Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='elizziee']Nie wiem, czemu mój ostatni post nie jest widoczny... napisałam, że zobaczę co się da zrobić..niczego nie obiecuję, ale postaram się:)[/QUOTE]
Rozumiem. :lol: Dobranoc. :sleep2:

Posted

[url]http://www.zycie.pl/informacje/Przemysl/722,Pamieci-Artura.html[/url]

[url]http://www.gazetaprzemyska.pl/artykul-odszedl_artur_bak,_opiekun_zwierzat,_kierownik_schroniska_-520?fb_action_ids=250209028457027&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22250209028457027%22%3A570875522957030%7D&action_type_map=%7B%22250209028457027%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D[/url]

Posted

Witam wszystkich. Melduję, że byłam w schronisku. Wolontariusze już tam działają. Wprawdzie piesków nie można jeszcze wyprowadzać na spacery, ale można już wchodzić. Przyjmowani są nawet potencjalni zainteresowani zwierzakami, jednak na razie jeszcze wydawać ich nie można. Wszystkie mają się dobrze i są bardzo zadowolone z pięknej pogody. Jedyne co ściska serce to schroniskowy samochód, którym zawsze jeździł Artur..a teraz stoi i czeka..na nowego kierownika:(
Mam też zdjęcia Cindy zgodnie z obietnicą. Dziś nie mam czasu, ale jutro zamieszczę je w jej wątku i powiem, jakie na mnie zrobiła wrażenie, ponieważ spotkałam się z nią pierwszy raz.

Posted (edited)

[quote name='elizziee']Witam wszystkich. Melduję, że byłam w schronisku. Wolontariusze już tam działają. Wprawdzie piesków nie można jeszcze wyprowadzać na spacery, ale można już wchodzić. Przyjmowani są nawet potencjalni zainteresowani zwierzakami, jednak na razie jeszcze wydawać ich nie można. Wszystkie mają się dobrze i są bardzo zadowolone z pięknej pogody. Jedyne co ściska serce to schroniskowy samochód, którym zawsze jeździł Artur..a teraz stoi i czeka..na nowego kierownika:(
Mam też zdjęcia Cindy zgodnie z obietnicą. Dziś nie mam czasu, ale jutro zamieszczę je w jej wątku i powiem, jakie na mnie zrobiła wrażenie, ponieważ spotkałam się z nią pierwszy raz.[/QUOTE]
Szkoda, że Wilku musiał jeszcze pozostać w schronisku.:shake: Nie wiesz jak długo jeszcze nie będą wydawane psy ?
Czekamy na obiecane fotki Cindy.:roll:

Edited by barb
Posted

Cześć:) właśnie je wstawiłam na stronkę:) Niestety nie wiem, jak długo jeszcze potrwa ta sytuacja. Ja teraz muszę wyjechać na tydzień, bo nie pochodzę z Przemyśla, więc jadę do domu na długi weekend. Ale mam nadzieję, że jak pojadę tam za tydzień, to już będę mogła zabrać go chociaż na spacer. Ja też nie mogę go wziąć od razu do domu, najpierw muszę wyjaśnic sprawy związane z pracą, jak już będę wiedziała dokładnei co i jak, to wtedy go biorę. Tak się umawiałam z Arturem:( A to zdjęcie mojego Wilczka:) Ok lecę się pakować:)
[URL]http://zapodaj.net/fd4f5d29e2e0d.jpg.html[/URL] (linka działa tylko wolno się ładuje)

Posted

Dziękuję:) i jest też strasznie kochany. Jak go poznałam nie wychodził z budy, panicznie bał się ludzi, a teraz...sama nie wierzę ile cierpliwość i miłość ludzi moga zrobić dla tych biednych przerażonych stworzeń. Naprawdę warto im pomagać, bo potem taki uśmiech i merdający ogonek wynagradzają wszystko:)

Posted

[SIZE=3][/SIZE]Głoswanie w Krakvecie na benki
[quote name='oska1983']Jeszcze raz zaspamuję, mam nadzieję że mi wybaczycie:
proszę o głosy na Fundację Bernardyn w ankiecie krakvetu [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=16492[/URL] . Koniec juz jutro, a bernardyny przegrywaja ok 30głosami..pomóżcie jeśli możecie. [/QUOTE]

Posted

Aha, bo myślałam że może się tam spotkamy;) wprawdzie ja nie jestem wolontariuszką, ale przychodzę do Wilka i jego współlokatorki i zabieram na spacery. Czasem pomagam w innych pracach, Artur zawsze mi coś wymyślił, jak mnie tam widział...robienie zdjęć, karmienie szczeniaków, raz nawet przy kroplówce siedziałam..ech nadal mi strasznie smutno:(

Posted

Ja póki co będę tam jeździć, bo jeszcze niestety nie mogę Wilka zabrać ze sobą:( Ciągle czekam na ten moment, więc jedyne co mogę zrobić teraz to tam jeździć i go odwiedzać..

• 4 weeks later...