baffi2 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 sorki że dopiero teraz ale jutro mam sprawdzian z biologi i jak zwykle dopiero zaczynam sie uczyc...:oops: już daję: niezadowolona że założyłam na nią to czerwone niewygodne coś:razz::diabloti: jakas taka krzywa minka:cool3: odblask serducho:loveu: Quote
Pusiakowa Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Jaka ona sliczna :loveu: http://images40.fotosik.pl/29/07703df220c79a63.jpg haha . no nie moge ! ta mina mnie powalila :lol::evil_lol: smieszny ten kubraczek :lol: http://images43.fotosik.pl/29/13a92056c3c8d553.jpg serducho na kubraczku , serducho na siersci :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 hahah jaka czerwien :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Haha malo zadowolona :P ale i Sherry rok temu jak dostala taki co wyrosla z niego to sie nie ruszyla.. w tym roku juz lepiej chodzi ale czekamy na taki porzadny od taks, idzie do nas.. Quote
baffi2 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Pusiakowa']Jaka ona sliczna :loveu: http://images40.fotosik.pl/29/07703df220c79a63.jpg haha . no nie moge ! ta mina mnie powalila :lol::evil_lol: smieszny ten kubraczek :lol: http://images43.fotosik.pl/29/13a92056c3c8d553.jpg serducho na kubraczku , serducho na siersci :loveu: heh no śliczna bo moja.! :diabloti: a taka mina wyszła dlatego bo akurat ciacho jadła:lol: serducha są słiiit:loveu::evil_lol: hahah jaka czerwien :evil_lol::evil_lol::evil_lol: stwierdziłam że czerwień bardziej bedzie pasowac do jej siersci niż moro:evil_lol::eviltong: a kubraczek troszeczke za duzy bo Nell sie kręciła przy mierzeniu:oops::razz: Quote
baffi2 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 deer_1987 napisał(a):Haha malo zadowolona :P ale i Sherry rok temu jak dostala taki co wyrosla z niego to sie nie ruszyla.. w tym roku juz lepiej chodzi ale czekamy na taki porzadny od taks, idzie do nas.. no zadowolona to ona nie jest:cool1: to życzę Ci zeby szybko do Ciebie doszedł bo ja musiałam czekać kilkanaście dni:evil_lol: Quote
taxelina Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 baffi2 napisał(a):no zadowolona to ona nie jest:cool1: to życzę Ci zeby szybko do Ciebie doszedł bo ja musiałam czekać kilkanaście dni:evil_lol: wiesz u mnie to dluzej bo jednak zagranica.. Quote
Pusiakowa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 baffi2 napisał(a):heh no śliczna bo moja.! :diabloti: a taka mina wyszła dlatego bo akurat ciacho jadła:lol: serducha są słiiit:loveu::evil_lol: chyba zartujesz?! moja ! :diabloti: aa :lol: a jak ! serducha góra ! :loveu::evil_lol: tak wlasciwie to po co wam kubraczek? :diabloti: on sie wydaje po zdjeciach , ze jakis taki sztywny jest.. ale pewnie mi sie zdaje . :cool3: Quote
baffi2 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Pusiakowa napisał(a):chyba zartujesz?! moja ! :diabloti: aa :lol: a jak ! serducha góra ! :loveu::evil_lol: tak wlasciwie to po co wam kubraczek? :diabloti: on sie wydaje po zdjeciach , ze jakis taki sztywny jest.. ale pewnie mi sie zdaje . :cool3: taa chciałabyś:eviltong: moja:diabloti::loveu: no.!:cool3: a no po to żeby Nelly nie marzła w zime na dłuższych spacerkach, bo jak ją w zeszłym roku wzięłam w góry to po 15 min chodzenia po sniegu zaczynała się trząść z zimna:razz: taki sztywny to on nie jest;) ale np po upraniu zrobi się bardziej miękki...:lol: Quote
baffi2 Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 deer_1987 napisał(a):wiesz u mnie to dluzej bo jednak zagranica.. tia... Zaraz dam foty:cool3: (jeśli mi sie uda wgrać bo coś szwankuje fotosik:roll:) Quote
Pusiakowa Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 baffi2 napisał(a):taa chciałabyś:eviltong: moja:diabloti::loveu: no.!:cool3: a no po to żeby Nelly nie marzła w zime na dłuższych spacerkach, bo jak ją w zeszłym roku wzięłam w góry to po 15 min chodzenia po sniegu zaczynała się trząść z zimna:razz: taki sztywny to on nie jest;) ale np po upraniu zrobi się bardziej miękki...:lol: no , chcialabym ! :loveu: aha :razz: . CZEKAM NA FOTY ! ;) Quote
taxelina Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 baffi2 napisał(a):tia... Zaraz dam foty:cool3: (jeśli mi sie uda wgrać bo coś szwankuje fotosik:roll:) ja dostalam awizo to jutro ide odebrac to beda foty :D a ja mam swoj serwer - strone www - i tam wrzucam foty :P fotosik itd roznie dzialaja.. Quote
baffi2 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='deer_1987']ja dostalam awizo to jutro ide odebrac to beda foty :D a ja mam swoj serwer - strone www - i tam wrzucam foty :P fotosik itd roznie dzialaja.. widzialam foty - świetne :D dla mnie html to czarna magia i sie wogóle nie moge połapać w tym :eviltong: napisał Marty$ no , chcialabym ! :loveu: aha :razz: . CZEKAM NA FOTY ! ;-) heh to do black się zgłoś, może wykombinuje jeszcze jedną małą sunię z serduszkiem na sierści:cool3::diabloti::evil_lol: fot wczoraj już nie mogłam dać bo była wywiadówka...:oops: a teraz też nie mogę bo brat gdzieś pojechał i zabrał ze sobą USB od aparatu:mad: ale wieczorkiem już na pewno będą:eviltong: Quote
Pusiakowa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Witam sie ! :multi: juz wieczór a fotek jak nie bylo tak ni ma :shake::diabloti: Quote
baffi2 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Pusiakowa napisał(a):Witam sie ! :multi: juz wieczór a fotek jak nie bylo tak ni ma :shake::diabloti: witanko:multi: ale brat jeszcze nie wrocił a bez kabla niestety nie moge wrzucić:-( :diabloti: a tak w ogóle to Nelly dzisiaj zrobiła kupe w domu...:cool1: w pokoju brata:diabloti::evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 hahaha czyzby go nie lubila ?:P Quote
baffi2 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 BlackSheWolf napisał(a):hahaha czyzby go nie lubila ?:P :diabloti::diabloti::diabloti: Już wrzucam fotki, przepraszam że dopiero teraz. Quote
baffi2 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Nell razem z Loganem z którym codziennie chodzimy na spacerki:cool3: Loganek ma teraz 6 mies.:lol: uśmieszek:loveu: Quote
baffi2 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Gonitwa:evil_lol: Niestety żadne zdjęcie nie odda prędkości z jaką Nelly ucieka Loganowi:diabloti: Nelly szykuje się do skoku po ciacho:evil_lol: Quote
baffi2 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Nie ma to jak trawka:diabloti: Coś wywąchała:evil_lol: Quote
taxelina Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Widac wielkosc sie nie liczy w przypadku przyjazni ;) Quote
Pusiakowa Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 http://images49.fotosik.pl/30/eaf3eaf57e1a6343.jpg :loveu::loveu: . Sliczny ten Loganek ! :loveu: Quote
Recommended Posts