Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MagdaH']nooooooo:loveu:...gębki macie fakstycznie podobne, umaszczenie i wyraz pyśków też;) [/quote]Eee tam....Szpilka większa się depiluje...:evil_lol:

Posted

coś wiecie? :D Do mnie dzwonił Pan z Rzeszowa w sprawie Szpileczki wczoraj i w sobotę wybiera się do schronu .... twierdził, że na 99% spotkamy się w schronie ale? Mam nadzieję, że tak i weźmie jakiegoś psiaka. Bardzo konkretny, cipeły i rozsądny - na mój nos super facet ;)

Posted

Dla mnie Szpilki sie różnią ,nasza ma inny brzuch,mniej kudłaty:evil_lol:,z buzi to nawet :eviltong:,nawet.Mysle,ze pan nie zawiedzie...A duzą Szpilke ja moge adoptowac.:multi:

Posted

...tylko żeby Pan z Rzeszowa sobie Szpileczek nie pomylił:eviltong: inna rzecz, że ja Szpilce większej brzucha pod katem owłosienia nie sprawdzałam...:evil_lol:

Posted

ejjjj proszę mi tu a antomii nie pisać a wątek kontynuować :D

Jutro będzie Baca miał zły dzień bo będę mu tyłek zawracać :D, piszę pisemko do NTB z prośbą o styropian dla schroniska - zaklinam wszystko - NIECH GO DADZĄ! bo do remontowania bud niezbędny. Wczoraj niedoszła teściówka widziała jak z Haliną odzyskiwałam płaty styropianu nikomu już niepotrzebne z ... i podejrzewam cieszyla się że jest NIEDOSZŁĄ tesciową :D hehehe
Udało się sporo styropianu hmm "odzyskać" jednak to nadal kropla w morzu ....

Posted

Mam cala mniejsza ciezarowke typu Ford Transit pelna styropianu!!
Oprocz tego ok.150 kg przeroznych ocieplaczy,
37 kilogramowch puszek zarla, zasponsorowanego przez moja wetke
oraz duzy karton cieplych swetrow dla pani Romy.
I jedna cala psia bude.

Na milosc Boska, przyslijcie mi kogos zez ciezarowka!
Znajomi Beci, ci co odbierali karme z Holandii podobno sie nie zameldowali back.
Oferuje naturalnie nocleg i sniadanie; przez caly wrzesien jestem w domu tylko w weekendy ( szkolenie Chiemsee), ale jest moj syn, ktory ugosci, wyda i przenocuje.

Po szyje w darach Malgosmalgos

Posted

Malgos z wielkim szacunkiem dla Ciebie, wzywanie na Miłość Boską sprawy nie załatwi a mnie szczerze naprawdę pomysłu brakuje jak zorganizować transport do Ciebie bo sama wiesz ile to km. Na doopie nie siedze i sie nie nudzę a uwierz posiedziałabym znudzona. Jest to cholernie potrzebne co masz, ale przyznaje z transportem łatwo nie będzie ... Jak tylko się uda napewno będziesz o tym wiedzieć ... hmmm Halina co myślisz o Reno? Szykuje się jakiś transport z Mielca?? Może w ten sposób zakombinować jakoś?

Posted

Reno nawet jak wywozi psiaki ,to wraca załadowanym darami autem.Kużwa ,ze to wszystko co nam sie trafia,nawet adopcje to tak daleko. /a skąd?/Choćby deski z Sosnowca.Niestety wychodzi na to,że tylko nocleg i śniadanie,bo transport pewnie nie damy rade.Kudłata,powinien byc Artur i którys pan na zmianie.A w Rzeszowie dasz rade jakiego chłopa zmolestowac?Wypróżniłam bagaznik jade za troche pobuszować w ....moze przegapiłam jakies wieksze kawałki.Na twoją prośbe Żaba,zawioze 1 metal kolorowy

Posted

No właśnie z tym Rzeszowem będzie chyba wiekszy problem... Bo w schronisku to już jakoś wypakujemy :cool3:.
MalgosMalgos, a te wszystkie dary to skąd są do zabrania?