Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 210
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z dnia NA DZIEN KAJTUS CORAZ BARDZIEJ MNIE ZASKAKUJE.
dZISJAJ nie tylko mnie po buzi wylizał jak Ruda ale gonił sie po trawce i wywracał do zabawy ,Coraz bardziej go kocham ,tak jak ruda i mam nadzieje ,ze znajdzie sie ktos kto pokocha tego małego niepozornego pieska ale ktory ma co prawda malutkie serduszko ale wiele miłosci i bedzie najwierniejszym i najbardziej oddanym psem.

Posted

Selenne napisał(a):
Ale jest słodki!
Nie wiem dlaczego, ale przypoimna mi... lemura XD

zgadza się,
normalny z niego lemur:crazyeye::lol:

Posted

HUURRRAAAAA!!!!Założyłam mu obróżkę!!:multi::multi::multi::multi:
śmiejcie się,ale to na prawdę wydawało się awykonalne i jest to milowy krok!
lemur ma obróżkę
lemur ma obróżkę
może się uczyć chodzić na smyczy!!:multi:

Posted

ayla1 napisał(a):
HUURRRAAAAA!!!!Założyłam mu obróżkę!!:multi::multi::multi::multi:
śmiejcie się,ale to na prawdę wydawało się awykonalne i jest to milowy krok!
lemur ma obróżkę
lemur ma obróżkę
może się uczyć chodzić na smyczy!!:multi:

Asia jestes fantastyczna ,ja mu w poniedzilaek w formie zabawy probowałam załozyc bo sie nia przeciez bawi ale niestety byl cfaniszy odemnie ten maly diabełek.:evil_lol::lol:

Posted

Wczoraj jak bylismy po psy do programu to oczywiscie kAJTUS Z RUDA MNIE WYLIZALI .
lemurek cieszy sie tak bardzo ,ze ktos kto by widzial go teraz z boku nigdy by nie powiedzila ,ze kiedys byl małym trzesacym sie pieskiem ,a do tego szczekajacym na kazdego.
po programie jak zawozilismy psiaki oprocz mnie oczywiscie wylizana przez kajtusia i Ruda byla Asia ,widac ze zwierzaczki przepadaja za nia:lol:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Wczoraj jak bylismy po psy do programu to oczywiscie kAJTUS Z RUDA MNIE WYLIZALI .
lemurek cieszy sie tak bardzo ,ze ktos kto by widzial go teraz z boku nigdy by nie powiedzila ,ze kiedys byl małym trzesacym sie pieskiem ,a do tego szczekajacym na kazdego.
po programie jak zawozilismy psiaki oprocz mnie oczywiscie wylizana przez kajtusia i Ruda byla Asia ,widac ze zwierzaczki przepadaja za nia:lol:

do Pani to mi dużo brakuje.mnie heksa nie gwałciła na wizji:lol: