bonika Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Nikt się na żadną z suń nie zdecydował :oops: Nawet na tą słodką biedulkę :oops: Quote
iwop Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Trzeba porobic im nowe ogłoszenia... Nowe allegro. Czy mają? Nie chciałabym zdublować tak jak kiedyś :oops: Quote
iwop Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Nowe allegro Poziomki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=298875295 Quote
bonika Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 mulinka napisał(a):bonika, to są wiadomości od Uli ? Nie mulinko - nic nie wiem :oops: Można zobaczyć na stronę schroniska gdzie sunie są w adoptowanych czy nie - zaraz też tam zaglądnę, ale pewnie nie są bo byłaby tu widomość.. Sunieczki MALEŃKIE do góry ! Quote
iwop Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 maleństwa są nadal na stronie do adopcji... co sie stało? :shake: Dwie miały być adoptowane... Pewnie się rozmyslili :placz: Quote
beba Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Przepraszam, że wszystkiego nie czytam ale nie mam czasu :) chciałam zapytać czy śniezka z 20N jest po sterylizacji Quote
beba Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 No to teraz transport do Nasielska by się przydał Quote
iwop Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Czekamy aż się Ulka18 odezwie...:oops: Quote
mulinka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 beba napisał(a):No to teraz transport do Nasielska by się przydał to może napisz bezpośrednio na pw do Uli > Ulka18 Quote
Reno2001 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Aga, czyli Ulka18 jest na urlopie jeszcze cały następny tydzień. W jej zastępstwie jest Murka. Gdzie dokładnie jest Nasielsk?? Beba, napisz cos jeszcze o sobie, prosimy. Quote
beba Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Nasielsk jest 80 km od Warszawy a o sobie coz mam napisać, mam sześć kotów trzy psy i miejsce dla jeszcze jednego :) Quote
Reno2001 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Skontaktuj się z Murką, ona prowadzi hotelik dla psiaków.Są u niej również mieleccy pensjonariusze. Wiem, ze od czasu do czasu ktos jeździ do Wawy;). Quote
Murka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 W przyszły weekend organizujemy transport kota z Mielca (Maciuś-Kubuś) do Warszawy :roll: Przez Zamość :evil_lol: Wiem też że na początku lutego rodzice Justynny jadą z Mielca do Warszawy. beba, z tego co napisałaś na PW to chodzi Ci o DT? Jeśli tak, to nie ma sensu wieść suni do Nasielska, bo jeśli sunia w najbliższym czasie nie znajdzie domu to przychodzi do mnie do hoteliku i jedzie do Niemiec, gdzie czeka na nią już domek ;) Quote
beba Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Jeśli jest tak jak mowi Murka to rzeczywiscie nie ma sensu jej transportować, a co z poziomką i misiątkiem czy one tez mają szanse na zagraniczną adopcje Quote
terra Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Murka napisał(a):Jeśli tak, to nie ma sensu wieść suni do Nasielska, bo jeśli sunia w najbliższym czasie nie znajdzie domu to przychodzi do mnie do hoteliku i jedzie do Niemiec, gdzie czeka na nią już domek ;) Wielka niedpodzianka! Malutkiej się udalo znaleźć domek! Quote
M&M Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 beba napisał(a):Jeśli jest tak jak mowi Murka to rzeczywiscie nie ma sensu jej transportować, a co z poziomką i misiątkiem czy one tez mają szanse na zagraniczną adopcje wlasnie, co z poziomka? Quote
Murka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Na temat Poziomki i Misiątka nic nie wiem :shake: Quote
Origami-7 Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 terra napisał(a):Wielka niedpodzianka! Malutkiej się udalo znaleźć domek! Co to za domek???? Quote
aisaK Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Snieżka pojedzie do fundacji Dobermann-Nothilfe, gdzie znaleziono dla niej domek. jaki on jest dokładnie to dowiemy się z recenzji po jej przyjezdzie i bedziemy widziały na zdjęciach przesyłanych przez Niemców. Dowiem się dokładnie co i jak. Ale z tego co wiem każdy pies jest najpierw w domu tymczasowym, gdzie jest dokładnie badany (wet) i nastepnie obserwowany pod względem charakteru, potem idzie do sowjego domku, jeśli chrakter zgadza się z opisanym. jesli nie, pies zostaje w domu tymczasowym do momentu znalezienia domku pasującego do psa. Quote
iwop Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 ładny dberman z tej ostrowieckiej Snieżki! :cool3: :loveu::loveu::loveu:aisaK Quote
Recommended Posts