Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jednak wyjazd przełożony na czwartek/piątek, bo urządzamy nowe mieszkanie i trzeba jeszcze kupić płytki do kuchni itp... pewnie pod koniec sierpnia się uda tam wprowadzić. słyszałam że schodzenie po schodach przez małe psy powoduje problemy ze stawami w przyszłości - dobrze że mamy tam windę:)

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
oo przeprowadasz sie ?? :D rowniez do bloku ? :D

niestety również do bloku, na 4 piętro, a teraz jeszcze na 2 piętrze jesteśmy.

Posted

Tilia napisał(a):
piękna, mądra i szczęśliwa :) :) :)

ja zaczynam ze Szczotą ćwiczyć... ale zdecydowanie nie ma sie czym chawlić ;)

a gdzie ćwiczycie?
bo ja właśnie zmieniłam klub i od dzisiaj ćwiczę nad jeziorkiem w Cavano :)
w grupie Jaszki, dziś o 18;15 zaczynam:p

Posted

haha no to może się kiedys spotkamy :D moja Mała ćwiczyła trochę w Cavano 5 lat temu... jeszcze na Wierzbnie... teraz ja się zdecydowałam ze Szczotą a moja siostra chodzi z Guapą. Guapa jest super, myślę że Milka będzie zadowolona, natomiast Szczota nie wyglada na zachwyconą- liczę na to, że się rozkręci ;) a jak nie, trudno :D

ja przychodzę we wtorki, a Milka w piątki

Posted

Tilia napisał(a):
haha no to może się kiedys spotkamy :D moja Mała ćwiczyła trochę w Cavano 5 lat temu... jeszcze na Wierzbnie... teraz ja się zdecydowałam ze Szczotą a moja siostra chodzi z Guapą. Guapa jest super, myślę że Milka będzie zadowolona, natomiast Szczota nie wyglada na zachwyconą- liczę na to, że się rozkręci ;) a jak nie, trudno :D

ja przychodzę we wtorki, a Milka w piątki

No to może Guapę spotkam:lol:

Posted

:)
za tydzień czy dwa Milka wyjeżdża i będę w piątek zamiast niej :) oczywiście ze Szczotuchą, która robi wielkie oczy i zdaje sie mówić- "odczepcie się ode mnie, chcę do stada, chcę sobie powęszyć, nie lubię tych durnych zabaw!!!"

Posted

anouk92 napisał(a):
Rany ale z Nelli super dziewczyna:loveu:.
Super Bafi że z nią pracujesz - od razu załapala o co chodzi?

Nie tak od razu... Na początku musiałam iść tuż obok niej i trzymać jej smakołyk przed nosem :D