Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asieńko, wiem, wiem, wiem...
Przecie nie raz to przerabiałyśmy...i wiadomo, że zawsze jest ciężko...:-(
Ale wszystkich zatrzymać nie możemy... Co by było, gdyby dzikuski z lasu zostały? :cool3: Ty 6 lub 5 i ja 6 lub 5, zależy jakbyśmy się dogadały :lol:
Hercia szęśliwa będzie w nowym domku i to dzięki Tobie otrzymała tą szansę Kochana moja...:loveu::loveu::loveu: i Dragoniastej domek rzecz jasna...:loveu::loveu::loveu:

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale gafa :oops:
zapomniałam podziękować Dragoniastej, chyba sie spalę ze wstydu...

Madziu wielkie DZIĘKUJE za domek dla Herci :Rose:
i przepraszam najmocniej, ze u mnie nie podziękowałam...:modla::modla::modla:wybaczysz???

Posted

daj spokój, nie ma za co mi dziękować, przecież po to jesteśmy, żeby pomagać sobie.. i pieskom :lol:
Pan Herci jest nią zachwycony, z rąk nie chciał Małej wypuścić ;) Dojechaliśmy spokojnie do domku (chociaż Hercia mimo sikania przed wyjazdem obsikała swojego pana w samochodzie dokumentnie :eviltong:) i szczęśliwy tatuś zabrał swoją dzidzię ;) Powiem Wam, że w szoku byłam, bo jak na chwilę gdzieś zniknął to Hercia śledziła każdy jego krok i koniecznie chciała biec za nim :lol: Będzie miała dobrze.. Za chwilkę będę miała najświeższą relację z nowego domku :)

Poza tym jedna z moich dwóch tymczasowiczek też znalazła domek! :multi:
Dziś był dobry dzień..

Posted

dragoniasta napisał(a):
daj spokój, nie ma za co mi dziękować, przecież po to jesteśmy, żeby pomagać sobie.. i pieskom :lol:
Pan Herci jest nią zachwycony, z rąk nie chciał Małej wypuścić ;) Dojechaliśmy spokojnie do domku (chociaż Hercia mimo sikania przed wyjazdem obsikała swojego pana w samochodzie dokumentnie :eviltong:) i szczęśliwy tatuś zabrał swoją dzidzię ;) Powiem Wam, że w szoku byłam, bo jak na chwilę gdzieś zniknął to Hercia śledziła każdy jego krok i koniecznie chciała biec za nim :lol: Będzie miała dobrze.. Za chwilkę będę miała najświeższą relację z nowego domku :)

Poza tym jedna z moich dwóch tymczasowiczek też znalazła domek! :multi:
Dziś był dobry dzień..

oby wiecej takich wiesci :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Niebezpiecznie dawać mi kwiaty, bo Ares zjada nawet kaktusy, ale dziękuję bardzo :loveu:

Hercia w nowym domku:
Niestety Asiak przykro mi to stwierdzić, ale Twoje nauki niewchodzenia na łóżko poszły w las.. Hercia śpi ze swoim panem, a jak ten wstaje rano do pracy to idzie do łóżka jego rodziców. Na rzecz wyrka totalnie zrezygnowała z wszelkich posłań :eviltong:
Pan stwierdził też, że kupi jej kubraczek, bo strasznie marznie na dworze..
Klatka jest zbędna, ponieważ u niego zawsze ktoś jest w domu, więc sunia nie będzie zostawała sama :)
Z Atosem - drugim psem Andrzeja - dogadała się ponoć od razu, szalały razem po całym domu.

Cała rodzinka zaprasza do odwiedzin :lol:

Posted

[FONT=Tahoma]Niech te Święta tak wspaniałe,[/FONT]
[FONT=Tahoma]będą całe jakby z bajek…[/FONT]
[FONT=Tahoma]Niechaj gwiazdka z nieba leci,[/FONT]
[FONT=Tahoma]a Mikołaj tuli dzieci.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Biały puch niech z nieba spada,[/FONT]
[FONT=Tahoma]niechaj piesek w nocy gada...[/FONT]
[FONT=Tahoma]Niech choinka pachnie wszędzie,[/FONT]
[FONT=Tahoma]no i radość wokół będzie…[/FONT]

[FONT=Tahoma]Radosnych, cudownych Świąt Bożego Narodzenia[/FONT]
[FONT=Tahoma]Życzy Ania z Nerusiem, Zuluskiem i Hetre [/FONT]:tree1: