baffi2 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Prawdopodobnie w poniedziałek jedziemy nad morze a Nelly musi.... jechać z nami :multi: :multi: :multi: Quote
BlackSheWolf Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 super :D to fotki porosimy! duuuzo fotek ! Quote
baffi2 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 jednak wyjazd przełożony na czwartek/piątek, bo urządzamy nowe mieszkanie i trzeba jeszcze kupić płytki do kuchni itp... pewnie pod koniec sierpnia się uda tam wprowadzić. słyszałam że schodzenie po schodach przez małe psy powoduje problemy ze stawami w przyszłości - dobrze że mamy tam windę:) Quote
BlackSheWolf Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 oo przeprowadasz sie ?? :D rowniez do bloku ? :D Quote
baffi2 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 BlackSheWolf napisał(a):oo przeprowadasz sie ?? :D rowniez do bloku ? :D niestety również do bloku, na 4 piętro, a teraz jeszcze na 2 piętrze jesteśmy. Quote
Pimpek Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Nelly jest śliczna, zasługuje na dobry dom, który znalazła u ciebie ;) Liczę na duuużo zdjęć z wyjazdu nad morze :) Quote
baffi2 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Jeszcze fotki z zawodów :) Troszke zamglone: Wbrew pozorom, ten tunel był naprawdę długaśny: :cool3: Quote
baffi2 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 to ja chyba musze sie obrazić... :D i nie wkleje żadnych fotek dopóki ktoś nie pochwali jaka Nel jest piękna i jak fajnie skakała. :eviltong: Quote
baffi2 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 A wiecie że 11 lipca w poznaniu jest koncert Nelly? :D (Furtado) Quote
BlackSheWolf Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 hahahaha xD a kiedy z nelly jedziesz na jakies zawody >? :D Quote
Tilia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 piękna, mądra i szczęśliwa :) :) :) ja zaczynam ze Szczotą ćwiczyć... ale zdecydowanie nie ma sie czym chawlić ;) Quote
baffi2 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Tilia napisał(a):piękna, mądra i szczęśliwa :) :) :) ja zaczynam ze Szczotą ćwiczyć... ale zdecydowanie nie ma sie czym chawlić ;) a gdzie ćwiczycie? bo ja właśnie zmieniłam klub i od dzisiaj ćwiczę nad jeziorkiem w Cavano :) w grupie Jaszki, dziś o 18;15 zaczynam:p Quote
Tilia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 haha no to może się kiedys spotkamy :D moja Mała ćwiczyła trochę w Cavano 5 lat temu... jeszcze na Wierzbnie... teraz ja się zdecydowałam ze Szczotą a moja siostra chodzi z Guapą. Guapa jest super, myślę że Milka będzie zadowolona, natomiast Szczota nie wyglada na zachwyconą- liczę na to, że się rozkręci ;) a jak nie, trudno :D ja przychodzę we wtorki, a Milka w piątki Quote
baffi2 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Tilia napisał(a):haha no to może się kiedys spotkamy :D moja Mała ćwiczyła trochę w Cavano 5 lat temu... jeszcze na Wierzbnie... teraz ja się zdecydowałam ze Szczotą a moja siostra chodzi z Guapą. Guapa jest super, myślę że Milka będzie zadowolona, natomiast Szczota nie wyglada na zachwyconą- liczę na to, że się rozkręci ;) a jak nie, trudno :D ja przychodzę we wtorki, a Milka w piątki No to może Guapę spotkam:lol: Quote
Tilia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 :) za tydzień czy dwa Milka wyjeżdża i będę w piątek zamiast niej :) oczywiście ze Szczotuchą, która robi wielkie oczy i zdaje sie mówić- "odczepcie się ode mnie, chcę do stada, chcę sobie powęszyć, nie lubię tych durnych zabaw!!!" Quote
anouk92 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Rany ale z Nelli super dziewczyna:loveu:. Super Bafi że z nią pracujesz - od razu załapala o co chodzi? Quote
baffi2 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 anouk92 napisał(a):Rany ale z Nelli super dziewczyna:loveu:. Super Bafi że z nią pracujesz - od razu załapala o co chodzi? Nie tak od razu... Na początku musiałam iść tuż obok niej i trzymać jej smakołyk przed nosem :D Quote
Recommended Posts