Aga76 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 asiak napisał(a):Hercia jest cudnym dzieciaczkiem...bardzo szybko się uczy, jest u mnie zaledwie dwie doby, a już wie który domek i pod którymi drzwiami trzeba się zatrzymać aby zdjać smyczkę :loveu: uwielbia jeść i zjada ze swojej miseczki nastepnie, odpycha kota aby wyjeść jego jedzonko a później skrada się delikatnie do miseczki Norci, która zazwyczaj ustepuje maluchowi :loveu: wspaniały ciepły opis, taki od serca Quote
Klaudus__ Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Amstaffy to wspaniałe psiska. Nie rozumię opini "psy do walk" itd. itp. Wystarczy trochę miłości i zainteresowania, żeby piesek został dobrze wychowany. Tylko faktycznie wrunkiem jest znalezienie "normalnego" domu... Quote
majqa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Klaudus__']Amstaffy to wspaniałe psiska. Nie rozumię opini "psy do walk" itd. itp. Wystarczy trochę miłości i zainteresowania, żeby piesek został dobrze wychowany. Tylko faktycznie wrunkiem jest znalezienie "normalnego" domu... Też nie rozumiem tej kwalifikacji, nawet z burka da się zrobić zadziorę i psa, który komarowi nie przepuści...Cóż, fama o tej i innych rasach wyrządziła im wiele złego... Quote
Klaudus__ Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Majqa popieram w 100% i za każdym razem, gdy słyszę stwierdzenie "psy do walk" ; "wszystkie są tak samo agresywne" itp. itd. to odpowiadam, że to jaki jest pies - jest odzwierciedleniem Właściciela. Bo przecież ludzi w podobny sposób nie oceniamy... Dlaczego? Przecież powinno być tak jak z psami... Jeden człowiek jest mordercą to nie powinniśmy się zadawać z "rasą" ludzką, ponieważ zawsze istnieje możliwość, że i Nas ktoś zabije... Quote
andzia69 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 no to zaroiło się nam na dogo od maluszkó astowatych:placz::placz::placz: 1 - Poznan, 1 - Bytom, 1 - Wrocław,1 - W-wa, chyba ze 3- Gdynia:placz::placz::placz: gdzie tyle cudownych domkó znaleźc:-( Mała jest cudowna:loveu: a jakie ma fajowe różowiutkie stopki:loveu: Quote
zaba14 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Podnosze malenka, jest sliczna :loveu::loveu: Quote
asiak Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 słuchajcie cioteczki... dzieki kochanej Dragoniastej nasza mała kluseczka Hercia na 99% bedzie miała domek :loveu:Madzia juz odbyła wizytę przedadopcyjną...rodzinka jest wspaniała i kochająca psiaki :loveu: no i pod czujnym noskiem Dragoniastej...tak że ciotki trzymajcie kciuki bo w piątek przyjedzie do mnie nowy przyszły pan Herci :loveu: Quote
Tengusia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Hercia co tu duzo mowic piekna :loveu: oby domeczek wypalil choc po fotkach widze ze u ciebie asiak jest jej bardzo dobrze ;) Quote
Hakita Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Trzymam kciuki jak tylko mogę...:loveu::loveu::loveu: Quote
Folen Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 To i ja się przyłączę do trzymania kciuków. Śliczna klucha :loveu: Quote
asiak Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 dziękuje Wam cioteczki kochane:Rose: za kciukasy trzymane... ma dobrze bestyjka mała, oj ma...;) ciotunia i brzuszek masuje, i łapeczki całuje i żdżarła by całą Hercię kochaną :evil_lol: dobra, dobra nie rozczulam się bo nie oddam :diabloti: Quote
Klaudus__ Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 No i ja trzymam kciuki - balsam na serce, że domek pod kontrolą Ciotki będzie cały czas ;) Quote
Hakita Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Trzymamy nadal mocno, bo wszystko wskazuje na to, że Hercia już w piątek do nowego domecku pojedzie...:loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 jakbyscie miały więcej chętnych na szczylki astowate to pamietajcie o tych maluszkach, o których pisałam:-( Quote
dragoniasta Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 andzia69 możesz odświeżyć mi pamięć..? Może bym miała jeszcze jeden domek dla astowego szczeniaka, ale to naprawdę nic pewnego.. Quote
Tengusia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 no to zaroiło się nam na dogo od maluszkó astowatych:placz::placz::placz: 1 - Poznan, 1 - Bytom, 1 - Wrocław,1 - W-wa, chyba ze 3- Gdynia:placz::placz::placz: gdzie tyle cudownych domkó znaleźc:-( Mała jest cudowna:loveu: a jakie ma fajowe różowiutkie stopki:loveu: i jeszcze jeden nowy w Gdynii No niestety przed 2 minutami POLICJA przywiozła małego asta. SUKA ;D Ma ok. 3 miesięca, miła, sympatyczna, jak narazie do innych psów nie odnosi agresji. Choć kotów nie toleruje, powiedział tak policjant, ponieważ trzymał ją przez jeden dzień a ma kota i niezbyt go psiaczek lubi.:roll: OTO PSIAK::loveu: Quote
Klaudus__ Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Nie no... Serce pęka jak się widzi te wszystkie Sieroteczki... A taaaakie Kochane... Quote
emdziolek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Tengusia']i jeszcze jeden nowy w Gdynii O matko identyczna jak moja suczka!:crazyeye: Bede prosić mame, wkońcu jeden ast w tę czy we wtą jaka róznica:evil_lol: Quote
Tengusia Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='emdziolek']O matko identyczna jak moja suczka!:crazyeye: Bede prosić mame, wkońcu jeden ast w tę czy we wtą jaka róznica:evil_lol: tak trzymaj ciotka :thumbs: Quote
emdziolek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jednak nie:shake: Mamy swoją sucze i babci koondelka od czasu do czasu jak gdzies jeździ:shake: Kiedyś wezme ze schroniska 3 astki i O!:evil_lol::evil_lol: Quote
asiak Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 ja pier.....ę :angryy: kolejne niewinne psie dzieci...brak słów :-( a na osłodę kilka foteczek... Quote
Recommended Posts