Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bardzo się cieszę że przeszłam do kl. Cavano, dziś na treningu ćwiczyły tylko 3 psy, byla bardzo mila atmosfera, jest tam lepszy dojazd i taniej w tym klubie :)

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
no to super :) jak poszlo Nelci ? :) :)

jak na pierwszy raz w nowym miejscu to super :p
tylko że w tym klubie mają takie przeszkody że Nelly ma zmyłkę i wchodzi w ten ''trójkąt'' po boku.
I dziwi mnie to że tutaj duuuużo razy byłam pouczana, wytłumaczano mi co jest źle i jak zrobić żeby było dobrze a jak skakałyśmy w Baritusie, nawet nie mówiono mi kiedy robię błąd :roll:

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
no to super :) :) a duza grupa ? jakie rasy psiakow ? :)

wiesz co cwiczyly dwie grupy i nie wiem jak liczne są jaszki :)
a tak ogolnie to oczywiscie są kundelki, sheltie, golden, chart, jack russel terier...

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
co tam u was?

w środę pojechałam na trening autobusem, niewiedziałam że tam jest przystanek na żądanie, więc wysiadłam troche dalej, byłam już spóźniona więc leciałam ''na łeb na szyje'', juz jestem na miejscu i widzę... puste pole. nikt mnie nie poinformował że treningu nie będzie/będzie kiedy indziej. dowiedziałam się że w piątek jednak był trening. w tym miesiącu już chyba na żadnym nie będę bo wyjeżdżam do rodziny do Katowic na tydzień z Nelą, jak wrócę to od razu na Słowacje na kilka dni - gdzie ja mogę Nelusię zostawić:-( i pożniej od razu na zlot dgm na tydzień CHYBA z Nelusią - no właśnie Black ty mówiłaś że ona lubi inne psy...:shake: a zazwyczaj na nie warczy więc nie wiem czy mogę ją zabrać do 50 psów:cool1:

A wczoraj skończyła się jej karma i musiałam jej dać puszkę - od dziś nie chce nic jeść:-(

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
wez ja na zlot ;) bedzie dobrze ;) zobaczysz :)

ale duzo razy pisali ze psy 'agresywne' nie moga jechac... a Nelly to potrafi warknac i pokazac zabk...i :)

Nocowałam u cioci, bo tutaj u kuzynki jest troche ciasno pozatym Nelusia nie przepada za dziećmi a tutaj 2,5 latka ją troszke terroryzowała... A tu w Rudzie Śląskiej zupełnie nie wiem gdzie pojsc z Nel na dluzszy spacer, bo jeszcze zabladze :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

oj ale zaniedbalam:oops: bardzo przepraszam... mialam duzo rzeczy do zalatwienia w wakacje zreszta wogole nie mam aparatu teraz
Nel była na zlocie i zachowywała się znakomicie,na spacerach ganiala z psami a w domku troche warczała jak duży pies ja obwąchiwal...
zdjecia Nelly ze zlotu: