Ulka18 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Wszystkim malym, bialym i bialo-brazowym suczynkom z tego watku musi sie udac znalezc domki. Quote
dunia77 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Chyba się zgubiłam... czy wszystki trzy suczki są nadal do adopcji? Bo mam je na swoim wątku (poniżej), który właśnie uaktualniam... Quote
Ulka18 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Zostaly dwie male, biale suczki. Sniezynka i Sniezka. Poziomka jest adoptowana. Temat: Adopcje Od: "Profil1" <[email protected]> Data: Cz Stycznia 31 2008, 7:10 pm Do: <[email protected]> [SIZE="4"]Dzisiaj poszła do adopcji sunia z wyb.20 biała z brązowym łebkiem. Quote
Reno2001 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ale fajna wiadomośc :multi::multi::multi:!!! Quote
iwop Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Hura!!!!:multi::multi::multi::multi: Poziomka już w domku! Quote
Ulka18 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Reno2001 napisał(a):Ale fajna wiadomośc :multi::multi::multi:!!! Wiedzialam, ze w moje urodziny jakis piesek musi znalezc dom...i spelnilo sie, mala, krucha suczynka poszla do adopcji :multi: Quote
mulinka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 bardzo się cieszę :multi: zostały jeszcze 2 sunie - kto je pokocha ? Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ulka18 napisał(a):Pani od Poziomki sie nie odezwala :shake: szkoda, bo to taka fajna sunia. Za to kroi sie domek dla Śniezki z b. 20. Sunia ma byc na dniach zaszczepiona p.wirusowkom. Domek w Krakowie dzieki Foksi I Dzekusiowi :multi: domek sam zdecydowal ze chce adoptowac sunie i to na 100% ,a apni Alicja do mnie zadzwoniła bo mnie zna . Prosila o pomoc w adopcji śnieżynki .Snieżynka musi byc zaszczepiona na wirósówki bo pani Alicja ma dużo swoich zwierząt i boi się żeby nie przyniosla jakieś choroby do domu bo potem byla by tragedia. Czy coś juz wiadomo na temat śnieżynki czy została zaszczepiona ? i tak jak mówiłam Ulce trzeba organizować transport bo pani Alicja nie może jechac gdyż prowadza na zmiane kiosk ,tak że zwierzeta sa w domu same tylko przez 1 godzine podczas wymiany. Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ulka18 napisał(a):Pani od Poziomki sie nie odezwala :shake: szkoda, bo to taka fajna sunia. Za to kroi sie domek dla Śniezki z b. 20. Sunia ma byc na dniach zaszczepiona p.wirusowkom. Domek w Krakowie dzieki Foksi I Dzekusiowi :multi: Czy b20 to to samo co n20 bo to ma być śniezynka z n20 ta co jest na pierwszej stronie Quote
Reno2001 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Na zbiorczym wątku mieleckim maggie1971 oferuje transport w przyszłym tygodniu na Śląsk. Może uda sie jakoś poskładac przewóz suni??? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60666&page=166 Quote
iwop Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Mnie juz się całkiem chrzani - śnieżka ze śniezynką...:roll: Quote
Ulka18 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 iwop napisał(a):Mnie juz się całkiem chrzani - śnieżka ze śniezynką...:roll: Obie sunie sa identyczne, biale krotkowlose. Czy Sniezka czy Sniezynka, sa nie do rozpoznania. Nie wiem czy transport w przyszlym tygodniu wypali, bo nie mam pojecia czy sunia zostala zaszczepiona p.wirusowkom. Mialam ciezki tydzien po urlopie, brak mozliwosci zalatwiania spraw adopcyjnych w pracy i wiele nadgodzin w biurze, ze nadrobic zaleglosci.... Oficjalnie nie ma na nia rezerwacji, bo takie sprawy trzeba zalatwiac z kierownikiem mailowo lub telefonicznie. Mail : [email protected], +17 583 15 32 Boks 20 N i 20 to ten sam boks, sa dwie tabliczki z numerami, stara i nowa. Quote
