Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
jej :( to nie mogli odwolac ? w taki deszcz? to meczarnia a nie zabawa :(

:roll: większości psom nie przeszkadzał deszcz... Mam nadzieję że jutro nie będzie padać:cool1:

• Replies 948
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
a jakies fotki ? i jak sie nelka zachowywala ?

Wkleję jutro jakies fotki.
Nelly bezbłędnie pokonuje kładkę na wysokości ok. 150cm, z dużą prędkością:multi:
Z huśtawką też nie ma problemu:)
Hopki w lini prostej i z zakrętem już trochę gorzej...
No i slalom też całkiem nieźle jak na początek, ale to wymaga dużo nauki:lol:

Posted

dziś też ma być piękna wiosenna pogoda:cool3: a od razu po treningu wyjeżdżamy do mojej ciotki, poskaczemy trochę na łące:p A Nelcia sobie śpi obok krzesła:loveu:

Posted

sory że tak długo nie odpisywałam:oops: strasznie mało mam czasu ostatnio:roll:
na łące ustawiałam dla Nelci slalom i prowizoryczne hopki, i dziś na treningu już lepiej sobie radziła :) Bo dzisiaj to było tylko skakanie, nie przywieźli innych przeszkód. A na zakręcie 2 osoby wyrżnęły i zostałam oskarżona że śmieję się z "emerytowanych babci" :evil_lol: Aha, i muszę poćwiczyć z Nelly jazdę na rowerze :cool1: :cool3: Wróciłyśmy z dłuższego spacerku i się okazała że Nelka cała umazała się w koopie:shake: O właśnie, co jaki czas powinnam ją kąpać żeby to nie szkodziło skórze? (za kilka dni minie 4 mies. od pierwszej kąpieli)

Posted

DuDziaczek napisał(a):
baffi zaniedbuje galerie :placz:

:diabloti:

BlackSheWolf napisał(a):
niestety :(

upss:oops: tylko nie bijcie.! :placz: :P
chciałam wstawić fotki ale aparat mnie nie lubi:razz:

Posted

A czyli czekacie az sie koopsko wykruszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Moj tez sie boi ale ja tam go na rece biore i wsadzam :diabloti: niech sobie nie mysli :cool3: Ale w wannie jest juz super grzeczny :loveu:

Posted

DuDziaczek napisał(a):
A czyli czekacie az sie koopsko wykruszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Moj tez sie boi ale ja tam go na rece biore i wsadzam :diabloti: niech sobie nie mysli :cool3: Ale w wannie jest juz super grzeczny :loveu:

koopsko zmyłam mokrą szmatą :cool3: ale lubię przesadzać - ubrudziła tylko jedną łapkę:eviltong:
a ja próbowałam zachęcać ją smakołykami ale kiedy widzi że chcę ją wsadzić do wanny to panikuje:-o