Klaudus__ Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Co za słodkie dziecinki... Moje też kiedyś takie były - "kiedyś" :lol: Quote
Hakita Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Nieee no Asia, stanowczo przesadzasz z takimi foteczkami...:loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='dragoniasta']andzia69 możesz odświeżyć mi pamięć..? Może bym miała jeszcze jeden domek dla astowego szczeniaka, ale to naprawdę nic pewnego.. wklejam wszystkie maluchy: Bytom: tu jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101613&page=8 Wroclaw - piesek ok. 3 -m-cy: Gdynia: Sunia, ok. 2,5 m-ca Ok 4 m-cy: Młody ok 3 miesięczny szczeniak no i ostatni: OTO PSIAK::loveu: tu wątek gdynskich: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93951 Quote
emdziolek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='andzia69']wklejam wszystkie maluchy: Bytom: tu jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101613&page=8 Wroclaw - piesek ok. 3 -m-cy: Gdynia: Sunia, ok. 2,5 m-ca Ok 4 m-cy: Młody ok 3 miesięczny szczeniak no i ostatni: OTO PSIAK::loveu: tu wątek gdynskich: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93951 Moi dobrzy znajomi myslą nad kolejnym astkie, jednego stracili, moze przygarną dwa maluszki:loveu: Wszyskiego dowiem sie jutro Quote
andzia69 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='emdziolek']Moi dobrzy znajomi myslą nad kolejnym astkie, jednego stracili, moze przygarną dwa maluszki:loveu: Wszyskiego dowiem sie jutro to by bylo chyba zbyt piękne!!!! Quote
Tengusia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='emdziolek']Moi dobrzy znajomi myslą nad kolejnym astkie, jednego stracili, moze przygarną dwa maluszki:loveu: Wszyskiego dowiem sie jutro czy cos juz wiadomo :roll: Quote
emdziolek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='Tengusia']czy cos juz wiadomo :roll: Tengusia, spokojnie, ci ludzie pracują, umówiłam sie zeby pogadac wieczorkiem:) Quote
andzia69 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Bazarek na Abi, Adę i Pitusia - gdyby ktoś chciał pomóc: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9129321#post9129321 Quote
emdziolek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Jejku u nas w suwałkach tez astkowaty szczeniak 4 miesięczny jest:-( Masakra Quote
Hakita Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Koleżanka mi wspominała, że jej znajoma chce małego amstaffa. Powiedziałam, że jak się zdecyduje, to mają się do mnie odezwać, wtedy ja odezwę się do Was :) Quote
Hakita Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Posłuchajcie, teraz mi się przypomniało, kiedy musiałam poczyścić telefon z sms-ów, że ostatnio dostałam zapytanie, czy Norbiś jest nadal do adopcji. Może przekażę którejś z Was ten numer telefonu? Nie mam pojęcia, kto to, ale może warto spróbować? :cool3: Quote
emdziolek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Mam jeden domek dla amstaffa, znajomy jeszcze sie zastanawia którego wybrac, podoba mu sie ta suczka pręgowana z Gdyni(?) JUtro bede wiedziała juz wszystko. Quote
Tengusia Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='emdziolek']Mam jeden domek dla amstaffa, znajomy jeszcze sie zastanawia którego wybrac, podoba mu sie ta suczka pręgowana z Gdyni(?) JUtro bede wiedziała juz wszystko. byloby super jeden maluszek mniej :multi: Quote
dariaopole Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 niech ludziska biora te szczyle poki som :evil_lol: bo potem beda zalowac :mad: Quote
asiak Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 cioteczki kochane... jutro około godziny 18-tej przyjedzie do mnie nowy pan Herci :loveu: mam nadzieję, że nie dam plamy i się nie rozkleję :shake: choć nie bede ukrywała że tą małą żabcie pokochałam całym serduchem :loveu: Quote
dragoniasta Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 już chciałam pisać, że mam dom dla 2 astek, ale usłyszałam jedno zdanie, które mówi wszystko.. "no wiesz cos z tego chce miec jak juz mam na to bulic". Suki miałyby dobrze, wielki ogród, konie itd., ale co z tego jak dziewczyna chce rozmnażać.. :shake: Quote
emdziolek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Tak jak mówiłam mam domek dla tej pręguski:multi::multi: Quote
andzia69 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='emdziolek']Tak jak mówiłam mam domek dla tej pręguski:multi::multi: dla której pręguski??/ tej z bytomia???? Quote
emdziolek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 [quote name='andzia69']dla której pręguski??/ tej z bytomia???? Nie dal tej z Gdyni:) I dla dorosłego samca:) Quote
lamia2 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 O rany ale tu się dzieje na wątku :multi: jakie ekspresowe adopcje, brawo :lol::lol::lol: Quote
Hakita Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Hercia już w nowym domku, ale na relację poczekajmy od Asieńki...:loveu: Swoją drogą, czy Wy widzicie, że Hercia pomogła i innym Maluchom??? :cool3::loveu: Quote
Hakita Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 A no i czy ktoś z Was chce ten numer telefonu? :cool3: Może warto sprawdzić? :cool3: Quote
andzia69 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Hakita napisał(a):A no i czy ktoś z Was chce ten numer telefonu? :cool3: Może warto sprawdzić? :cool3: Hakitka - a ten ktoś to skąd???? możesz mi wyslać na pw i nr tel to podam dziewczynom;) Quote
Hakita Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 andzia69 napisał(a):Hakitka - a ten ktoś to skąd???? możesz mi wyslać na pw i nr tel to podam dziewczynom;) Zielonego pojęcia Kochaniutka nie mam skąd ten ktosik...:shake: Dostałam zapytanie sms-em, ale nie wiem, czy ten ktoś wcześniej, kiedy Norbi był na topie nie dzwonił do mnie, nie mam pojęcia... Myślę jednak, że warto sprawdzić, może a nóż, a widelec :lol:. Ogółem numer pod każdym kątem do sprawdzenia ;) Wysyłam pw :) Quote
asiak Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 moja malutka żabcia pojechała do nowego domku :multi: troszkę mi przykro i smutno bez tej małej :-( pan Herci jest młody aczkolwiek pełnoletni i odpowiedzialny, w opiece nad żabcią beda mu pomagali rodzice z którymi mieszka...bardzo miły i sympatyczny chłopak ;) umowa podpisana, obietnica fotek i spotkania :loveu: jak tylko beda wieści z nowego domciu to dam znać... kurczę żabci nie ma kilka chwil a ja cholernie za nią tęsknię i płakać mi sie chce :-(, a przecież wiem , że krzywda jej sie nie stanie... Quote
Recommended Posts