baffi2 Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 BlackSheWolf napisał(a):jej :( to nie mogli odwolac ? w taki deszcz? to meczarnia a nie zabawa :( :roll: większości psom nie przeszkadzał deszcz... Mam nadzieję że jutro nie będzie padać:cool1: Quote
BlackSheWolf Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 u mnie dzis nie padalo :D a jak u was ? Quote
baffi2 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 BlackSheWolf napisał(a):u mnie dzis nie padalo :D a jak u was ? kropiło trochę;) dziś było 8 psów na treningu, więc trochę za dużo :roll: Quote
BlackSheWolf Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 a jakies fotki ? i jak sie nelka zachowywala ? Quote
baffi2 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 BlackSheWolf napisał(a):a jakies fotki ? i jak sie nelka zachowywala ? Wkleję jutro jakies fotki. Nelly bezbłędnie pokonuje kładkę na wysokości ok. 150cm, z dużą prędkością:multi: Z huśtawką też nie ma problemu:) Hopki w lini prostej i z zakrętem już trochę gorzej... No i slalom też całkiem nieźle jak na początek, ale to wymaga dużo nauki:lol: Quote
baffi2 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dziś byłyśmy u weta po kropelki przeciw kleszczowe... w sumie to wszystko jest ok:) Nelly to chyba nawet już nie pamięta że sterylizacje miała;) Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 hihi :) ale o fotki byc sie postarala bo ciocia Agatka teskni za fotkami Nelci :D Quote
baffi2 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Wreszcie nie zapomniałam wziąć aparatu na spacerek:evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 o jak wiosennie :D super :) co tam u was slychac? Quote
baffi2 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 dziś też ma być piękna wiosenna pogoda:cool3: a od razu po treningu wyjeżdżamy do mojej ciotki, poskaczemy trochę na łące:p A Nelcia sobie śpi obok krzesła:loveu: Quote
baffi2 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 sory że tak długo nie odpisywałam:oops: strasznie mało mam czasu ostatnio:roll: na łące ustawiałam dla Nelci slalom i prowizoryczne hopki, i dziś na treningu już lepiej sobie radziła :) Bo dzisiaj to było tylko skakanie, nie przywieźli innych przeszkód. A na zakręcie 2 osoby wyrżnęły i zostałam oskarżona że śmieję się z "emerytowanych babci" :evil_lol: Aha, i muszę poćwiczyć z Nelly jazdę na rowerze :cool1: :cool3: Wróciłyśmy z dłuższego spacerku i się okazała że Nelka cała umazała się w koopie:shake: O właśnie, co jaki czas powinnam ją kąpać żeby to nie szkodziło skórze? (za kilka dni minie 4 mies. od pierwszej kąpieli) Quote
baffi2 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 DuDziaczek napisał(a):baffi zaniedbuje galerie :placz: :diabloti: BlackSheWolf napisał(a):niestety :( upss:oops: tylko nie bijcie.! :placz: :P chciałam wstawić fotki ale aparat mnie nie lubi:razz: Quote
baffi2 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 DuDziaczek napisał(a):Dobry szampon i mozna co miesiac :razz: aha, no to pojutrze kąpiel. Tylko że ona się boi wanny:roll: Quote
DuDziaczek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 A czyli czekacie az sie koopsko wykruszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moj tez sie boi ale ja tam go na rece biore i wsadzam :diabloti: niech sobie nie mysli :cool3: Ale w wannie jest juz super grzeczny :loveu: Quote
baffi2 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 DuDziaczek napisał(a):A czyli czekacie az sie koopsko wykruszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Moj tez sie boi ale ja tam go na rece biore i wsadzam :diabloti: niech sobie nie mysli :cool3: Ale w wannie jest juz super grzeczny :loveu: koopsko zmyłam mokrą szmatą :cool3: ale lubię przesadzać - ubrudziła tylko jedną łapkę:eviltong: a ja próbowałam zachęcać ją smakołykami ale kiedy widzi że chcę ją wsadzić do wanny to panikuje:-o Quote
baffi2 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Piękna Nelusia :p Grzeczna Nelusia - doskonale umie komendę "zostań" :p Quote
BlackSheWolf Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 niestety... musisz ja poprostu wsadzic do wanny... sunia musi zobaczyc, ze to nic strasznego bo takto zawsze bedzie sie bala. Quote
DuDziaczek Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 BlackSheWolf napisał(a):super fotki :D czy mi sie wydaje, czy nelcia schudla ? :D tez mi sie tak wydaje :razz: ostra dietka :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 super fotki :D czy mi sie wydaje, czy nelcia schudla ? :D Quote
Recommended Posts