommended Posts