Neczka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 [quote name='żaba88']Że tak powiem Janusz to jest niespotykany facet. Przez 5 lat nie brał urlopu bo "po co". Teraz gdy wszyscy dostali wypowiedzenia wziął wolne do końca umowy, ale i tak dzień w dzień jest w schronisku i wszystko robi. [/quote] I po tym poznaje się miłość do [B]zwierząt[/B] a nie do [B]kasy:roll:[/B] Skoro tak mówicie, to się cieszę, że przynajmniej kociaki mają dobrze i w boksach jest w miarę czysto. Jeszcze tylko jedzenie i woda... Quote
halcia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 To kto dzwoni jutro? Sekretariat p.Szostka tel 016 678 25 56,to niezły pomysł,głosy i nazwiska tez powinny sie zmieniac,bo pomyslą,ze jedna nawiedzona,nie ma nic do roboty.Becia i kudłata maja jeszcze do Jarosławia do p.naczelnik ,bo im osobiscie rozdałam,a samej mi wcieło,bo mam strasznie duzo tel,kwitów i chwilowo nie znajde. Quote
grzenka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Prawdę powiedziawszy to ta pani sekretarka myślała że jestem tą samą osobą, która dzwoniła wczoraj...ale ją uświadomiłam;) Jutro może zadzwonić mój mąż to już chyba nie pomyli:lol: Quote
halcia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 wiesz,to jest Przemysl,tam moze pomylic:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale męski głos,dobry pomysł. Quote
grzenka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Tak, TAM to już nic nie zdziwi!!!W takim razie na jutro przewidujemy męski głos;) Quote
halcia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Dzięki,da im świadomosć,że nie odpuszczamy.A to,że z Rzeszowa,tez mysle działa.Bo pani pytała skąd wiem,powiedziałam,ze jezdzimy 2 lata i jestesmy na bieząco!Pytała się Ciebie o nazwisko? Quote
wiosna Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 W końcu policzyliśmy dokładnie transport - zrobiliśmy 914km, co daje 430zł. Otrzymałam 320 za transport Viki i 80 za transport Irokeza - brakuje jeszcze 30zł za transport. Opłata adopcyjna Irokeza została zwrócona na moje konto, jednak brak opłaty za Viki (50zł). Mogłabym się o to leciutko upomnieć ? Quote
grzenka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Mąż dzwonił, rozmawiał z p. Szostkiem, który twierdził że wszystko jest OK, psy nakarmione, nie ma mowy o tym żeby były głodne.:shake: On tam jeździ i nadzoruje. Quote
żaba88 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [quote name='grzenka']twierdził że wszystko jest OK, psy nakarmione, nie ma mowy o tym żeby były głodne.:shake: On tam jeździ i nadzoruje.[/quote] Co on ...! :angryy: On tam jest 2 razy na miesiąc, albo i w ogóle, nie ma mowy o jego nadzorze! Widać że ten telefon totalnie olał, tak samo jak olewa zwierzęta i ludzi którzy się nimi zajmują. Quote
Neczka Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Taaa... nadzoruje:angryy: ...bo psy są gorsze od ludzi i one nie cierpią:angryy: Quote
albiemu Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 ja zadzwonie jutro ale zapewne będzie dokładnie to samo .... z tego co już wszyscy zauważyliśmy jedynie dziennikarz z kamerzystą na plecach może być wysłuchany. Z nas juz pewnie tam mają ubaw że banda nawiedzonych którym się kolejność ważnych spraw pomieszała bo najpierw Bóg, potem człowiek i zwierze na końcu .... Quote
halcia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Mówiłam zawsze ze wielki BUC z p.Szostka,ma to w d.... a gdy twierdzi ze jezdzi,nadzoruje tym samym ucina dyskusje.Chciałabym,zebysci go poznali,zarozumialca jednego!Gorzej by wypadł,niz w naszych opisach. Quote
alysia Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Witajcie, Czy ktos z Was ma kontakt z Aga z Wroclawia? Czy byl w czerwcu w Orzechowcach Ike z Holandii? Pod koniec maja przekazalam z Holandii 180 kg karmy dla kotow i psow. Ike mial to przywiezc na pocz. czerwca. Czy ta karma dotarla? Czy macie z nimi w ogole jakis kontakt? Quote
Becia66 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 Alysia , ta karma do nas nie dotarła.....zapowiadali sie co prawda w maju że przyjadą w czerwcu ale do tej pory nikt nie przyjechał...:roll: Quote
olccia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 już od pewnego czasu przedglądam to forum i mam pytanie a może zwrócić uwagę mediów??? Quote
halcia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ponawiam pytanie,czy ktos jedzie w sobote Wiem,ze ja i auto odpadamy i to utrudnia. Quote
gagata Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Olcciu, tam ludzie robią co mogą, by media się za to wzięły,ale to wszystko mało, skoro głos decydujący w sprawach zwierząt mają tacy ludzie jak pan Szostek. To taki modelowy okaz przedstawiciela katolika w wersji przemyskiej 9 nikogo nie chce obrazic ale w Przemyślu widać tak jest - co innego w gębie a co innegow działaniu) Quote
albiemu Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Halina, Beci w weekend chyba nie będzie, Rafciu z chorą Zarapi, Aśka na wakacjach więc nic z wyjazdu zapewne. Ja wczoraj poszłam nad wisłok i z działek wypadła przerażona czarna sunia wielkością i urodą przypominająca czarnego labradora. Miały olbrzymi brzuch, duże sutki i otwartą dużą rane w głowie. Była totalnie oszołomiona i przerażona, nie dała do siebie podejść, Uciekła w działki, szukałam ale jej nie znalazłam. Z głowy mi nie wychodzi jej widok. Dzisiaj będę jej szukać nadal ... I nie wiem czy szczenna czy urodziła i gdzieś ma swoją kryjówke ... ludzie są beznadziejni!!!! Przecież nikt inny tylko człowiek musiał ją tak załatwić .... :( Quote
SZPiLKA23 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 :o tylko człowiek moze byc taka bestia... :-/ Z wyjazdu pewnie nici ja tez raczej odpadam bo moja sytuaja ogolnie nie jest dobra... Quote
weronika1 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 :shake:Do Pana Szostka jest telefon bezpośrednio 016 675-20-39 ,ale jak znam życie to szybciej zmieni numer telefonu, niż załatwi konkretnie aby zwierzaki w Orzechowcach miały choć troche lepiej. To jest to samo co z alkoholikiem jesli nie uzna sam przed sobą, że jest chory to nigdy się nie wyleczy. U Pana Sz. w schronisku jest bardzo dobrze, psy maja co jeść,to trudno aby sie cos miało zmienic.:shake: Quote
Wet-siostra Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Ja też nie dam rady jechać,nawet,gdyby Weronika jechała...Mam chorego TZ w domu,gołębie,do których co dzień trzeba zaglądać no i Poziomkę pod opieką...:loveu: Quote
weronika1 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Z rozmowy z nowym kierownikiem wywnioskowałam, że jest problem w schroniku z pracownikami . Nie wygląda na to aby sie pchali do pracy w schronisku jak też nie wynika oby miał zamiar przyjąć Janusza i Mariana. Jednym słowem pat:shake: Quote
albiemu Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Weronika, nie wiesz kiedy Janusz lub Marian mają zmiane? Mam chętnego Pana z Rzeszowa na psiaka i chce do schroniska pojechac. Lepiej jak trafi na zmianę któregoś z nich bo przynajmniej się dowie konkretów. Ja będę nadal do Janusza dzwonić może mi się uda. Quote
Recommended Posts