Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reno2001 napisał(a):
Ale fajna wiadomośc :multi::multi::multi:!!!

Wiedzialam, ze w moje urodziny jakis piesek musi znalezc dom...i spelnilo sie, mala, krucha suczynka poszla do adopcji :multi:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Pani od Poziomki sie nie odezwala :shake: szkoda, bo to taka fajna sunia.

Za to kroi sie domek dla Śniezki z b. 20. Sunia ma byc na dniach zaszczepiona p.wirusowkom. Domek w Krakowie dzieki Foksi I Dzekusiowi :multi:

domek sam zdecydowal ze chce adoptowac sunie i to na 100% ,a apni Alicja do mnie zadzwoniła bo mnie zna .
Prosila o pomoc w adopcji śnieżynki .Snieżynka musi byc zaszczepiona na wirósówki bo pani Alicja ma dużo swoich zwierząt i boi się żeby nie przyniosla jakieś choroby do domu bo potem byla by tragedia.

Czy coś juz wiadomo na temat śnieżynki czy została zaszczepiona ?
i tak jak mówiłam Ulce trzeba organizować transport bo pani Alicja nie może jechac gdyż prowadza na zmiane kiosk ,tak że zwierzeta sa w domu same tylko przez 1 godzine podczas wymiany.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Pani od Poziomki sie nie odezwala :shake: szkoda, bo to taka fajna sunia.

Za to kroi sie domek dla Śniezki z b. 20. Sunia ma byc na dniach zaszczepiona p.wirusowkom. Domek w Krakowie dzieki Foksi I Dzekusiowi :multi:

Czy b20 to to samo co n20 bo to ma być śniezynka z n20 ta co jest na pierwszej stronie

Posted

iwop napisał(a):
Mnie juz się całkiem chrzani - śnieżka ze śniezynką...:roll:

Obie sunie sa identyczne, biale krotkowlose. Czy Sniezka czy Sniezynka, sa nie do rozpoznania.

Nie wiem czy transport w przyszlym tygodniu wypali, bo nie mam pojecia czy sunia zostala zaszczepiona p.wirusowkom. Mialam ciezki tydzien po urlopie, brak mozliwosci zalatwiania spraw adopcyjnych w pracy i wiele nadgodzin w biurze, ze nadrobic zaleglosci....
Oficjalnie nie ma na nia rezerwacji, bo takie sprawy trzeba zalatwiac z kierownikiem mailowo lub telefonicznie.
Mail : [email protected], +17 583 15 32

Boks 20 N i 20 to ten sam boks, sa dwie tabliczki z numerami, stara i nowa.

Posted

Dziewczyny!
Właśnie rozmawiałam z Panem Kierownikiem. W boksie N20 jest Śnieżka, w boksie 197 jest Śnieżynka. Wg. zdjęć które zamieściła Iwonka na pierwszej stronie to jest Śnieżka, nie Śnieżynka. I właśnie Śnieżkę z N20 zabieramy do Niepołomic w przyszłym tygodniu. Wcześniej ma być zaszczepiona przeciw wirósówkom. Będę w kontakcie z Panem Kierownikiem w sprawie transportu. Na sunię czeka już dom w Krakowie, ale ze względu na ich szczepienia suczkę wydamy z Niepołomic po ok.10 dniach.

Posted

Będę w kontakcie z Panem Kierownikiem w sprawie transportu. Na sunię czeka już dom w Krakowie, ale ze względu na ich szczepienia suczkę wydamy z Niepołomic po ok.10 dniach.

Irenko, dzieki, ze zadzwonilas :calus: Na sunie byli chetni i kierownik nie wiedzial co zrobic. Czyli w przyszlym tygodniu trzeba bedzie szukac transportu do Krakowa. Moze Maggie1971 bedzie mogla ja podrzucic.

Posted

Moze Maggie wzielaby suczynke. Tylko czy pasuje to Wam - Irenko i Beatko?

Wczoraj, 13:56 #1657
maggie1971
Miasto: Gliwice
Będę w Tarnowie w przyszłym tygodniu, dokładnie jeszcze nie wiem kiedy to zależy jak uda mi się umówić na spotkanie. Mogę podjechać do Mielca i ją zabrać, tylko potrzebny by mi był transporterek, lub szelki samochodowe oraz lek uspakajający ,no i oczywiście obroża ze smyczą. Nie wiadomo jak ona będzie znosić podróż samochodem.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Moze Maggie wzielaby suczynke. Tylko czy pasuje to Wam - Irenko i Beatko?

Oczywiście że nam pasuje.
Transporterka nie mam ale ,mam teraz koszyczek w aucie bo w czwartek byla przewozona z niepolomic sznaucerka po zabiegu i moge to jakoś podrzucić .szelki tez sie znajda i smyczka.

Posted

terra napisał(a):
No to Śnieżka ma powodzenie, bo aisaK też mówiła o rezerwacji tej suni.
Nie zdarzyłam jej zarezerwować, ale to nic, inna sunia będzie miała szanse, a ponieważ Śnieżynka jest bardzo podobna, to domek ucieszy sie i z niej, wiec w poniedziałek będę rezerwowała Śnieżynkę. No, chyba, że domek sie nie zgodzi (wysłałam im jej zdjęcia).

Posted

Ja juz całkiem zgłupiałam :roll:
aisak ja wyczytałam, ze poziomka jest zaadoptowana a irenaka zabiera śnieżke więc śniezynka jeszcze chyba szuka domu :lol:

Posted

Aiska,
gdyby sie spodobala sunia ze 197, to mozna ja wysterylizowac. Koszt 60,- zl.

NIE MA SUNI POZIOMKI Z BOKSU 20, jest adoptowana.

JEST REZERWACJA SUCZKI Z BOKSU 20 DO KRAKOWA.
20N - Śnieżka maleńka sunia, wiek: 3 lata, mieszaniec ratlerka
http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=0&sort=data%20DESC&pid=1468

Nadal na dom czeka suczka z boksu 197, czyli Snieżynka
197- Śnieżynka mała sunia, wiek: 4 lata, mieszaniec ratlerka

http://www.mielec.bezdomne.com/galeria.php?ad=0&p=4&pk=P&str=0&sort=data%20DESC&pid=1470

MOZE PRZESTANMY POSLUGIWAC SIE IMIONAMI. Suczki sa niemal identyczne, wyglada na to, ze suczka Sniezynka z b. 197 moze byc matka suczki Sniezki z b. 20.