Hakita Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Asieńko, wiem, wiem, wiem... Przecie nie raz to przerabiałyśmy...i wiadomo, że zawsze jest ciężko...:-( Ale wszystkich zatrzymać nie możemy... Co by było, gdyby dzikuski z lasu zostały? :cool3: Ty 6 lub 5 i ja 6 lub 5, zależy jakbyśmy się dogadały :lol: Hercia szęśliwa będzie w nowym domku i to dzięki Tobie otrzymała tą szansę Kochana moja...:loveu::loveu::loveu: i Dragoniastej domek rzecz jasna...:loveu::loveu::loveu: Quote
asiak Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 ale gafa :oops: zapomniałam podziękować Dragoniastej, chyba sie spalę ze wstydu... Madziu wielkie DZIĘKUJE za domek dla Herci :Rose: i przepraszam najmocniej, ze u mnie nie podziękowałam...:modla::modla::modla:wybaczysz??? Quote
dragoniasta Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 daj spokój, nie ma za co mi dziękować, przecież po to jesteśmy, żeby pomagać sobie.. i pieskom :lol: Pan Herci jest nią zachwycony, z rąk nie chciał Małej wypuścić ;) Dojechaliśmy spokojnie do domku (chociaż Hercia mimo sikania przed wyjazdem obsikała swojego pana w samochodzie dokumentnie :eviltong:) i szczęśliwy tatuś zabrał swoją dzidzię ;) Powiem Wam, że w szoku byłam, bo jak na chwilę gdzieś zniknął to Hercia śledziła każdy jego krok i koniecznie chciała biec za nim :lol: Będzie miała dobrze.. Za chwilkę będę miała najświeższą relację z nowego domku :) Poza tym jedna z moich dwóch tymczasowiczek też znalazła domek! :multi: Dziś był dobry dzień.. Quote
Tengusia Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 dragoniasta napisał(a):daj spokój, nie ma za co mi dziękować, przecież po to jesteśmy, żeby pomagać sobie.. i pieskom :lol: Pan Herci jest nią zachwycony, z rąk nie chciał Małej wypuścić ;) Dojechaliśmy spokojnie do domku (chociaż Hercia mimo sikania przed wyjazdem obsikała swojego pana w samochodzie dokumentnie :eviltong:) i szczęśliwy tatuś zabrał swoją dzidzię ;) Powiem Wam, że w szoku byłam, bo jak na chwilę gdzieś zniknął to Hercia śledziła każdy jego krok i koniecznie chciała biec za nim :lol: Będzie miała dobrze.. Za chwilkę będę miała najświeższą relację z nowego domku :) Poza tym jedna z moich dwóch tymczasowiczek też znalazła domek! :multi: Dziś był dobry dzień.. oby wiecej takich wiesci :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Hakita Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Cudowne wieści...:loveu::loveu::loveu: Madziu kochana, przyjmij choćby wirtualne...:Rose::Rose::Rose: Quote
dragoniasta Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Niebezpiecznie dawać mi kwiaty, bo Ares zjada nawet kaktusy, ale dziękuję bardzo :loveu: Hercia w nowym domku: Niestety Asiak przykro mi to stwierdzić, ale Twoje nauki niewchodzenia na łóżko poszły w las.. Hercia śpi ze swoim panem, a jak ten wstaje rano do pracy to idzie do łóżka jego rodziców. Na rzecz wyrka totalnie zrezygnowała z wszelkich posłań :eviltong: Pan stwierdził też, że kupi jej kubraczek, bo strasznie marznie na dworze.. Klatka jest zbędna, ponieważ u niego zawsze ktoś jest w domu, więc sunia nie będzie zostawała sama :) Z Atosem - drugim psem Andrzeja - dogadała się ponoć od razu, szalały razem po całym domu. Cała rodzinka zaprasza do odwiedzin :lol: Quote
Hakita Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Tahoma]Niech te Święta tak wspaniałe,[/FONT] [FONT=Tahoma]będą całe jakby z bajek…[/FONT] [FONT=Tahoma]Niechaj gwiazdka z nieba leci,[/FONT] [FONT=Tahoma]a Mikołaj tuli dzieci.[/FONT] [FONT=Tahoma]Biały puch niech z nieba spada,[/FONT] [FONT=Tahoma]niechaj piesek w nocy gada...[/FONT] [FONT=Tahoma]Niech choinka pachnie wszędzie,[/FONT] [FONT=Tahoma]no i radość wokół będzie…[/FONT] [FONT=Tahoma]Radosnych, cudownych Świąt Bożego Narodzenia[/FONT] [FONT=Tahoma]Życzy Ania z Nerusiem, Zuluskiem i Hetre [/FONT]:tree1: Quote
Tengusia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 a tytul jak straszyl tak straszy :mad: Quote
Tengusia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 wkoncu cioteczka sie zlitowala i tytul zmienila :grins: Quote
asiak Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 zmieniła późno bo zupełnie zapomniała, że zmienić trzeba :oops: Dragoniasta podziękuj domkowi Herci w moim imieniu za zaproszenie :loveu: napewno skorzystam ;) Quote
Recommended Posts