baffi2 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 bardzo się cieszę że przeszłam do kl. Cavano, dziś na treningu ćwiczyły tylko 3 psy, byla bardzo mila atmosfera, jest tam lepszy dojazd i taniej w tym klubie :) Quote
BlackSheWolf Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 no to super :) jak poszlo Nelci ? :) :) Quote
baffi2 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 BlackSheWolf napisał(a):no to super :) jak poszlo Nelci ? :) :) jak na pierwszy raz w nowym miejscu to super :p tylko że w tym klubie mają takie przeszkody że Nelly ma zmyłkę i wchodzi w ten ''trójkąt'' po boku. I dziwi mnie to że tutaj duuuużo razy byłam pouczana, wytłumaczano mi co jest źle i jak zrobić żeby było dobrze a jak skakałyśmy w Baritusie, nawet nie mówiono mi kiedy robię błąd :roll: Quote
DuDziaczek Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Dobrze dobrze a fotki :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 czekamy i sie doczekac nie mozemy ;p Quote
baffi2 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 ok zaraz zrobie mase fotek... palcem :cool1: strasznie brzydka sie pogoda zrobiła a o 19;30 trening :roll: Quote
baffi2 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 całkiem fajnie :) tylko że mokro... I bardzo dziękuję Adze od Sesilki za podwiezienie :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 no to super :) :) a duza grupa ? jakie rasy psiakow ? :) Quote
baffi2 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 BlackSheWolf napisał(a):no to super :) :) a duza grupa ? jakie rasy psiakow ? :) wiesz co cwiczyly dwie grupy i nie wiem jak liczne są jaszki :) a tak ogolnie to oczywiscie są kundelki, sheltie, golden, chart, jack russel terier... Quote
baffi2 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 BlackSheWolf napisał(a):co tam u was? w środę pojechałam na trening autobusem, niewiedziałam że tam jest przystanek na żądanie, więc wysiadłam troche dalej, byłam już spóźniona więc leciałam ''na łeb na szyje'', juz jestem na miejscu i widzę... puste pole. nikt mnie nie poinformował że treningu nie będzie/będzie kiedy indziej. dowiedziałam się że w piątek jednak był trening. w tym miesiącu już chyba na żadnym nie będę bo wyjeżdżam do rodziny do Katowic na tydzień z Nelą, jak wrócę to od razu na Słowacje na kilka dni - gdzie ja mogę Nelusię zostawić:-( i pożniej od razu na zlot dgm na tydzień CHYBA z Nelusią - no właśnie Black ty mówiłaś że ona lubi inne psy...:shake: a zazwyczaj na nie warczy więc nie wiem czy mogę ją zabrać do 50 psów:cool1: A wczoraj skończyła się jej karma i musiałam jej dać puszkę - od dziś nie chce nic jeść:-( Quote
BlackSheWolf Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 w schronisku nie bylo ani jednego objawu agresji Quote
baffi2 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 DuDziaczek napisał(a):I jak Nelusia jedzie na zlot? Sama nie wiem :roll: Quote
baffi2 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Za kilka godzin wyjeżdżam z Nelusią do Rudy Śląskiej na ok.5 dni :multi: Muszę dokończyć pakowanie... bede tam miec net, wiec sie odezwe, pa :) Quote
DuDziaczek Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 No to czekamy niecierpliwie na fotencje z wyjazdu :lol: Quote
BlackSheWolf Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 wez ja na zlot ;) bedzie dobrze ;) zobaczysz :) Quote
baffi2 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 BlackSheWolf napisał(a):wez ja na zlot ;) bedzie dobrze ;) zobaczysz :) ale duzo razy pisali ze psy 'agresywne' nie moga jechac... a Nelly to potrafi warknac i pokazac zabk...i :) Nocowałam u cioci, bo tutaj u kuzynki jest troche ciasno pozatym Nelusia nie przepada za dziećmi a tutaj 2,5 latka ją troszke terroryzowała... A tu w Rudzie Śląskiej zupełnie nie wiem gdzie pojsc z Nel na dluzszy spacer, bo jeszcze zabladze :evil_lol: Quote
baffi2 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 oj ale zaniedbalam:oops: bardzo przepraszam... mialam duzo rzeczy do zalatwienia w wakacje zreszta wogole nie mam aparatu teraz Nel była na zlocie i zachowywała się znakomicie,na spacerach ganiala z psami a w domku troche warczała jak duży pies ja obwąchiwal... zdjecia Nelly ze zlotu: Quote
baffi2 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 bobik:evil_lol: kiedy idziemy do domu?: głębiej już nie wejdę!: co oni mu robią?: Quote
baffi2 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Drakkar byl z nami wdomku wszyscy plywali, tylko nie Nelly:razz: ta woda jest mokra! moje futerko! Quote
baffi2 Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 bobik na moim lozku Nelly oczywiście musiała sobie poszczekać Quote
Recommended Posts