baffi2 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 deer_1987 napisał(a):http://images44.fotosik.pl/33/a30e9b562cfa8279.jpg pancia.. lapki marzna.. wiesz co ona na mnie puszcza focha jak jej kubraczek założe a jak by jej jeszcze butki założyć to by się całkiem obraziła:evil_lol: u nas dzisiaj też jest śnieg ale już topnieje i robi się chlapa:cool1: Quote
Pusiakowa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Hejo ! :multi: u mnie tez snieg ale nie topnieje ! :multi::multi::loveu: co tam u was? ;] Quote
taxelina Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 U nas tez topnieje i nic przez dwa dni nie padalo.. Quote
Sweet Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Hej:) ale fajnie wyglada w ubranku:loveu::p troche było u was śniegu:p u mnie malutko ale sa korzysci bo sie nie miało co topic:evil_lol::evil_lol: i jest zimno wiec wszystko poprzymarzało i wreszcie piasek pod nogami sie nie zapada i mozna wyjsc normalnie furtką na ulice:multi::eviltong: CO u was??:D Quote
baffi2 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 deer_1987 napisał(a):U nas tez topnieje i nic przez dwa dni nie padalo.. a u nas teraz juz nie topnieje ale to zamarzło i jest więcej lodu niż śniegu:cool1: Napisał: Pusio Hejo ! :multi: u mnie tez snieg ale nie topnieje ! :multi::multi::loveu: co tam u was? ;] Hejoo:loveu: U nas... ehh jutro mam duuży sprawdzian z historii z materiału kiedy mnie nie było w szkole i nawet nie wiem czego sie uczyć:cool1: i musze na jutro przeczytać Dziady cz. II. i mam w tym tyg. jeszcze sprawdziany z niemieckiego, biologii, geogr., matmy, fizyki. I straasznie dużo zadane:cool1: Ale dostałam dzisiaj dwie 5 z fizyki bo zaliczałam 2 sprawdziany:lol: A tak ogólnie to niezle, właśnie wróciłyśmy ze spaceru z Logankiem:evil_lol: Napisał: Sweet Hej:smile: ale fajnie wyglada w ubranku:loveu::p troche było u was śniegu:p u mnie malutko ale sa korzysci bo sie nie miało co topic:evil_lol::evil_lol: i jest zimno wiec wszystko poprzymarzało i wreszcie piasek pod nogami sie nie zapada i mozna wyjsc normalnie furtką na ulice:multi::eviltong: CO u was??:D hej :D dzięki:p hehe, no bardzo duże korzyści:eviltong: a tak normalnie to nie mozesz przez furtke wyjsc?:evil_lol: jak wyżej:razz: Quote
Sweet Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 baffi2 napisał(a): hej :D dzięki:p hehe, no bardzo duże korzyści:eviltong: a tak normalnie to nie mozesz przez furtke wyjsc?:evil_lol: jak wyżej:razz: no:eviltong: normalnie mogłam ale teraz nam rozkopali ulice w celi włożenia jakic rur a potem połozenia kostki na ulicy i mamy pełno piachu wczesniej bo chodnik trzeba było zdjąc:evil_lol: Quote
baffi2 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Sweetaśna napisał(a):no:eviltong: normalnie mogłam ale teraz nam rozkopali ulice w celi włożenia jakic rur a potem połozenia kostki na ulicy i mamy pełno piachu wczesniej bo chodnik trzeba było zdjąc:evil_lol: wspolczuje:evil_lol: :D Pusiakowa napisał(a):Hejo ! :multi: Hej mamuś :loveu: Coś rzadko kiedy zaglądasz na dogo i nk :eviltong: A dziś na sprawdzianie z historii tak się złożyło że koleżanka miała atak astmy:razz: Więc nauczyciel poleciał z nią do pielęgniarki i dopiero po chwili przyszła do nas jakaś pani żeby nas 'przypilnować' ale zdążyłam co nieco ściągnąć :D Mam zaległe fotki śniegowe i jeszcze te z nad rzeczki, postaram się wstawić później ale pewnie będzie to dopiero jutro:razz: :p Quote