irenaka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Dziewczyny! Właśnie rozmawiałam z Panem Kierownikiem. W boksie N20 jest Śnieżka, w boksie 197 jest Śnieżynka. Wg. zdjęć które zamieściła Iwonka na pierwszej stronie to jest Śnieżka, nie Śnieżynka. I właśnie Śnieżkę z N20 zabieramy do Niepołomic w przyszłym tygodniu. Wcześniej ma być zaszczepiona przeciw wirósówkom. Będę w kontakcie z Panem Kierownikiem w sprawie transportu. Na sunię czeka już dom w Krakowie, ale ze względu na ich szczepienia suczkę wydamy z Niepołomic po ok.10 dniach. Quote
Ulka18 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Będę w kontakcie z Panem Kierownikiem w sprawie transportu. Na sunię czeka już dom w Krakowie, ale ze względu na ich szczepienia suczkę wydamy z Niepołomic po ok.10 dniach. Irenko, dzieki, ze zadzwonilas :calus: Na sunie byli chetni i kierownik nie wiedzial co zrobic. Czyli w przyszlym tygodniu trzeba bedzie szukac transportu do Krakowa. Moze Maggie1971 bedzie mogla ja podrzucic. Quote
Reno2001 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No proszę ile zamieszanie wokół dwóch niewielkich sunieczek :lol:. Wszystkim sie mylą :evil_lol:. Dobrze, że Śnieżka już niedługo pojedzie. Quote
Ulka18 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Moze Maggie wzielaby suczynke. Tylko czy pasuje to Wam - Irenko i Beatko? Wczoraj, 13:56 #1657 maggie1971 Zarejestrowany: Jan 2008 Miasto: Gliwice Postów: 85 Będę w Tarnowie w przyszłym tygodniu, dokładnie jeszcze nie wiem kiedy to zależy jak uda mi się umówić na spotkanie. Mogę podjechać do Mielca i ją zabrać, tylko potrzebny by mi był transporterek, lub szelki samochodowe oraz lek uspakajający ,no i oczywiście obroża ze smyczą. Nie wiadomo jak ona będzie znosić podróż samochodem. Quote
terra Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 No to Śnieżka ma powodzenie, bo aisaK też mówiła o rezerwacji tej suni. Quote
Foksia i Dżekuś Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ulka18 napisał(a):Moze Maggie wzielaby suczynke. Tylko czy pasuje to Wam - Irenko i Beatko? Oczywiście że nam pasuje. Transporterka nie mam ale ,mam teraz koszyczek w aucie bo w czwartek byla przewozona z niepolomic sznaucerka po zabiegu i moge to jakoś podrzucić .szelki tez sie znajda i smyczka. Quote
Ulka18 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Napisalam ponownie do p.kierownika, zeby wiedzial, ze bedzie mozliwosc transport na przyszly tydzien, zeby zakupil szeleczki i smycz. Quote
aisaK Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 terra napisał(a):No to Śnieżka ma powodzenie, bo aisaK też mówiła o rezerwacji tej suni.Nie zdarzyłam jej zarezerwować, ale to nic, inna sunia będzie miała szanse, a ponieważ Śnieżynka jest bardzo podobna, to domek ucieszy sie i z niej, wiec w poniedziałek będę rezerwowała Śnieżynkę. No, chyba, że domek sie nie zgodzi (wysłałam im jej zdjęcia). Quote
Murka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 aisaK, w schronisku oprócz Śnieżynki są jeszcze takie dwa małe pieski: SUCZKA PIESEK Może któryś z tych się spodoba :roll: Quote
aisaK Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 A to Śnieżynki też już nie ma? Ja zrozumiałam, że Śnizki i Poziomki. Quote
iwop Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Ja juz całkiem zgłupiałam :roll: aisak ja wyczytałam, ze poziomka jest zaadoptowana a irenaka zabiera śnieżke więc śniezynka jeszcze chyba szuka domu :lol: Quote
Ulka18 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Aiska, gdyby sie spodobala sunia ze 197, to mozna ja wysterylizowac. Koszt 60,- zl. NIE MA SUNI POZIOMKI Z BOKSU 20, jest adoptowana. JEST REZERWACJA SUCZKI Z BOKSU 20 DO KRAKOWA. 20N - Śnieżka maleńka sunia, wiek: 3 lata, mieszaniec ratlerka http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=0&sort=data%20DESC&pid=1468 Nadal na dom czeka suczka z boksu 197, czyli Snieżynka 197- Śnieżynka mała sunia, wiek: 4 lata, mieszaniec ratlerka http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=0&sort=data%20DESC&pid=1470 MOZE PRZESTANMY POSLUGIWAC SIE IMIONAMI. Suczki sa niemal identyczne, wyglada na to, ze suczka Sniezynka z b. 197 moze byc matka suczki Sniezki z b. 20. Quote
Recommended Posts