Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mulinka napisał(a):
bonika, to są wiadomości od Uli ?

Nie mulinko - nic nie wiem :oops: Można zobaczyć na stronę schroniska gdzie sunie są w adoptowanych czy nie - zaraz też tam zaglądnę, ale pewnie nie są bo byłaby tu widomość..

Sunieczki MALEŃKIE do góry !

Posted

W przyszły weekend organizujemy transport kota z Mielca (Maciuś-Kubuś) do Warszawy :roll: Przez Zamość :evil_lol:
Wiem też że na początku lutego rodzice Justynny jadą z Mielca do Warszawy.

beba, z tego co napisałaś na PW to chodzi Ci o DT?
Jeśli tak, to nie ma sensu wieść suni do Nasielska, bo jeśli sunia w najbliższym czasie nie znajdzie domu to przychodzi do mnie do hoteliku i jedzie do Niemiec, gdzie czeka na nią już domek ;)

Posted

Jeśli jest tak jak mowi Murka to rzeczywiscie nie ma sensu jej transportować, a co z poziomką i misiątkiem czy one tez mają szanse na zagraniczną adopcje

Posted

Murka napisał(a):
Jeśli tak, to nie ma sensu wieść suni do Nasielska, bo jeśli sunia w najbliższym czasie nie znajdzie domu to przychodzi do mnie do hoteliku i jedzie do Niemiec, gdzie czeka na nią już domek ;)

Wielka niedpodzianka! Malutkiej się udalo znaleźć domek!

Posted

beba napisał(a):
Jeśli jest tak jak mowi Murka to rzeczywiscie nie ma sensu jej transportować, a co z poziomką i misiątkiem czy one tez mają szanse na zagraniczną adopcje

wlasnie, co z poziomka?

Posted

Snieżka pojedzie do fundacji Dobermann-Nothilfe, gdzie znaleziono dla niej domek. jaki on jest dokładnie to dowiemy się z recenzji po jej przyjezdzie i bedziemy widziały na zdjęciach przesyłanych przez Niemców. Dowiem się dokładnie co i jak. Ale z tego co wiem każdy pies jest najpierw w domu tymczasowym, gdzie jest dokładnie badany (wet) i nastepnie obserwowany pod względem charakteru, potem idzie do sowjego domku, jeśli chrakter zgadza się z opisanym. jesli nie, pies zostaje w domu tymczasowym do momentu znalezienia domku pasującego do psa.