Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale sie to wszystko wlecze.Dzieki Żaba za informacje o artykułach,bo wiele jest w lokalnej prasie,do której nie mamy dostepu.Niech ta Sara padnie raz na zawsze.A miasto przekona sie co do warunków prowadzenia,byle odpowiednich ludzi znależli.

Posted

Założyłam nowy wątek sznaucerowatej suni....Balbinie.

[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9915136#post9915136[/url]

[IMG]http://img388.imageshack.us/img388/2257/dscn7247pz6.jpg[/IMG]

Posted

Jaka ślicznota!!!I takie piękne psy muszą być w schronisku...:-(
Swoją drogą-może i dobrze,że to właśnie miasto będzie zarządzało schroniskiem...Przekona się,jakie to"proste"przy takiej dotacji...Jestem bardzo ciekawa,co z tego wyniknie...

Posted

Tylko strasznie powoli zapadają jakiekolwiek decyzje.:shake:A Sara i tak nie potrafi sie zebrac od paru lat,na co tu czekać?Tam polowa z nich powinna posiedziec i odpocząć :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Tak naprawdę, to dużo można zrobić z niewielkimi funduszami, tylko trzeba chcieć i nie patrzeć, że coś zrobią inni, zresztą Wy sami to wiecie najlepiej.

Posted

Z tego,co słyszałam,schroniskiem ma wkrótce zarządzać miasto.Może zmieni się wtedy i kierownictwo,i nastawienie do pomocy,wolontariuszy,tymczasów itd...
Jestem chętna do działania,pomagania i współpracy...Zobaczymy,co z tego wszystkiego wyniknie...

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Z wolontariatem zawsze jest najmniejszy problem...[/quote]

Tylko chętnych brak.....:shake: Najważniejszy byłby wolontariat przemyski, bo bliziutko i w każdej chwili można podjechać i zaglądnąć co u psiaków słychać. I nie planować wyjazdu z dużym wyprzedzeniem jak to zwykle robimy bo jak jedziemy z Rzeszowa to na cały dzien...

Posted

Dokładnie ale stamtąd jak sami wiemy wielu osob nie ma...

Własnie co do wyjazdu, wstepnie macacie sobote 19 a ja ide do pracy dowiedziałam sie wczoraj, oczywiscie do ostatniego dnia moze sie wszystko zmienic...

Posted

[quote name='żaba88']Kiedyś było więcej wolontariuszy odwiedzających Orzechowce. A teraz tylko ja?[/quote]

Tak było pare młodych osob bo rozmawiałam z nimi na czacie przemyskim, ale wiekszosc pomagała tam 3-4 lata temu, teraz nie maja na to czasu ani ochoty.... zostałes tylko TY

Posted

Za to wystarczasz za 10 osób!!!
Ja,niestety,do prac fizycznych się ze względu na stan zdrowia nie nadaję...Owszem,pogłaskać,wyczesać,pójść na spacerek,wrzucić garstkę karmy,pomóc lek.wet.-to i owszem,ale nic więcej...Żadnego dźwigania itp.itd...Dlatego dobrze,że jest ktoś taki jak Żaba-i takich,młodych,zdrowych i silnych-potrzeba jak najwięcej!!!

Posted

Słuchajcie, a nie można wywiesić paru plakatów o szukaniu wolontariuszy w paru przemyskich liceach? Może znajdzie się ktoś chętny w stosownym wieku?