Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajny filmik, zazdroszczę flyballa ;) Szkoda, że w PL ten sport jest jeszcze tak mało popularny, bo myślę, że Mu świetnie by się w nim sprawdził ;)

Posted

[quote name='gops']miałam włączony na max głośnik .. aż podskoczyłam :lol:
fajnie biegają :)[/QUOTE]
współczuję :diabloti:
[quote name='BBeta']Fajny filmik, zazdroszczę flyballa ;) Szkoda, że w PL ten sport jest jeszcze tak mało popularny, bo myślę, że Mu świetnie by się w nim sprawdził ;)[/QUOTE]
dla psów to jest zarąbiście wkręcające, szczególnie jeżeli lubią piłeczki i biegać :diabloti: i nawet nie muszą mieć mózgu zbytnio :grins:
[quote name='Illusion']Czad! Fakt, że flyball nie jest jeszcze tak popularny, ale super, że powoli zaczyna się coś rozwijać :).[/QUOTE]
no są już 4 solidne teamy, są zawody, nie jest źle ;) a my jak na razie mamy niezłe parcie na sukces i się dobrze bawimy :diabloti:
[quote name='NightQueen']dźwięki jakby świnię zarzynali i nie mówię tu o skowycie psów :P[/QUOTE]
[quote name='Victoria']:roflt:prawda xP[/QUOTE]
flyball tak właśnie wygląda :diabloti: darcie ryja, piszczenie, bieganie i...
dawaj dawaj dawaj
[url]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/549058_437553129640195_638013208_n.jpg[/url]
:grins:

Posted

[quote name='"Unbelievable"'][COLOR=#000000]specjalnie dla ciebie wstawię zdjęcie [/COLOR]:diabloti:[/quote]

dziękuję. jak zwykle prześliczne. :loveu:

Posted

Hahahaha, mało ducha nie wyzionęłam przez ten filmik:roflt: Poszłam sobie ugotować bób, wróciłam na górę, rozsiadłam się wygodnie przed lapkiem i właczyłam filmik...Wasze krzyki doprowadziły mnie do śmiechu, a miałam w buzi bobik i co zrobiłam? Udławiłam się tym bobikiem ze śmiechu:mad:
Ale filmik bardzo fajny i psy bardzo szybkie :lol:;-):klacz:

Posted

[quote name='Amber']Niezły rozgardiasz. A te płotki to mi się podobają nawet bardziej niż do agility :evil_lol:[/QUOTE]
w jakim sensie? totalnie co innego hopki do agility i do flyballa, inne zadanie, inna wielkość

[quote name='Doginka']Hahahaha, mało ducha nie wyzionęłam przez ten filmik:roflt: Poszłam sobie ugotować bób, wróciłam na górę, rozsiadłam się wygodnie przed lapkiem i właczyłam filmik...Wasze krzyki doprowadziły mnie do śmiechu, a miałam w buzi bobik i co zrobiłam? Udławiłam się tym bobikiem ze śmiechu:mad:
Ale filmik bardzo fajny i psy bardzo szybkie :lol:;-):klacz:[/QUOTE]
cóż za przeżycia :diabloti:

[IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/534021_450739261639488_824065618_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/485090_450735154973232_989334198_n.jpg[/IMG]

Posted

[QUOTE]w jakim sensie? totalnie co innego hopki do agility i do flyballa, inne zadanie, inna wielkość[/QUOTE]
Ze TY sie bedziesz fajniej o nie potykac. Bo ja caly czas czekam na twoj wystep po flaszce i czyms jeszcze :evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']Bruma bardzo ładnie wygląda z piłeczką, do pyska jej :lol:[/QUOTE]
a z metalem?

[IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/552338_450734834973264_2069426156_n.jpg[/IMG]

:grins:
[quote name='Amber']Ze TY sie bedziesz fajniej o nie potykac. Bo ja caly czas czekam na twoj wystep po flaszce i czyms jeszcze :evil_lol:[/QUOTE]
pf, się nie doczekasz! :evil_lol:

Posted

[quote name='motyleqq']a kiedyś jak Etna gryzła smycz to mi mówili, że jak dam łańcuszek tam gdzie gryzie, to przestanie, bo pieski nie lubią metalu :shake: kłamczuchy :shake:[/QUOTE]
Brum się szarpie kolcami ze mną :grins:

Posted

[quote name='Victoria']boszsz co za mina xd
chyba zaczynam doceniac swojego psa za świński wyraz ryja :diabloti:[/QUOTE]
:diabloti:
[quote name='Rinuś'][I][B]ooo widzę, że za sporty się wzięliście a nie tylko fotografia? :diabloti:[/B][/I][/QUOTE]
i to ostro :grins: ostatnio ciężko o dzień wolny :diabloti:
[quote name='FredziaFredzia']Z metalem jeszcze lepiej. :diabloti:[/QUOTE]
metal najlepszy!

tak swoją drogą, borderek mój zaczyna ostatnio ujawniać głęboko ukryte pokłady geniuszu. Szykuje się filmik, ostrzegam :diabloti: i będzie dłuuuuugi

Posted

no w zasadzie brumowi zajęło to dwa dni na seminarium ;) a teraz 4 treningi, jeden na hopki(że się biegnie przez a nie obok, stopniowo wprowadzana większa ilość) i 4 na boks(że się odbija, że wszystkimi łapami, że wylatuje piłka). Z tym że to jest jeden z trzech psów które u nas robią cały tor, reszta jeszcze myśli, ale przypuszczam że 10 solidnych treningów powinno wystarczyć nawet tym mniej kumatym, później to już tylko delikatne poprawki i zapierdzielanie :diabloti:

Posted

pies przybija łapami w tą ruchomą część i uruchamiają się takie "młoteczki" które piłkę wybijają- dla staffików do zabawy tako się nie nadaje na pewno, zbyt niebezpieczne, za dużo możliwych urazów

ale są na przykład takie rzeczy
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ch4tzMRCPRI[/url]