Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
jagenka zapraszam ,bylas widzialas w jaki stanie przyjechal , zobacz jak teraz sie zachowuje to zrobie pare zdjec bo niestety ja sie mijam z Asia i nie mam jak zrobic zdjec sobie i Kajtusiowi, atak ciebie wsadze do kojca z nimi i bede robic zdjecia:loveu:

Jak byłam to mi Pani nie pokazała, tylko wyrzuciła na spacery ;)
Teraz to już z czasem krucho... mamy Drwala, który od poniedziałku będzie w Wieliczce, z resztą mam z tym do Pani interes, pisze pw :)

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jagienka napisał(a):
Jak byłam to mi Pani nie pokazała, tylko wyrzuciła na spacery ;)
Teraz to już z czasem krucho... mamy Drwala, który od poniedziałku będzie w Wieliczce, z resztą mam z tym do Pani interes, pisze pw :)

Tak bylo ?no to mam juz niezła skleroze :loveu:
Oczywiscie że jak masz Drwala to nie bede ci zawracac głowy kajtusiem, Drwalowi tez jest potrzebny czlowiek ,czym dlużej z nim bedzie czlowiek przebywal tym lepiej dla niego ,dokladnie tak jak z kajtusiem .

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Przytył ,
Irenka ma zdjecia ktore jej wczoraj przesłałam.
Zreszta byla w odwiedzinach wczoraj u Kajtusia.
Łakomczuszek z niego jest nie mały:loveu:

Nie dziwię się że po takich przeżyciach jest łakomczuszkiem :)

Posted

Gosiapk napisał(a):
Ale one teraz ładnie wygląda, gdy nie jest taki chudziuteńki:loveu:

A dotego daje sie głaskać Asi:loveu: ,ktora przychodzi do hotelu prawie codziennie. Niestety nie zrobilam mu zdjecia bo jak asia mi pokazywala jak sie daje jej glaskac nie mialam aparatu, a raczej nie spotykam sie z Asia bo Asia jezdzi do południa ,a ja wieczorem
Nie zakladamy mu na razie obrozki zeby go nie przestraszyc i żeby nie stracic co udalo sie z nim zrobic w tak krotkim czasie od przyjazdu na luzycka.

Posted

Kajtuś jest boski.Jak przychodzę to podobnie ja k Ruda skacze mi po nogach,radośnie merdając ogonem i wystawiając jęzorek.
sam już podchodzi się przywitać i po swoją porcję pieszczot.mruży oczka jak skrobię go za uszkami.widać,że jeszcze się łamie,jeszcze nie do końca ufa,ale bardzo chce i to zwycięża.ciekawski jest niesamowicie,widać ze brak mu obycia z ludźmi.bardzo dużo daje mu pobyt z Rudą,a bystry z niego obserwator...jeszcze będzie z niego pieszczoszek.dajcie nam parę dni...:crazyeye:

Posted

Asiu! Od soboty mam niekończący się ciąg wspaniałych,rewelacyjnych wiadomości. I bardzo Ci dziękuję, że dołączyłaś jeszcze garść przyjemnych wiadomości od Kajtusia.
A tak w tajemnicy to Ci napiszę, że Beacia zazdrosna o Kajtusia nieziemsko;). Ale Jej konkurecje zrobiłaś. A tak naprawdę to super, że jesteś.:loveu::loveu::loveu:

Posted

Pani Beatka nie ma co być zazdrosna o Kajtusia,bo on za każdym razem jak przychodzę,pyta:"Będzie Beatka?":lol:
A poza tym ostatnio mnie użarł małpiszon jeden ,w stresie oczywiście,bo goście przyszli.Jednak od razu zrozumiał gafę,bo zaczał lizać mi rękę a z oczu leciały mu łezki:roll:uwierzycie?

Posted

ja mu zrobie allegro,ale jeszcze za wcześnie.przez 3 lata swojego zycia znienawidził człowieka,ktyóry dla niego stał sie śmiertelnym zagrożeniem.
stopniowo się oswaja,ale jeszcze trochę drogi przed nami do przejscia.co z tego ze mnie troche lubi,jak na każdego obcego reaguje panicznym strachem i agresją i przestaje się kontrolować...:-(
ostatnio próbowałam mu założyć obróżkę metodą osiołek i marchewka,tzn.trzymałam obrózkę na wysokości jego głowy a za obróżką kawałek mięsa,więc żeby dosięgnąć mięska,musiał włożyć łepek w obróżkę,ale niestety jest zbyt cwany.Bo szybko włożył łepek,ale jeszcze szybciej go wyciągnał i czmychnął z mięsem...:lol:
toleruje głaskanie,skrobanie za uchem i bardzo to lubi,ale np.przytrzymaywanie już nie.dlatego mamy mały problem z tą obróżką..
ma ktoś pomysł jak włożyć ten rudy łepek tam gdzie chcemy?
osatnio kajtuś rzucił się na 5 razy większego psa,który przypadkiem zawedrował do jego boksu.tzn jego I Rudej:loveu:

Posted

Kajtus ,zaczyna nas zaczepiac ,jak trzymam Ruda podlatuje do nóg ,potem bez problemu daje sie głaskac,ostatnio bawilismy sie z obrózka on udawal ,że ja łapie ,a ja że mu ja zabieram , nawet mu rece do mordki dawałam ,a on mnie lizał i wogole nie probował nawet gryśc ,jeszcze troszke i bedziemy probowac zakładaC OBRÓZKE .
mĘŻCZYZN NADAL SIE BOI , jak przychodzi nowy pracownik to od razu ucieka i szczeka.:loveu:

Posted

Kajtus mial w poniedzilaek gosci z telewizji ,pani Magdo go nagrala ale niestety operatorem byl pan wiec Kajtus nie chcial wyjść ale jak schował sie za murek to wyszedł do mnie i nie bawil sie tak jak zostalismy potem sami ale przynajmniej dał sie nakrecic jak daje sie bez problemu glaskac ,czul ,ze za tym murkiem go obserwuja bo cały czas tam slipil.:loveu:

Posted

Może pomogę
Może widzieliście wątek Alexa z Buku?...
[*]
Teraz szukany jest inny rudasek
Pokaże ten wątek właścicielom, może Kajruś będzie tym wybranym

Posted

Selenne napisał(a):
Może pomogę
Może widzieliście wątek Alexa z Buku?...

• Teraz szukany jest inny rudasek
    Pokaże ten wątek właścicielom, może Kajruś będzie tym wybranym

• selenne bardzo dziekuj ,jak widzisz kajtus siedzi w hotelu juz od grudnia ,na łuzyckiej jest drugi miesiac i odkad do niego przyjeżdzam 3 razy w tygodniu zrobil ogromne postepy ,bawi sie smyczka ,bez problemu moge go glaskac,przylatuje sam do człowieka żeby sie przywitac ,robi wszystko to co ruda z padzaczka ,a ktora jest z nim w kojcu. Nawet razem dziury kopia, przytula sie tez do czlowieka.