BBeta Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Fajny filmik, zazdroszczę flyballa ;) Szkoda, że w PL ten sport jest jeszcze tak mało popularny, bo myślę, że Mu świetnie by się w nim sprawdził ;) Quote
Illusion Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Czad! Fakt, że flyball nie jest jeszcze tak popularny, ale super, że powoli zaczyna się coś rozwijać :). Quote
NightQueen Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 dźwięki jakby świnię zarzynali i nie mówię tu o skowycie psów :P Quote
Victoria Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='NightQueen']dźwięki jakby świnię zarzynali i nie mówię tu o skowycie psów :P[/QUOTE] :roflt:prawda xP Quote
Unbelievable Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='gops']miałam włączony na max głośnik .. aż podskoczyłam :lol: fajnie biegają :)[/QUOTE] współczuję :diabloti: [quote name='BBeta']Fajny filmik, zazdroszczę flyballa ;) Szkoda, że w PL ten sport jest jeszcze tak mało popularny, bo myślę, że Mu świetnie by się w nim sprawdził ;)[/QUOTE] dla psów to jest zarąbiście wkręcające, szczególnie jeżeli lubią piłeczki i biegać :diabloti: i nawet nie muszą mieć mózgu zbytnio :grins: [quote name='Illusion']Czad! Fakt, że flyball nie jest jeszcze tak popularny, ale super, że powoli zaczyna się coś rozwijać :).[/QUOTE] no są już 4 solidne teamy, są zawody, nie jest źle ;) a my jak na razie mamy niezłe parcie na sukces i się dobrze bawimy :diabloti: [quote name='NightQueen']dźwięki jakby świnię zarzynali i nie mówię tu o skowycie psów :P[/QUOTE] [quote name='Victoria']:roflt:prawda xP[/QUOTE] flyball tak właśnie wygląda :diabloti: darcie ryja, piszczenie, bieganie i... dawaj dawaj dawaj [url]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/549058_437553129640195_638013208_n.jpg[/url] :grins: Quote
Amber Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Niezły rozgardiasz. A te płotki to mi się podobają nawet bardziej niż do agility :evil_lol: Quote
Olson Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='"Unbelievable"'][COLOR=#000000]specjalnie dla ciebie wstawię zdjęcie [/COLOR]:diabloti:[/quote] dziękuję. jak zwykle prześliczne. :loveu: Quote
Doginka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Hahahaha, mało ducha nie wyzionęłam przez ten filmik:roflt: Poszłam sobie ugotować bób, wróciłam na górę, rozsiadłam się wygodnie przed lapkiem i właczyłam filmik...Wasze krzyki doprowadziły mnie do śmiechu, a miałam w buzi bobik i co zrobiłam? Udławiłam się tym bobikiem ze śmiechu:mad: Ale filmik bardzo fajny i psy bardzo szybkie :lol:;-):klacz: Quote
Unbelievable Posted November 11, 2012 Author Posted November 11, 2012 [quote name='Amber']Niezły rozgardiasz. A te płotki to mi się podobają nawet bardziej niż do agility :evil_lol:[/QUOTE] w jakim sensie? totalnie co innego hopki do agility i do flyballa, inne zadanie, inna wielkość [quote name='Doginka']Hahahaha, mało ducha nie wyzionęłam przez ten filmik:roflt: Poszłam sobie ugotować bób, wróciłam na górę, rozsiadłam się wygodnie przed lapkiem i właczyłam filmik...Wasze krzyki doprowadziły mnie do śmiechu, a miałam w buzi bobik i co zrobiłam? Udławiłam się tym bobikiem ze śmiechu:mad: Ale filmik bardzo fajny i psy bardzo szybkie :lol:;-):klacz:[/QUOTE] cóż za przeżycia :diabloti: [IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/534021_450739261639488_824065618_n.jpg[/IMG] [IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/485090_450735154973232_989334198_n.jpg[/IMG] Quote
motyleqq Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Bruma bardzo ładnie wygląda z piłeczką, do pyska jej :lol: Quote
