Izabela124. Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 A ja widziałam siez baffi, anwet pod namiotem razem spałyśmy hihi Ale Neli jest urocza Quote
Izabela124. Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 [quote name='BlackSheWolf']a jak im poszlo ? :)[/quote]Dosyc dobrze biegały. Ale na końcu dyskwalifikacja za dawanie smakołyków, chociaż bezbłędnie pobiegły Quote
baffi2 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Dyskwalifikacja była tylko za to że sędzi wydawało się że ja dałam smakołyk podczas biegu :shake: Bo ja daję tylko na początku żeby Nelly zrobiła siad, zostań a później to tylko ręką prowadzę ale Nelly myśli że mam tam smakołyk i pewnie podskoczyła do ręki. :-( To było właśnie w tym ostatnim biegu... Nelusia nie zrobiła tam żadnego błędu :loveu: i czas był dobry :lol: ale tak to bywa "nie można dyskutować z sędzią" :cool1: Quote
baffi2 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 to teraz tak trochę po kolei :) 1 przebieg sobota - Nela była przestraszona głośną muzyką trochę słabo przebiegła. 2 przebieg sobota - poprosiłam o wyłączenie muzyki i było już lepiej, ale powoli. 1 przebieg niedziela - bez muzyki - bardzo dobrze Nelusia przebiegła, tylko jak była zmiana ręki to się pogubiła. 2 przebieg niedziela - przepięknie i szybko, bezbłędnie:multi: tylko ta niesłuszna dyskwa... Była jeszcze kolorowa sztafeta, my nie bieglismy ale fajnie to wyglądało:lol: Quote
BlackSheWolf Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 gratuluje wam i tak :) jak na pierwszy raz to super! :) Quote
Izabela124. Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Mam jeszcze kilka fotek, ale jeszcze nie wgrane na serwer Quote
BlackSheWolf Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 super :) zdjecia juz zapisane na kompie xD Quote
baffi2 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Jeszcze tutaj jest kilka fotek Nelci, tylko trzeba je znaleźć :eviltong: :lol: http://picasaweb.google.pl/Beataigoldeny/PiknikAgilityBiaYstok22062008 Quote
baffi2 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Na wątku zawodów sporo Nelusiowych fotek sie pojawiło :) Po tunelu szybko do następnej przeszkody: Super skok:loveu: : Tutaj widać jak wprowadzam Nelcie do tunel prawą ręką i zmieniam na lewą :) Quote
baffi2 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Trzeba przyspieszyć: :p Coś jakby wykop tylnymi łapkami :evil_lol: Ostatnia przeszkoda i ludzie klaszczą:p PS nie myślcie sobie że Ci ludzie po prawej stronie to cała widownia:evil_lol: Tłum ludzi siedział naprzeciwko nas więc nie widać na fotce;) Quote
baffi2 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 ''Taka niska przeszkoda i co oni myślą że nie dam rady?'' :evil_lol: :cool3: Nastawione uszka:loveu: Quote
baffi2 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Odpoczynek po baaaaaaaaadzo ciężkiej pracy :cool3: Quote
Tilia Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Baffi, oglądam te fotki i tak sobie myślę- Nelcia nie mogła lepiej trafić!! Wygrała los na loterii, ze schronu do raju. :) :) :) gratulacje, trzymam mocno kciuki za dalsze sukcesy! Quote
Inkaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Tilia napisał(a):Baffi, oglądam te fotki i tak sobie myślę- Nelcia nie mogła lepiej trafić!! Wygrała los na loterii, ze schronu do raju.! Wiesz, ogladajac te fotki i czytajac watek odnioslam podobne wrazenie. ;) Quote
DuDziaczek Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 bafii gratulacje :loveu::loveu::loveu: Wracam z wakacji a tu takie cudowne wiadomosci :cool3::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts