Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej:)
ale fajnie wyglada w ubranku:loveu::p
troche było u was śniegu:p u mnie malutko ale sa korzysci bo sie nie miało co topic:evil_lol::evil_lol: i jest zimno wiec wszystko poprzymarzało i wreszcie piasek pod nogami sie nie zapada i mozna wyjsc normalnie furtką na ulice:multi::eviltong:
CO u was??:D

Posted

deer_1987 napisał(a):
U nas tez topnieje i nic przez dwa dni nie padalo..

a u nas teraz juz nie topnieje ale to zamarzło i jest więcej lodu niż śniegu:cool1:

Napisał: Pusio
Hejo ! :multi:
u mnie tez snieg ale nie topnieje ! :multi::multi::loveu:
co tam u was? ;]

Hejoo:loveu:
U nas... ehh jutro mam duuży sprawdzian z historii z materiału kiedy mnie nie było w szkole i nawet nie wiem czego sie uczyć:cool1: i musze na jutro przeczytać Dziady cz. II. i mam w tym tyg. jeszcze sprawdziany z niemieckiego, biologii, geogr., matmy, fizyki. I straasznie dużo zadane:cool1: Ale dostałam dzisiaj dwie 5 z fizyki bo zaliczałam 2 sprawdziany:lol: A tak ogólnie to niezle, właśnie wróciłyśmy ze spaceru z Logankiem:evil_lol:

Napisał: Sweet
Hej:smile:
ale fajnie wyglada w ubranku:loveu::p
troche było u was śniegu:p u mnie malutko ale sa korzysci bo sie nie miało co topic:evil_lol::evil_lol: i jest zimno wiec wszystko poprzymarzało i wreszcie piasek pod nogami sie nie zapada i mozna wyjsc normalnie furtką na ulice:multi::eviltong:
CO u was??:D

hej :D
dzięki:p
hehe, no bardzo duże korzyści:eviltong:
a tak normalnie to nie mozesz przez furtke wyjsc?:evil_lol:
jak wyżej:razz:

Posted

baffi2 napisał(a):

hej :D
dzięki:p
hehe, no bardzo duże korzyści:eviltong:
a tak normalnie to nie mozesz przez furtke wyjsc?:evil_lol:
jak wyżej:razz:

no:eviltong:
normalnie mogłam ale teraz nam rozkopali ulice w celi włożenia jakic rur a potem połozenia kostki na ulicy i mamy pełno piachu wczesniej bo chodnik trzeba było zdjąc:evil_lol:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
no:eviltong:
normalnie mogłam ale teraz nam rozkopali ulice w celi włożenia jakic rur a potem połozenia kostki na ulicy i mamy pełno piachu wczesniej bo chodnik trzeba było zdjąc:evil_lol:

wspolczuje:evil_lol: :D

Pusiakowa napisał(a):
Hejo ! :multi:

Hej mamuś :loveu:
Coś rzadko kiedy zaglądasz na dogo i nk :eviltong:

A dziś na sprawdzianie z historii tak się złożyło że koleżanka miała atak astmy:razz: Więc nauczyciel poleciał z nią do pielęgniarki i dopiero po chwili przyszła do nas jakaś pani żeby nas 'przypilnować' ale zdążyłam co nieco ściągnąć :D

Mam zaległe fotki śniegowe i jeszcze te z nad rzeczki, postaram się wstawić później ale pewnie będzie to dopiero jutro:razz: :p

Posted

baffi2 napisał(a):
Hej mamuś :loveu:
Coś rzadko kiedy zaglądasz na dogo i nk :eviltong:

A dziś na sprawdzianie z historii tak się złożyło że koleżanka miała atak astmy:razz: Więc nauczyciel poleciał z nią do pielęgniarki i dopiero po chwili przyszła do nas jakaś pani żeby nas 'przypilnować' ale zdążyłam co nieco ściągnąć :D

Mam zaległe fotki śniegowe i jeszcze te z nad rzeczki, postaram się wstawić później ale pewnie będzie to dopiero jutro:razz: :p

córus ! :loveu::loveu:
bo .. przeczytaj sobie u mnie w galerii:-( wczoraj net mi sie nie chcial polaczyc :roll:

to do jutra :grins:. ;D

Posted

Napisała deer
No to poczekamy do jutra!!

Napisała Asia
to do jutra :grins:

[quote name='Pusiakowa']córus ! :loveu::loveu:
bo .. przeczytaj sobie u mnie w galerii:-( wczoraj net mi sie nie chcial polaczyc :roll:
to do jutra :grins:. ;D

Hejo:multi:
Czekanie się opłaciło, już wrzucam foty :cool3:

CDN ;)

Posted

[quote name='Pusiakowa']Hejo córcia ! :loveu:
http://images34.fotosik.pl/407/86970bb57e2e6e13.jpg
troche prywatnosci pancia :mad::diabloti::evil_lol:
http://images24.fotosik.pl/299/1532233da487ec1f.jpg
slodziachne :loveu:

ale Loganek biega w wodzie :lol::evil_lol:

Hej, hej .!:loveu:
hehe ale ja chcialam jej zrobic fotke jak biega i jak w nią celowałam aparatem to ona sie zatrzymala i zaczela sikać:cool3::diabloti::eviltong:
dzięki:loveu:
woda to jego żywioł:lol: i razem z Nelly kaczki ganiał:evil_lol: a ostatnio obszczekał górkę śniegu bo... była zaduża:diabloti: albo taką panią bo... miała na sobie kaptur:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Slodkie ma to umaszczenie, jak krowka :D

Ślicznotka :loveu:.
Dzięki :D

Ciąg dalszy fott:

Ciężko było uchwycić ich w ruchu moim aparatem:cool1:

Reszta fot sie wgrywa a teraz przyszedł po nas Logan z pańcia więc idziemy na spacerek:p

Posted

Mieliśmy dzisiaj bardzo nieudany spacer:shake:
A dzisiaj już kompletnie w ogóle nie ma śniegu u nas:-(

To tak na zachętę później będzie więcej a teraz ide się uczyć:roll: