Foksia i Dżekuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 selenne, i jak pokazalas watek kajtusia ? Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Jezeli kogos jeszcze interesuja losy Kajtusia to jutro bedzie pokazany w kundlu razem z Ruda Quote
Selenne Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 [quote name='Foksia i Dżekuś']selenne, i jak pokazalas watek kajtusia ? Pokazałam, niestety na wątku nikt się narazie nie odzywa Możecie w każdej chwili zajrzeć http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76624&highlight=Alex+Buku to wątek Alexia Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 [quote name='Selenne']Pokazałam, niestety na wątku nikt się narazie nie odzywa Możecie w każdej chwili zajrzeć http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76624&highlight=Alex+Buku to wątek Alexia selenne ,a czy jest mozliwosc żeby ogladali program kundel bury i kocury dzisiaj o 1840 na telewizji krakow ,bedzie pokazany kajtus razem z Ruda w hoteliku. Quote
ayla1 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 polecam, trzeba obejrzeć koniecznie ten odcinek. mówiłam że kajtuś jest boski..?:lol: Quote
Selenne Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ale jest słodki! Nie wiem dlaczego, ale przypoimna mi... lemura XD Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Z dnia NA DZIEN KAJTUS CORAZ BARDZIEJ MNIE ZASKAKUJE. dZISJAJ nie tylko mnie po buzi wylizał jak Ruda ale gonił sie po trawce i wywracał do zabawy ,Coraz bardziej go kocham ,tak jak ruda i mam nadzieje ,ze znajdzie sie ktos kto pokocha tego małego niepozornego pieska ale ktory ma co prawda malutkie serduszko ale wiele miłosci i bedzie najwierniejszym i najbardziej oddanym psem. Quote
ayla1 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 też to zauwazyłam,normalnie zaczyna kółka radości kręcić,moja hiena zawsze się tak z kotem bawiła... Quote
ayla1 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Selenne napisał(a):Ale jest słodki! Nie wiem dlaczego, ale przypoimna mi... lemura XD zgadza się, normalny z niego lemur:crazyeye::lol: Quote
ayla1 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 czyli teraz nie;boski kajtuś tylko BOSKI LEMUR :lol::loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ayla1 napisał(a):czyli teraz nie;boski kajtuś tylko BOSKI LEMUR :lol::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Asia musimy sie razem umowic w hotelu ,wezme ze soba kamere to nagrasz Lemurka tylko nie wiem czy ktos bedzie umial wkleic filmik bo ja tego nie umie? Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Pamietacie pani Kasie od Miry co byla 9 lat w schronisku obiecala pomoc w oplacaniu hoteliku dla kajtusia. Bardzo dziekuje w imieniu kajtusia i swoim:lol: Quote
ayla1 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 HUURRRAAAAA!!!!Założyłam mu obróżkę!!:multi::multi::multi::multi: śmiejcie się,ale to na prawdę wydawało się awykonalne i jest to milowy krok! lemur ma obróżkę lemur ma obróżkę może się uczyć chodzić na smyczy!!:multi: Quote
Jagienka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Gratulacje :loveu: Mam nadzieje, że z socjalizacją lemura juz teraz będzie tylko z górki!!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 ayla1 napisał(a):HUURRRAAAAA!!!!Założyłam mu obróżkę!!:multi::multi::multi::multi: śmiejcie się,ale to na prawdę wydawało się awykonalne i jest to milowy krok! lemur ma obróżkę lemur ma obróżkę może się uczyć chodzić na smyczy!!:multi: Asia jestes fantastyczna ,ja mu w poniedzilaek w formie zabawy probowałam załozyc bo sie nia przeciez bawi ale niestety byl cfaniszy odemnie ten maly diabełek.:evil_lol::lol: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Wczoraj jak bylismy po psy do programu to oczywiscie kAJTUS Z RUDA MNIE WYLIZALI . lemurek cieszy sie tak bardzo ,ze ktos kto by widzial go teraz z boku nigdy by nie powiedzila ,ze kiedys byl małym trzesacym sie pieskiem ,a do tego szczekajacym na kazdego. po programie jak zawozilismy psiaki oprocz mnie oczywiscie wylizana przez kajtusia i Ruda byla Asia ,widac ze zwierzaczki przepadaja za nia:lol: Quote
ayla1 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Foksia i Dżekuś napisał(a):Wczoraj jak bylismy po psy do programu to oczywiscie kAJTUS Z RUDA MNIE WYLIZALI . lemurek cieszy sie tak bardzo ,ze ktos kto by widzial go teraz z boku nigdy by nie powiedzila ,ze kiedys byl małym trzesacym sie pieskiem ,a do tego szczekajacym na kazdego. po programie jak zawozilismy psiaki oprocz mnie oczywiscie wylizana przez kajtusia i Ruda byla Asia ,widac ze zwierzaczki przepadaja za nia:lol: do Pani to mi dużo brakuje.mnie heksa nie gwałciła na wizji:lol: Quote
Recommended Posts