aisaK Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 :oops::lol:Tak, czasami fundacja i takie "dobermany" zabiera, ale to wówczas, jak podczas przeglądania stronki komuś się pies spodoba i ktoś ją zauważył i bardzo "zapragnął", więc teraz musimy ją "zdobermanić";) Quote
mulinka Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 byłoby wspaniale gdyby mogły pojechać we dwie, o trzech to już nawet nie marzę :roll: Quote
Reno2001 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dobrze, ze cioteczki z Nadziei przegladaja mielecka stronkę adopcyjną. Może jeszcze jakaś inna bida znajdzie w ten sposób domek??? ;) Quote
Kanzaj Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Reno2001']Dobrze, ze cioteczki z Nadziei przegladaja mielecka stronkę adopcyjną. Może jeszcze jakaś inna bida znajdzie w ten sposób domek??? ;) Wybaczcie offa, ale ... Może ciotki z Nadziei wymyślą też coś dla tego nieszczęśnika: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9336304#post9336304 Quote
aisaK Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 ;)[quote name='Kanzaj']Wybaczcie offa, ale ... Może ciotki z Nadziei wymyślą też coś dla tego nieszczęśnika: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9336304#post9336304 Napisze do Niemiec;) Z Mielca pojedzie: Melon, Rubi, Śnieżka (w domku bedzie Snow), miks pinczerki. To i tak juz sporo ;)Ale przeglądana jest stronka w dalszym ciągu i być może uda się fundacji przyjechać do Mielca, zobaczymy... Quote
Reno2001 Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 aisaK napisał(a):;) Napisze do Niemiec;)... ...być może uda się fundacji przyjechać do Mielca, zobaczymy... Ale byłoby pięknie :loveu:. Będe za to trzymała mocno kciuki :thumbs:!!! Quote
mulinka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 czyli jeszcze Poziomka i druga biała sunia zostaną w schronisku :-( Quote
terra Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='aisaK'];) Napisze do Niemiec;) Z Mielca pojedzie: Melon, Rubi, Śnieżka (w domku bedzie Snow), miks pinczerki. To i tak juz sporo ;)Ale przeglądana jest stronka w dalszym ciągu i być może uda się fundacji przyjechać do Mielca, zobaczymy... O którą sunię chodzi? Fionkę II? Quote
Murka Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='terra']O którą sunię chodzi? Fionkę II? Chodzi o tą sunię: Quote
aisaK Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 I ta sunia tez raczej pojedzie: No i jest miejsce dla Hubercika, ale ona widzę, że jest już na tymczasie, więc nie wiem czy nie odwoływac akcji. Quote
Ulka18 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 [quote name='aisaK']I ta sunia tez raczej pojedzie: No i jest miejsce dla Hubercika, ale ona widzę, że jest już na tymczasie, więc nie wiem czy nie odwoływac akcji. Aisak, ta sunia jest taka miniaturowa, drobniutka jak maly dobermanek. Bardzo fajna, trochę nieśmiala suczynka. Sterylizowana. Czy trzeba powiadomic p.kierownika o potrzebie czipowania i wyrobienia paszportow? Czy psiaki beda jechac przez Murkowy hotelik? Quote
aisaK Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Na razie jest ustalany termin wyjazdu , czyli przyjazdu przedstawiciela fundacji po psiaki. wstępnie termin jest na początek marca, ze względu na szczepienia Rubiego. Z tego co teraz jest ustalone mają jechać: Rubi, Śnieżynka, Fiona i ta co ja wkleiła Kasia-pinczerkowata (u nas Leda). Chciałybyśmy aby Niemcy zabrali jeszcze tą dobermnkę z Orzechowców: http://www.nadzieja-dobermana.pl/inne/adopcje/shira.html Ale kto nam pomoże? Kto przygotuje te psiaki (oprócz Rubiego, on jest u Kasi)? I poszukac transportu, pewnie do Zgorzelca... Quote
Ulka18 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Z tego co teraz jest ustalone mają jechać: Rubi, Śnieżynka, Fiona i ta co ja wkleiła Kasia-pinczerkowata (u nas Leda). Trzeba by zglosic potrzebe zaczipowania i wyrobienia paszportow p.kierownikowi do schroniska. Podac dane Fundacji do schroniska, wstepnie zarezerwowac psy. Koszt czipu i paszportu to ok. 150 zl od psa. Plus jeszcze transport. Z tym bedzie najgorzej. Quote
aisaK Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 To ja w poniedziałek zadzwonię do kierownika i porozmawiam z nim, moge? Jesli tak, to proszę cie Ulka18 abyś podała mi numer telefonu kierownika. Czy dzwonic na ogólny-do schroniska, jak sądzisz? Quote
iwop Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Wystawiam Poziomke na allegro i dostałam dzisiaj takiego maila: Strona z przedmiotem: Maleńka suczka jak większa świnka morska! Treść wiadomości: Dzień Dobry, Chciałam zapytać jak suczka dogaduje się z innymi zwierzaczkami i czy toleruje dzieci (8mi 12 lat). Mam prawie 10 letnią suczkę bokserkę chorą na nowotwór skóry , która przeszła już 4 operacje i 2 świnki morskie Bardzo kochamy zwierzęta, jednak zostają one dość długo w domu same . Czy wiadomo coś na ten temat czy suczka jest może mieszkać w bloku i być sama w domu przez dłuższy czas? Dziękuje za informację A.Z Niewiem co odpowiedzieć... Niestety z pewnych powodów rzadziej bedę teraz nadogo a nie chciałabym zaprzepaścić szansy poziomki. ... Quote
Ulka18 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Napisalam do p.kierownika w sprawie Poziomki. Iwop, a moge Cie prosic o adres mailowy tej Pani, ktora do Ciebie napisala :modla: Zebym zlapala kontakt z Nia. Quote
iwop Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 I co pani od Poziomki sie odezwała...? Quote
Ulka18 Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Pani od Poziomki sie nie odezwala :shake: szkoda, bo to taka fajna sunia. Za to kroi sie domek dla Śniezki z b. 20. Sunia ma byc na dniach zaszczepiona p.wirusowkom. Domek w Krakowie dzieki Foksi I Dzekusiowi :multi: Quote
bonika Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Jak dobrze, że chociaż to małe białe do domu pojedzie :multi::multi::multi::multi::multi: Oby się wszystko udało :kciuki::kciuki: Quote
Reno2001 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Trzymam kciuki za Śnieżkę. No i oczywiście nie zostawimy Poziomki bez pomocy ;). Quote
Recommended Posts