Pusiakowa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 baffi2 napisał(a):Hej mamuś :loveu: Coś rzadko kiedy zaglądasz na dogo i nk :eviltong: A dziś na sprawdzianie z historii tak się złożyło że koleżanka miała atak astmy:razz: Więc nauczyciel poleciał z nią do pielęgniarki i dopiero po chwili przyszła do nas jakaś pani żeby nas 'przypilnować' ale zdążyłam co nieco ściągnąć :D Mam zaległe fotki śniegowe i jeszcze te z nad rzeczki, postaram się wstawić później ale pewnie będzie to dopiero jutro:razz: :p córus ! :loveu::loveu: bo .. przeczytaj sobie u mnie w galerii:-( wczoraj net mi sie nie chcial polaczyc :roll: to do jutra :grins:. ;D Quote
baffi2 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Napisała deer No to poczekamy do jutra!! Napisała Asia to do jutra :grins: [quote name='Pusiakowa']córus ! :loveu::loveu: bo .. przeczytaj sobie u mnie w galerii:-( wczoraj net mi sie nie chcial polaczyc :roll: to do jutra :grins:. ;D Hejo:multi: Czekanie się opłaciło, już wrzucam foty :cool3: CDN ;) Quote
baffi2 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Nie wiem co się stało że poprzednie takie małe wyszły:roll: Logan zadowolony że udało mu się przebrnąć na drugi koniec rzeczki:diabloti: Quote
baffi2 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Logan się rozmazał bo w biegu...:evil_lol::oops: Quote
baffi2 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Pogoń za patyczkiem:diabloti: A teraz foty z krzaczorów:diabloti:' Najpierw trzeba naznaczyć teren:evil_lol: Quote
baffi2 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Mokra Nelly:loveu: [SIZE=7]Foty na wsteczu!:razz: resztę dam później a jutro zaległe śniegowe :lol: [SIZE=2]teraz musze leciec bo duzo nauki:roll: Quote
Pusiakowa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Hejo córcia ! :loveu: http://images34.fotosik.pl/407/86970bb57e2e6e13.jpg troche prywatnosci pancia :mad::diabloti::evil_lol: http://images24.fotosik.pl/299/1532233da487ec1f.jpg slodziachne :loveu: ale Loganek biega w wodzie :lol::evil_lol: Quote
baffi2 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Pusiakowa']Hejo córcia ! :loveu: http://images34.fotosik.pl/407/86970bb57e2e6e13.jpg troche prywatnosci pancia :mad::diabloti::evil_lol: http://images24.fotosik.pl/299/1532233da487ec1f.jpg slodziachne :loveu: ale Loganek biega w wodzie :lol::evil_lol: Hej, hej .!:loveu: hehe ale ja chcialam jej zrobic fotke jak biega i jak w nią celowałam aparatem to ona sie zatrzymala i zaczela sikać:cool3::diabloti::eviltong: dzięki:loveu: woda to jego żywioł:lol: i razem z Nelly kaczki ganiał:evil_lol: a ostatnio obszczekał górkę śniegu bo... była zaduża:diabloti: albo taką panią bo... miała na sobie kaptur:diabloti::evil_lol: Quote
taxelina Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Slodkie ma to umaszczenie, jak krowka :D Quote
baffi2 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='deer_1987']Slodkie ma to umaszczenie, jak krowka :D Ślicznotka :loveu:.Dzięki :D Ciąg dalszy fott: Ciężko było uchwycić ich w ruchu moim aparatem:cool1: Reszta fot sie wgrywa a teraz przyszedł po nas Logan z pańcia więc idziemy na spacerek:p Quote
baffi2 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Weszliśmy na jakieś bagna:evil_lol: A tu znowu w autobusie: Zaraz będą śniegowe :D Quote
baffi2 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Mieliśmy dzisiaj bardzo nieudany spacer:shake: A dzisiaj już kompletnie w ogóle nie ma śniegu u nas:-( To tak na zachętę później będzie więcej a teraz ide się uczyć:roll: Quote
taxelina Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Jak mi sie psy rozbrykaja to tez ciezko uchwycic.. Quote
Recommended Posts