Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dragoniasta']andzia69 możesz odświeżyć mi pamięć..? Może bym miała jeszcze jeden domek dla astowego szczeniaka, ale to naprawdę nic pewnego..

wklejam wszystkie maluchy:

Bytom:

tu jej wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101613&page=8

Wroclaw - piesek ok. 3 -m-cy:

Gdynia:

Sunia, ok. 2,5 m-ca

Ok 4 m-cy:

Młody ok 3 miesięczny szczeniak

no i ostatni:
OTO PSIAK::loveu:

tu wątek gdynskich:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93951

Posted

[quote name='andzia69']wklejam wszystkie maluchy:

Bytom:

tu jej wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101613&page=8

Wroclaw - piesek ok. 3 -m-cy:

Gdynia:

Sunia, ok. 2,5 m-ca

Ok 4 m-cy:

Młody ok 3 miesięczny szczeniak

no i ostatni:
OTO PSIAK::loveu:

tu wątek gdynskich:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=93951
Moi dobrzy znajomi myslą nad kolejnym astkie, jednego stracili, moze przygarną dwa maluszki:loveu: Wszyskiego dowiem sie jutro

Posted

[quote name='emdziolek']Moi dobrzy znajomi myslą nad kolejnym astkie, jednego stracili, moze przygarną dwa maluszki:loveu: Wszyskiego dowiem sie jutro

to by bylo chyba zbyt piękne!!!!

Posted

Koleżanka mi wspominała, że jej znajoma chce małego amstaffa. Powiedziałam, że jak się zdecyduje, to mają się do mnie odezwać, wtedy ja odezwę się do Was :)

Posted

Posłuchajcie, teraz mi się przypomniało, kiedy musiałam poczyścić telefon z sms-ów, że ostatnio dostałam zapytanie, czy Norbiś jest nadal do adopcji.
Może przekażę którejś z Was ten numer telefonu? Nie mam pojęcia, kto to, ale może warto spróbować? :cool3:

Posted

[quote name='emdziolek']Mam jeden domek dla amstaffa, znajomy jeszcze sie zastanawia którego wybrac, podoba mu sie ta suczka pręgowana z Gdyni(?)
JUtro bede wiedziała juz wszystko.

byloby super jeden maluszek mniej :multi:

Posted

cioteczki kochane...
jutro około godziny 18-tej przyjedzie do mnie nowy pan Herci :loveu:
mam nadzieję, że nie dam plamy i się nie rozkleję :shake:
choć nie bede ukrywała że tą małą żabcie pokochałam całym serduchem :loveu:

Posted

już chciałam pisać, że mam dom dla 2 astek, ale usłyszałam jedno zdanie, które mówi wszystko.. "no wiesz cos z tego chce miec jak juz mam na to bulic". Suki miałyby dobrze, wielki ogród, konie itd., ale co z tego jak dziewczyna chce rozmnażać.. :shake:

Posted

Hakita napisał(a):
A no i czy ktoś z Was chce ten numer telefonu? :cool3: Może warto sprawdzić? :cool3:

Hakitka - a ten ktoś to skąd???? możesz mi wyslać na pw i nr tel to podam dziewczynom;)

Posted

andzia69 napisał(a):
Hakitka - a ten ktoś to skąd???? możesz mi wyslać na pw i nr tel to podam dziewczynom;)

Zielonego pojęcia Kochaniutka nie mam skąd ten ktosik...:shake:
Dostałam zapytanie sms-em, ale nie wiem, czy ten ktoś wcześniej, kiedy Norbi był na topie nie dzwonił do mnie, nie mam pojęcia... Myślę jednak, że warto sprawdzić, może a nóż, a widelec :lol:. Ogółem numer pod każdym kątem do sprawdzenia ;)
Wysyłam pw :)

Posted

moja malutka żabcia pojechała do nowego domku :multi:
troszkę mi przykro i smutno bez tej małej :-(
pan Herci jest młody aczkolwiek pełnoletni i odpowiedzialny, w opiece nad żabcią beda mu pomagali rodzice z którymi mieszka...bardzo miły i sympatyczny chłopak ;)
umowa podpisana, obietnica fotek i spotkania :loveu:
jak tylko beda wieści z nowego domciu to dam znać...
kurczę żabci nie ma kilka chwil a ja cholernie za nią tęsknię i płakać mi sie chce :-(, a przecież wiem , że krzywda jej sie nie stanie...