Panca Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 moja kolezanka operatorka go wezmie o ile ktos jej nie uprzedzi bo mialam jeszcze jeden telefon:cool3: gwoli wyjasnienia bardzo chcialabym zeby trafil do mej kolezanki bo to cudowna osoba i na 100%mu zapewni wspaniale zycie,tyle tylko ze obecnie kreci film i moze go wziac w czerwcu ale niestety nie na poczatku i stad pojawil sie plan B ale o tym to juz musi sie wypowiedziec Ziutka:p Quote
magda z. Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ale superowe wieści:multi:trzymam mocno kciuki, Frodek zasługuje życie poza schronem, a takie wysyłanie maili to świetny pomysł, pies jest indywidualnie prezentowany i ludzie zaczynają sie zastanawiać:razz: Quote
Panca Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 wazne jest tez zeby zaprezentowac w jakich warunkach zyja zwierzeta w schroniskach bo o tym wiekszosc narodu nie ma pojecia:shake:mysle ze w tym wypadku zadzialala ta klatka... Quote
halcia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Nawet ci co kochaja swoje psy,nie chca słyszec o schroniskach,nie maja pojęcia,słuchać nie chca/ mówią ,ze nie mogą!!/ a sumienie maja czyste,bo ich psom jest dobrze. Quote
magda z. Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 halcia napisał(a):Nawet ci co kochaja swoje psy,nie chca słyszec o schroniskach,nie maja pojęcia,słuchać nie chca/ mówią ,ze nie mogą!!/ a sumienie maja czyste,bo ich psom jest dobrze. tak, nawet tu na dogo takich znajdziesz, jak dobrze poszukasz:roll:tak się ciesze, że Forkowi już niedługo sie uda:multi: Quote
gusia0106 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Akcja szukania domu dla Froda była chyba zakrojona na szeroką skalą bo dzisiaj mój osobisty Prezes wysłał mi maila z informacją, że trzeba by dla niego dom zorganizować:evil_lol: A tymczasem dom sie wziął i zorganizował;) Dobrze, że do czerwca jeszcze 11 dni tylko Quote
Panca Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 taaa sam sie zorganizowal;-)mowilam ze mam duzo znajomych:evil_lol:w roznych korporacjach tez:eviltong: jest pewna prawidlowosc: im straszniejesze zdjecie tym odzew wiekszy tylko goldeny i labradory ida jak woda bez problem ale takie zadko w schronach laduja...porobcie wiecej fotek psom w ich klatkach w Orzechowcach a bedzie wiecej adopcji - gwarantuje Quote
ewatr Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Panca napisał(a):jest pewna prawidlowosc: im straszniejesze zdjecie tym odzew wiekszy "samo życie" ............ ale dobre cokolwiek byleby tylko domy sie znalazły ! Quote
halcia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 To juz wiem czego Amonek nie miał wzięcia,:shake:wygladał zbyt elegancko na tak straszne warunki schroniskowe,buda nieszczelna ale była,a mądrości internet nie pokaze:eviltong: Quote
magda z. Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Panca napisał(a):taaa sam sie zorganizowal;-)mowilam ze mam duzo znajomych:evil_lol:w roznych korporacjach tez:eviltong: jest pewna prawidlowosc: im straszniejesze zdjecie tym odzew wiekszy tylko goldeny i labradory ida jak woda bez problem ale takie zadko w schronach laduja...porobcie wiecej fotek psom w ich klatkach w Orzechowcach a bedzie wiecej adopcji - gwarantuje panca a może Ty masz jeszcze chetnych na roczną dalmatynkę:razz:Sorki Frodek za offa:roll: Quote
Panca Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 no na razie nie mam...ale bede pamietac o dalmatynce i innych psiakach w potrzebie,wiadomo:p Quote
halcia Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Frodo,już prawie zaklepany,a chudzielec dobek w potrzebie. Quote
magda z. Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 halcia napisał(a):Frodo,już prawie zaklepany,a chudzielec dobek w potrzebie. widziałam jego fote na watku dobciów, biedaczek, a taki ładny kolorek ma, w dłużynie młodziak nie wytrzymał i zszedł ze stresu, chociaż był w jedynce i tam nie ma takich tragedii jak u Was Quote
Panca Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 wczoraj zadzwonila do mnie Pani ktora zadeklarowala sie dolozyc do hoteliku dla Froda (15 zl za dzien) na czas kiedy bedzie czekal na moja kolezanke co go wezmie.Hotelik jest pod Warszawa 30 km .Co o tym myslicie?jesli Ziutka nie zalatwi nic to moze jest jakies tymczasowe wyjscie? Quote
albiemu Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 założyłam wątek na transportowym dla Froda http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10185342#post10185342 Quote
magda z. Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 ja go potrzymam w podpisie, żeby nie zapeszać;) Quote
Becia66 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Trzymam parę sznurków przy transporcie Frodo, mam tylko nadzieję że za odpowiedzni pociągnę...:roll: Jak wszystko sie uda jutro Frodo przyjedzie do Rzeszowa... Quote
Recommended Posts