Amber Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 [QUOTE]w jakim sensie? totalnie co innego hopki do agility i do flyballa, inne zadanie, inna wielkość[/QUOTE] Ze TY sie bedziesz fajniej o nie potykac. Bo ja caly czas czekam na twoj wystep po flaszce i czyms jeszcze :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='motyleqq']Bruma bardzo ładnie wygląda z piłeczką, do pyska jej :lol:[/QUOTE] a z metalem? [IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/552338_450734834973264_2069426156_n.jpg[/IMG] :grins: [quote name='Amber']Ze TY sie bedziesz fajniej o nie potykac. Bo ja caly czas czekam na twoj wystep po flaszce i czyms jeszcze :evil_lol:[/QUOTE] pf, się nie doczekasz! :evil_lol: Quote
motyleqq Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 a kiedyś jak Etna gryzła smycz to mi mówili, że jak dam łańcuszek tam gdzie gryzie, to przestanie, bo pieski nie lubią metalu :shake: kłamczuchy :shake: Quote
Unbelievable Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 [quote name='motyleqq']a kiedyś jak Etna gryzła smycz to mi mówili, że jak dam łańcuszek tam gdzie gryzie, to przestanie, bo pieski nie lubią metalu :shake: kłamczuchy :shake:[/QUOTE] Brum się szarpie kolcami ze mną :grins: Quote
Victoria Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 boszsz co za mina xd chyba zaczynam doceniac swojego psa za świński wyraz ryja :diabloti: Quote
Rinuś Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [I][B]ooo widzę, że za sporty się wzięliście a nie tylko fotografia? :diabloti:[/B][/I] Quote
FredziaFredzia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Z metalem jeszcze lepiej. :diabloti: Quote
Unbelievable Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 [quote name='Victoria']boszsz co za mina xd chyba zaczynam doceniac swojego psa za świński wyraz ryja :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='Rinuś'][I][B]ooo widzę, że za sporty się wzięliście a nie tylko fotografia? :diabloti:[/B][/I][/QUOTE] i to ostro :grins: ostatnio ciężko o dzień wolny :diabloti: [quote name='FredziaFredzia']Z metalem jeszcze lepiej. :diabloti:[/QUOTE] metal najlepszy! tak swoją drogą, borderek mój zaczyna ostatnio ujawniać głęboko ukryte pokłady geniuszu. Szykuje się filmik, ostrzegam :diabloti: i będzie dłuuuuugi Quote
Unbelievable Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 filmik z wczorajszego treningu :loveu: [video=youtube;NVxCBoIeXPA]http://www.youtube.com/watch?v=NVxCBoIeXPA&feature=youtu.be[/video] można się pośmiać z mojego kicania jak zajączek :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :D najlepsze dopingowanie psa jakie słyszałam :evil_lol: Quote
evel Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Hahahaha, jakie odgłosy :evil_lol: Ile średnio zajmuje uświadomienie psu, z czym to się je? :) Quote
Unbelievable Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 no w zasadzie brumowi zajęło to dwa dni na seminarium ;) a teraz 4 treningi, jeden na hopki(że się biegnie przez a nie obok, stopniowo wprowadzana większa ilość) i 4 na boks(że się odbija, że wszystkimi łapami, że wylatuje piłka). Z tym że to jest jeden z trzech psów które u nas robią cały tor, reszta jeszcze myśli, ale przypuszczam że 10 solidnych treningów powinno wystarczyć nawet tym mniej kumatym, później to już tylko delikatne poprawki i zapierdzielanie :diabloti: Quote
Vectra Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 jak jest skonstruowana ta machina do wypluwania piłek ? Quote
Unbelievable Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 pies przybija łapami w tą ruchomą część i uruchamiają się takie "młoteczki" które piłkę wybijają- dla staffików do zabawy tako się nie nadaje na pewno, zbyt niebezpieczne, za dużo możliwych urazów ale są na przykład takie rzeczy [url]http://www.youtube.com/watch?v=ch4tzMRCPRI[/url] Quote
Aleks89 Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [URL]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=ioP1OoBz-co[/URL] A tititi jaki mądrusi i jaki słodziutki:loveu: Quote
Recommended Posts