MagdaH Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 nooooooo:loveu:...gębki macie fakstycznie podobne, umaszczenie i wyraz pyśków też;) może jej się też poszczęści jak Prędze, co? Quote
gagata Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='MagdaH']nooooooo:loveu:...gębki macie fakstycznie podobne, umaszczenie i wyraz pyśków też;) [/quote]Eee tam....Szpilka większa się depiluje...:evil_lol: Quote
albiemu Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 coś wiecie? :D Do mnie dzwonił Pan z Rzeszowa w sprawie Szpileczki wczoraj i w sobotę wybiera się do schronu .... twierdził, że na 99% spotkamy się w schronie ale? Mam nadzieję, że tak i weźmie jakiegoś psiaka. Bardzo konkretny, cipeły i rozsądny - na mój nos super facet ;) Quote
halcia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Dla mnie Szpilki sie różnią ,nasza ma inny brzuch,mniej kudłaty:evil_lol:,z buzi to nawet :eviltong:,nawet.Mysle,ze pan nie zawiedzie...A duzą Szpilke ja moge adoptowac.:multi: Quote
SZPiLKA23 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Halciu to ja bardzo chetnie :roll::oops: ;):evil_lol: Quote
żaba88 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 A czy zarośniętą Szpilke wypatrzyli na stronie naszej? :lol: Quote
albiemu Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 na stronie Kundelka bo Pan jest z Rzeszowa, ale odesłałam go na naszą stronkę i obiecał się zapoznać :D Quote
Kudłata Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 A jutro będą jacys panowie w schronie? Bo może uda mi się zawieźc w końcu te szafy :roll:. Halina w końcu nie będzie miała o co krzyczec na mnie :lol:. Quote
albiemu Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Kudłata ... ona jeszcze nie krzyczy :D - gorzej jak zacznie :D Quote
MagdaH Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ...tylko żeby Pan z Rzeszowa sobie Szpileczek nie pomylił:eviltong: inna rzecz, że ja Szpilce większej brzucha pod katem owłosienia nie sprawdzałam...:evil_lol: Quote
SZPiLKA23 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 :D:D:D owłosnienia brzusznego u wiekszej brak ;) Szpilki wiekszej w sobote w schronienie bedzie :( Quote
albiemu Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 ejjjj proszę mi tu a antomii nie pisać a wątek kontynuować :D Jutro będzie Baca miał zły dzień bo będę mu tyłek zawracać :D, piszę pisemko do NTB z prośbą o styropian dla schroniska - zaklinam wszystko - NIECH GO DADZĄ! bo do remontowania bud niezbędny. Wczoraj niedoszła teściówka widziała jak z Haliną odzyskiwałam płaty styropianu nikomu już niepotrzebne z ... i podejrzewam cieszyla się że jest NIEDOSZŁĄ tesciową :D hehehe Udało się sporo styropianu hmm "odzyskać" jednak to nadal kropla w morzu .... Quote
żaba88 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 A metali kolorowych tam nie widziałyście? Zawsze to kilka groszy na schron :D Quote
MalgosMalgos Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Mam cala mniejsza ciezarowke typu Ford Transit pelna styropianu!! Oprocz tego ok.150 kg przeroznych ocieplaczy, 37 kilogramowch puszek zarla, zasponsorowanego przez moja wetke oraz duzy karton cieplych swetrow dla pani Romy. I jedna cala psia bude. Na milosc Boska, przyslijcie mi kogos zez ciezarowka! Znajomi Beci, ci co odbierali karme z Holandii podobno sie nie zameldowali back. Oferuje naturalnie nocleg i sniadanie; przez caly wrzesien jestem w domu tylko w weekendy ( szkolenie Chiemsee), ale jest moj syn, ktory ugosci, wyda i przenocuje. Po szyje w darach Malgosmalgos Quote
albiemu Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Malgos z wielkim szacunkiem dla Ciebie, wzywanie na Miłość Boską sprawy nie załatwi a mnie szczerze naprawdę pomysłu brakuje jak zorganizować transport do Ciebie bo sama wiesz ile to km. Na doopie nie siedze i sie nie nudzę a uwierz posiedziałabym znudzona. Jest to cholernie potrzebne co masz, ale przyznaje z transportem łatwo nie będzie ... Jak tylko się uda napewno będziesz o tym wiedzieć ... hmmm Halina co myślisz o Reno? Szykuje się jakiś transport z Mielca?? Może w ten sposób zakombinować jakoś? Quote
halcia Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Reno nawet jak wywozi psiaki ,to wraca załadowanym darami autem.Kużwa ,ze to wszystko co nam sie trafia,nawet adopcje to tak daleko. /a skąd?/Choćby deski z Sosnowca.Niestety wychodzi na to,że tylko nocleg i śniadanie,bo transport pewnie nie damy rade.Kudłata,powinien byc Artur i którys pan na zmianie.A w Rzeszowie dasz rade jakiego chłopa zmolestowac?Wypróżniłam bagaznik jade za troche pobuszować w ....moze przegapiłam jakies wieksze kawałki.Na twoją prośbe Żaba,zawioze 1 metal kolorowy Quote
Kudłata Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 No właśnie z tym Rzeszowem będzie chyba wiekszy problem... Bo w schronisku to już jakoś wypakujemy :cool3:. MalgosMalgos, a te wszystkie dary to skąd są do zabrania? Quote
emilia2280 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 A ja nie wiem która to Préguska. Pokazcie proszé. Quote
SZPiLKA23 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 To ta panienka ;) [IMG]http://orzechowce.ovh.org/duze/prega2.jpg[/IMG] Quote
Becia66 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Kudłata'] MalgosMalgos, a te wszystkie dary to skąd są do zabrania?[/quote] Z Niemiec spod Berlina.....:roll: Quote
emilia2280 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Dziéki Szpilka. Pocieszylam oko :loveu: Quote
Recommended Posts