Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

besti kochana moja cieszę się że jesteś ...uwierz będę walczyć znasz mnie zawsze o wszystkie walczyłam i teraz też będę, cieszę się mam Was choćby wirtualnie!!! ale jesteście kochane!!!

Posted

jakie śliczności :D
u nas też jest zawsze apokalipsa przy nawałnicy... Patryk nawet przy ulewie/gradzie chodzi zaniepokojony, jak coś wali na zewnątrz, a grzmoty.. no masakra, prawie tak jak petardy :shake:
chowa się do kibla zazwyczaj..

Posted

kochani zacznę od najważniejszego Shillunia niestety nie wychodzi już poza taras nie daje rady na schodach... ale tfu tfu tfu czuje się dobrze wybiega na taras pełna radości ( ten lek naprawdę działa ) potrafi zrobić wielki zryw i do drzwi tarasowych myk...
co do męża nie chce mi się nawet opowiadać wczoraj w nocy go szukałam z Wafelkiem bo wybiegł z domu koło północy bo mu laptopa nie dałam wieczorem i zrobił mi jazdę że okupuję laptop że zasypiam przy nim itd... naryczałam się jak bóbr dzwoniłam do teściowej jak usłyszała że chcę go szukać to kazała mi zostać w domu tyle że on wypił i pojechał autem więc biegałam po uliczkach z wafelkiem i szukałam niebieskiej fabii... to co przeżyłam to jeden Pan Bóg wie...

Posted

kochane wiecie jak się zmienia hasło na dogo nie chcę aby on to czytał a wiem że ma do mojego konta dostęp proszę pomóżcie bo będę miała w domu jazdę jak się dowie że Wam to napisałam :-(

Posted

co do szczeniaczka masz 100% - tową rację on jak ja się budzę i idę koło 5 do salonu on pakuje mi się na kolana zasypia ja go przykrywam całego kocem a on podczas snu robi apapapapa ( dokładnie taki odgłos ) ;-)

Posted

http://i62.tinypic.com/2mrf81d.jpg - różowe podniebienie?? Coś tu nie gra, to nawet mój ma czarne :evil_lol:

Pasuje tam w tym szarym klimacie :D Choć chętnie bym ich zobaczyła na jakiejś zakwieconej łączce - nie macie jakichś fot spacerkowych??

[quote name='marmara_19']jak ktos wsiada po pijaku do auta to sie policje zawiadamia! Za malo ostatnio wypadkow z ogromna iloscia ofiar smiertelnych bo kierowca byl po spozyciu alkoholu?!
Święta racja...
Zgłaszać tż na policję trochę niefajnie, ale czasem trzeba trzepnąć żeby człowiek się ogarnął.

Posted

no niestety nie mam żadnych fotek ze spacerków tym bardziej że najczęściej chodzę w ciągu dnia sama z dwoma psiakami i ni jak robić zdjęcia jak one są zasmyczone :shake: ale postaram się zrobić jakieś w weekend ;-)
a muszę się pochwalić że wczoraj ten szary beton został zakryty śliczną matą bambusową ;-) zrobię później zdjęcia i wygląda o niebo lepiej ;-)
a okazało się że on był na drugiej uliczce i siedział w aucie ( mieszkamy w miejscu gdzie dosłownie psy tyłkami szczekają ale ile było nerwów to już moje...tyle że on nie był pijany w sztok tylko wypity ale dla mnie to też karygodne proszę nie mówmy już o tym bo to dla mnie naprawdę nieprzyjemne ...
acha a z innej beczki mój kolega 3 dni temu znalazł psa szczeniora na oko 6-8 miesięcy jak dzieci w piaskownicy malowały go niebieskim sprayem koszmar, zabrał go do siebie niestety pies rezydent go nie przyjął więc przyszedł wczoraj do mnie z nim cudny pies tyle że Shiro też go nie przyjął dobrze że oba były w kagańcach bo Shiro od razu przeszedł do ataku... Shilla i Seth super ale młody ...
wpisałam go na fb w wydarzenia, wystawiłam na stronie schroniska byliśmy wczoraj u mojej wetki i nic okazało się że błąkał się już dłuższy czas tam gdzie mój kumpel mieszka i po okolicy nikt go nie szukał więc postanowiłam mu pomóc znaleźć do a okazało się że dom jest pod moim nosem sąsiedzi od dawna chcieli mieć psa a w tym się zakochali po uszy i wystarczyła jedna wizyta u nas i psiak szczęśliwy ma nowy dom!!!
A oto nasz przystojniak ;-)